Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Είδα στον ύπνο μου €(ευρώ): ο ονειροκρίτης της κρίσης

- Advertisement -

ΟΚ, μπορεί η οικονομική κρίση να είναι εδώ και να σε παραμονεύει, όμως δεν είναι κατάσταση να στοιχειώνει και τα όνειρα σου! Βλέπεις στον ύπνο σου ευρώ και αναρωτιέσαι αν γέμισαν οι τσέπες σου ενώ εσύ κοιμόσουν; Πρόσφατες έρευνες έδειξαν ότι το επαγγελματικό άγχος και η οικονομική κρίση επηρεάζουν τον ύπνο μας και αν θέλεις να μάθεις τι να περιμένεις και πώς να ερμηνεύεις οικονομικούς συμβολισμούς στον ύπνο σου δεν έχεις παρά αν διαβάσεις παρακάτω και να μάθεις τα πάντα!…

Αβγά: αν δεις στον ύπνο σου αβγά, τότε περίμενε να έχεις κάποιο καλό επαγγελματικό νέο σύντομα. Αν τα αβγά είναι κόκκινα τότε θα πάριες απρόσμενα κέρδη!
Αγελάδα: αν δεις στον ύπνο σου πολλές άσπρες αγελάδες, τότε σε περιμένουν μεγάλα πλούτη! Αν οι αγελάδες είναι υποσιτισμένες, πρόσεξε τις δοσοληψίες σου γιατί μπορεί να βγεις χαμένη.
Αγώνισμα: αν δεις ότι παίρνεις μέρος σε κάποιο αγώνισμα, θα σου δοθούν ευκαιρίες για να ανέβεις επαγγελματικά, ενώ αν δεις ότι τρέχεις σε αγώνα δρόμου, θα σου προσφερθεί μια θέση εργασία!
Ακαθαρσίες: αν δεις στον ύπνο σου ότι τρως ακαθαρσίες προετοιμάσου για να πάθεις ζημιά ενώ αν δεις ότι τις πετάς άσε κάποιον άλλο θα βρεις εμπόδια στη δουλειά σου ενώ αν κάποιος τα πετάει σε εσένα ετοιμάσου να σε κάνουν ξέφτιλα αν και για τους περισσότερους οι ακαθαρσίες στο όνειρο πάντα είναι χρήματα ενώ σύμφωνα με την παράδοση θα σου έρθουν αναπάντεχα πλούτη!
Αλάτι: αν δεις αλάτι στον ύπνο σου τότε σε περιμένουν πολλά κέρδη από τις δουλειές σου ενώ αν δεις γεμάτη αλατιέρα, τότε να περιμένεις κέρδη και επιτυχίες στη δουλειά σου, τα αντίθετα αποτελέσματα σε περιμένουν αν δεις την αλατιέρα άδεια.
Άλογο: αν δεις στον ύπνο σου άλογο γενικά να ξέρεις ότι είναι πηγή δύναμης κι ενέργειας ενώ αν το άλογο είναι λευκό, τότε να περιμένεις ευχάριστες ειδήσεις. Αν το καβαλάς η ίδια να περιμένεις πολλά κέρδη και δόξα.
Άρμεγμα: αν δεις στον ύπνο σου πώς αρμέγεις, να περιμένεις μεγάλα κέρδη και αύξηση της περιουσίας σου!
Αχλάδια: αν δεις πώς κόβεις αχλάδια παό το δέντρο και τα τρως τότε θα λάβεις απρόσμενη κληρονομιά ενώ όσο πιο μεγάλα και ώριμα είναι τόσο πιο μεγάλη η οικονομική σου άνεση!
Δάνειο: αν ζητάς δάνειο, να περιμένεις οικονομική αναστάτωση και απώλεια χρημάτων. Αν σε κυνηγάει ο δανειστής σου, να περιμένεις πολλές ευχάριστες εκπλήξεις στην δουλειά σου.
Κέρματα: αν ονειρεύεσαι κέρματα είναι δείγμα φόβου ότι θα πτωχεύσεις ή θα αρρωστήσεις. Αν ονειρεύεσαι αστραφτερά κέρματα, τότε είναι δείγμα καλής τύχης ενώ αν δεις να μετράς χρήματα μικρής αξίας τότε να περιμένεις οικονομικές δυσκολίες.
Λαχείο: αν δεις ότι κέρδισε στο λαχείο σημαίνει ότι θα χάσεις πολλά χρήματα ενώ αν δεις ότι χάνεις χρήματα περίμενε να κερδίσεις το λαχείο!
Ληστεία: αν δεις ότι φορά το καλύτερο συ καλσόν και αρχίζεις τις ληστείες τότε σημαίνει ότι θα σου προτείνουν μια δουλειά ή μια συνεργασία που θα έχει μεγάλη επιτυχία, ενώ αν δεις ότι σε κυνηγάει η αστυνομία γιατί είσαι ληστής, σημαίνει ότι θα φτιάξεις κάτι στη ζωή σου που θα σου φέρει μεγάλη δόξα και τιμή!
Μισθός: αν δεις ότι πληρώνεις μισθούς στους υπαλλήλους τότε περίμενε δυσαρέσκεια και δυστυχία ενώ αν δεις ότι σε πληρώνουν τότε περίμενε επιτυχία σε ένα προσωπικό και επαγγελματικό εγχείρημα.
Πληρωμή: αν δεις ότι πληρώνεις για κάτι τότε θα πρέπει να πληρώσεις κάποιο τίμημα για αυτά που έχεις κάνει.
Πορτοφόλι: αν ονειρεύεσαι ένα πορτοφόλι, τότε σημαίνει ανεξαρτησία και ευημερία. Αν δεις ότι σου έκλεψαν το πορτοφόλι τότε κάποιος θα θελήσει να εκμεταλλευτεί την καλοσύνη σου ενώ ένα χαμένο πορτοφόλι σημαίνει ότι χρειάζεται να διαχειριστείς καλύτερα τα οικονομικά σου.
Ταμειακή μηχανή: αν δεις στον ύπνο σου ταμειακή μηχανή τότε αυτό σημαίνει ότι ανησυχείς πολύ για τα οικονομικά σου ίσως και να νιώθεις ότι δεν μπορείς να τα βγάλεις πέρα με τα χρέη σου ενώ κάποιες φορές συμβολίζει και το ότι ίσως λάβεις μια κληρονομιά.
Χρήματα: αν δεις ότι βρήκες χρήματα, τότε περίμενε μικρομπερδέματα και αλλαγές ενώ αν δεις ότι δίνεις χρήματα είναι δείγμα ατυχίας. Αν δεις πώς έκλεψες χρήματα , σημαίνει πως πρέπει να προσέξεις ενώ αν δεις ότι καταθέτεις χρήματα θα απολαύσεις σύντομα τον πλούτο και την άνεση!
Γεωργία Αρσενίου, επιμέλεια: Ελένη Αναστασάκη

*womenonly

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog