Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Δείτε ζωντανά το Δ.Σ. Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων

- Advertisement -

Αποκλειστικά από το loutrakiblog…

Η μετάδοση είναι μια προσφορά του Φωτογραφείου “Μπάμπης Φλου”, Εθνικής Αντιστάσεως 7, Λουτράκι. Τηλ. Επικοινωνίας: 27440 61555.

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΞΙΟΙ ΝΑ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΕΡΓΑ ΣΑΝ ΤΟ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΟΥΜΕ ? ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΑΔΙΝΟΥΜΕ ΣΕ ΙΓΙΩΤΕΣ ? ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ …..ΤΟΤΕ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΕΡΓΟΛΑΒΟΙ ….ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ…. ΚΥΡΙΕ ΜΠΑΚΟ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΟ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ….

  2. ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ Η ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ ΛΟΓΟΘΕΤΗ
    ΓΙΑΤΙ ΑΡΑΓΕ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΕΕΝΔΕΚΑ {11} ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ ΠΟΥ ΩΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ{ ΟΙΚΟΝΟΜΟΤΕΧΝΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΕΣ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑΘΕΣΕΙΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΚΕΙ ΒΡΗΚΕ ΝΑ ΚΟΛΗΣΕΙ.
    ΑΜΕΣΗ ΕΚΔΟΣΗ ΑΔΕΙΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΥ ΕΜΠΛΕΚΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΠΡΑΞΗ.
    ΤΟ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟΥ ΟΠΟΥ ΘΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ ΤΟΥ.
    ΟΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΛΕΤΗ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ Ο Κος ΜΠΑΚΟΣ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΩΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΝ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ ΑΥΤΗ ΜΑΛΙΣΤΑ ΚΑΤΑΛΗΓΕΙ ΣΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΣΕ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΕΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΗΔΗ Η ΝΕΑ ΜΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΦΟΔΙΑΣΜΕΝΗ.
    ΑΠΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΝΤΑΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΛΛΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΟΔΡΟΜΟ ΤΟΥ ΙΔΙΩΤΗ.
    ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΝΩΣΗ ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ {ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΔΣ } ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΜΑΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΝ ΧΑΡΙΣΜΑ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΣΤΟΥΣ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

  3. Ρε 7.43 και 6.47 (ίδιος), έχουμε καταλάβει ότι θες να περάσεις το σκεπτικό σου πάση θυσία. Το βλέπουμε κάθε φορά που αναφέρονται στο κολυμβητήριο και σε κάποιους συγκεκριμένους. Σε έφαγε το ότι 10 μήνες δεν έχει γίνει κάτι, αλλά δεν λες ότι ακόμα δεν μπορεί να πάρει άδεια και δεν έχει παραληφθεί, ούτε λες ότι 4 χρόνια που φτιαχνόταν δεν είχε γίνει ούτε μια μελέτη σκοπιμότητας, λειτουργία κλπ.
    Το μόνο που σε ενδιαφέρει είναι να βολευτεί ο "εθελοντής" και για αυτό λες όλα αυτά που λες.
    Όσο για τη μελέτη, αν είδες σήμερα (χάλια η σύνδεση παρεπιπτόντως) τι είπε ο μπάκος και ο κακαβάς θα καταλάβαινες, αλλά βέβαια δεν σε βολεύει να το πεις. Ο άνθρωπος απλά την έδωσε σε όποιον θέλει να τη πάρει, για αυτό την ανέβασε και στο δίκτυο, όχι για την μελέτη αλλά για τα επίσημα και δημοσιευμένα στοιχεία από 10 κολυμβητήρια, και για την συλογιστική της λειτουργίας άλλων κολυμβητηρίων.
    Και εσύ που ξέρεις για τις ενεργειακές λύσεις που ήδη έχει η νέα εγκατάσταση? Μήπως είσαι αυτός που έχει κλειδιά ή έχει κάποια πρόσβαση? Μήπως έχεις ενδιαφέρον και το ψάχνεις?
    Ποιός είπε για ιδιώτες? Οι μόνοι που είπαν ήταν ο Λόης που θέλει να το πάρει στο προμηθέα και μιλάει για συμβάσεις με ιδιώτες και μνημόνια με την ομοσπονδία (άρα αναθέσεις) και ένας ιδιώτης εσήμερα που είπε να βγεί άδεια (μπας και βολευτεί) στο δήμο και μετά να γίνουν αναθέσεις σε ιδιώτες για τη συντήρηση και για το προσωπικό και τη λειτουργίας, εμφανίζοντας ήδη συγκεκριμένες εταιρείες τύπου Αντωνιάδη κλπ. Άρα? Γιατί δεν λέτε την αλήθεια και προσπαθείτε να αποπροσανατολίσετε το κόσμο? Να σου εγώ? Ρίχνουμε λάσπη σε όποιους ξέρουν και έχουν άποψη και κρίση γιατί το μόνο που μας ενδιαφέρει είναι τους κάψουμε για να βολέψουμε την κατάσταση που εδώ και 15 μήνες παλεύουν 2-3 άτομα, αδιαφορώντας για το γενικό καλό και για το αν θα μπορεί αύριο να λειτουργεί ή να φέρει τουρισμό και πάει λέγοντας. Όλες αυτές οι τακτικές είναι κατάπτυστες και επιτέλους θα πρέπει να γίνει σαφές ότι με ξένα κόλυβα δεν κάνεις μνημόσυνα.
    Και επίσης, έχουμε και εμείς "εθελοντές" και γνώστες και πρωταθλητές που γνωρίζουν, για αυτό κόψτε την πλάκα.

    Poseidon

  4. Ο ΜΠΑΚΟΣ ξερει μονο να κάνει φτηνη κριτική σε στελεχη του δήμου και της πρώην ΔΑΕΤ, περι ανικανοτητας, ασχετοσυνης, κλπ. Δεν κοιταει που έφερε μελέτη αντιγραφή απο αλλου και την παρουσιάζει για δικη του μόνο και μόνο για να οδηγήσει το θέμα σε συγκεκριμένο επιχειρηματία! Ελπίζω το σχόλιο μου να δημοσιευθεί καιμνα μην κοπεί επειδηνο εν λόγω κύριος εχει κωδικούς στο εν λόγω μπλογκ.

  5. ΦΙΛΕ POSEIDON
    EIMAI O 07.43 ΠΑΡΕΠΙΠΤΟΝΤΩΣ ΣΟΥ ΛΕΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΞΕΔΙΑΛΥΝΕΙΣ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ 06.47 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕ ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ {ΑΡΑ ΙΔΙΟΤΗΣ} ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΒΟΛΛΕΥΤΩ ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΠΛΑ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΕΝΩ ΕΣΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΠΕΞΕΙΣ ΤΟ ΔΟΥΡΕΙΟ ΙΠΠΟ .
    ΓΙΑ ΠΟΙΟΥΣ ΑΡΑΓΕ?

  6. Προς τυχάρπαστο ανώνυμο ψεύτη 8.51 (αν παρεξηγήθηκες, Ιάσονος 1 κατόπιν ραντεβού).
    Πρώτον…. έχω άδικο φερέφωνο για την κριτική σε ΔΑΕΤ κλπ;
    Αν ήταν ικανοί γιατί τους άλλαξε αυτούς που κριτίκαρα; Ή αυτοί που μπήκαν θες να μου πεις την σχέση τους με την διαχείριση εταιριών, διαπραγμάτευση με άλλους εταίρους, γνώση από το επιχειρησιακό γίγνεσθαι του συνεταίρου στην κοινοπραξία, γνώση από τουρισμό, γνώση από διαχείριση υδροθεραπευτηρίου, γνώση από το Ελληνικό τουριστικό προϊόν και τον τρόπο προσεταιρισμού και ανάπτυξης, γνώση για ανάπτυξη της επιχείρησης, χρηματοοικονομική γνώση και πάει λέγοντας; Πες μου έναν και τα ξαναλέμε.

    Ή μήπως θες να μου πεις τους έχοντες γνώση από αθλητισμό και αθλητικό management στο ΔΣ του Προμηθέα που διαχειρίζεται όλα τα αθλητικά δρώμενα και τις υποδομές και εγκαταστάσεις;

    Αυτά για την κριτική….

    Δεύτερον από την εκλογή μου και έπειτα -παρακαλώ τα παιδιά του blog να το πιστοποιήσουν- δεν έχω ούτε κλειδιά ούτε κλειδαριές στο Loutrakiblog, αφού η αιρετή μου θέση ίσως (τι ίσως…σίγουρα), θα έφερνε σε δύσκολη θέση τους διαχειριστές του blog, και άρα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω σεβόμενος το γεγονός της φιλίας μου με το Μιχάλη, αλλά και της φιλοξενίας τους έως την 31/12. Για αυτό και ξεκίνησα το Loutraki One, ούτως ώστε να είμαι ο μόνος που θα δώσει λογαριασμό στα γραφόμενα μου. Μακάρι να μπορούσα να συνεχίσω, αλλά δεν γίνεται. Άρα και αυτό άκυρο και ψευδές.

    Πάμε και στην μελέτη. Είσαι κακόπιστος και κακόβουλος ψεύτης, αφού και τα βίντεο υπάρχουν (όποιος δεν μπορεί να το βρεί ας το ζητήσει από τους διαχειριστές ή ας το δεί εδώ http://loutraki1.blogspot.com/2011/11/blog-post_5582.html), αλλά και στα πρακτικά του ΔΣ.
    Η μελέτη του πολυτεχνείου Κρήτης είναι δημόσιο έγγραφο το οποίο εκτύπωσα και το έδωσα στο σώμα προς ενημέρωση, και λόγω της ίδιας της μελέτης για τον τρόπο λειτουργίας ενός κολυμβητηρίου ίδιου με το δικό μας, αλλά το κυριότερο επειδή έχει αδιαμφησβήτητα, επίσημα και δημοσιευμένα από τους δήμους και τη ΓΓ Αθλητισμού στοιχεία με τα κόστη λειτουργίας, με το πρόγραμμα και με τα στοιχεία εσόδων και επισκεπτών από 10 δημοτικά κολυμβητήρια.
    Η εν λόγω μελέτη δεν ήταν δική μου, ούτε εμφανίστηκε ως έτσι. Μια ματιά στο βίντεο θα στο δείξει. Ούτε εμφανίστηκε ως πανάκεια. Αλλά με τι το συγκρίνεις εσύ; Με αυτά που άφησαν οι προηγούμενοι και με αυτά που έκαναν οι υπεύθυνοι αρμόδιοι έως σήμερα; ΟΥΣΤ. Άρα και εδώ ψεύδεσαι ασυστόλως τυχάρπαστο φερέφωνο.

    Και εν πάσει περιπτώσει -ειδικά για όποιους "κόπτονται" για τη χρήση του κολυμβητηρίου- αντί να πείτε κάτι γιατί πήρα την πρωτοβουλία να το ανακινήσω, να απαιτήσω να έρθει το θέμα της αξιοποίησης του κολυμβητηρίου στο ΔΣ, με αποκλειστικό σκοπό την αξιοποίηση του (αφού δεν είναι στις αρμοδιότητες μου για να ασχοληθώ μετά), αμέσως βάζετε την δοσιλογική σας προβιά και αμέσως λάσπη και ψέμματα (3 διαφορετικά ψεύδη σε 1 παράγραφο…σκέψου να γράψεις και έκθεση….Μυγχάουζεν), γιατί έτσι γουστάρετε ή γιατί κάποιος πάει κόντρα στο ρεύμα.
    Ξέρετε κάτι; Ας μην το έφερνα και θα σου έλεγα πότε θα ερχόταν για συζήτηση!!! Μετά από 2-3 μήνες που θα είχαμε αναφορές (όπως έως σήμερα) στα προ ημερησίας και κόντρες για το θεαθείναι, ίσως να αναγκαζόντουσαν. Και εν τω μεταξύ οι αθλητές, οι δημότες και οι σύλλογοι ας κόψουν το λαιμό τους.
    Άντε γιατί παραέγινε με τον κάθε τιποτένιο ανώνυμο που απλά λασπολογεί χρησιμοποιώντας ασύστολα ψεύδη για να παει μετά στο επόμενο τσίπουρο χαρούμενος. Καληνύχτα Μυγχάουζεν.

  7. να σε ρωτησω κατι κε Μπακο, επειδη πηρες φορα και υβριζεις τους παντες και τα παντα λες και εισαι αλαθητος και θεος. εσυ τι γνωσεις εχεις απο τουριστικο μανατζμεντ η απο τουρισμο? αυτοκινητα δεν πουλουσες? αντε γιατι εχεις γινει τιμητης των παντων! ευχομαι να μην το κοψει ο μιχαλης και να το δημοσιευσει για να δω την απαντηση σου.
    ενας λουτρακιωτης

  8. ΕΓΩ ΘΕΛΩ ΝΑ ΥΠΟΒΑΛΛΩ ΚΑΛΟΠΙΣΤΑ 2-3 ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΟ ΜΠΑΚΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΛΑΛΙΣΤΑΤΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ. ΠΟΛΛΟΙ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΜΑΣ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΟΥΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ! 1/. ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΗΝ ΕΚΛΟΓΗΣ ΤΟΥ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΕΙΤΕ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ, ΕΙΤΕ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΝ ΣΘΕΝΑΡΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? 2/. ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΕΜΜΙΣΘΗ ΘΕΣΗ ΣΕ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟΥ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΠΟΥ ΙΔΡΥΘΗΚΕ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΝΑΙ Ή ΟΧΙ? 3/. ΓΙΑΤΙ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΕ ΤΗΝ ΕΠΙΤΥΧΗΜΕΝΗ (ΟΠΩΣ ΙΣΧΥΡΙΖΕΤΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ)ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ? ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΑΣ? ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΙΛΟΞΕΝΙΑ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΟΥ.

  9. Για τον 11.14 — Λογαριασμό θα σου δώσω ρε μεγάλε; Τι σχέση έχει αυτό με το κολυμβητήριο; Ή μήπως σε καίει επειδή δεν έχω μπει στη διαδικασία να πω ναι στις πιέσεις να αναλάβω κάποια έμμισθη θέση που μου προτείνεται από καιρού εις καιρόν γιατί έτσι νομίζουν ότι θα σταματήσω να έχω άποψη και να παίρνω θέση, ακόμα και εις βάρος της τρέχουσας δημοτικής αρχής; Σε πειράζει που λεω ότι επι 10 μήνες δεν έχει γίνει κάτι για την εκμετάλλευση του κολυμβητηρίου;

    Αλλά βέβαια ξέρετε πολύ καλά τη δουλειά δια της γνωστής οδού του κόμματος, την λάσπη, όπως έχετε μάθει όλα τα γνωστά φασιστόσκυλα. Πετάτε λάσπη για να κάψετε ότι είναι εναντίον των ποταμών επιδιώξεων σας. Και νομίζετε ότι ο κόσμος είναι ηλίθιος και δεν καταλαβαίνει την προσπάθεια σας. Νομίζετε ότι έτσι προσφέρετε σωστές υπηρεσίες στο μπαμπά σας.

    Το έχω πει και το ξαναλέω. Είμαι 11 μήνες άμισθος πρόεδρος του συμβουλίου δημοτικής κοινότητας Λουτρακιου – Περαχώρας, και όπως έχει δηλωθεί από τον δήμαρχο στο ΔΣ έχω προσφέρει υπηρεσίες (μελέτη για τον τουρισμό και ενασχόληση με θέματα σε συμβουλευτικό επίπεδο).
    Ίσως όμως σας χαλάει και αυτό, επειδή γνωρίζετε καλά ότι υπάρχουν άτομα με γνώση και με δυνατότητα προσφοράς και φοβάστε ότι μπορεί να σας χαλάσει τα ποταπά σχέδια σας ή να ξεσκεπάσει τυχοδιωκτικές διαδικασίες.

    Ψάξε να δεις ποιός παρακαλάει ποιόν, και έλα μετά να μου πεις. Ψάξε να δεις ποιός παρακαλάει για λύση π.χ στο spa. Ψάξε να δεις ποιός παρακάλαγε για λύση -όπως έδωσα με την εθελοντική ενασχόληση μου- με την διοργάνωση στο Rally Acropolis για τη τριετία 2012-2015 και την συμφωνία χορηγίας με το Casino, επειδή "έκαιγε" το θέμα και ήθελαν αποτέλεσμα. Ψάξε να δεις ποιός παρακαλάει για βοήθεια π.χ. στις δημόσιες σχέσεις και στο γραφείο τύπου. Ψάξε να δεις ποιός παρακάλαγε ποιόν από πέρυσι τέτοια εποχή να μείνει στο Λουτράκι για να βοηθήσει το έργο της νέας δημοτικής αρχής. Θες να το ανοίξουμε και άλλο; Αν θέλεις, έλα επώνυμα και εγώ το ανοίγω και στο δημοτικό συμβούλιο, όπως το έκανα και με την μελέτη για τον τουρισμό όπου λασπολόγοι και φασιστόσκυλα της δικής σου πρακτικής διέδιδαν περί δήθεν αμοιβών και απαιτήσεων, επειδή τους χάλαγε τη σούπα για τις επιδιώξεις τους. Ή επειδή έχω χαλάσει την πεπατημένη με την δωρεάν ή την εθελοντική προσφορά (ενώ άλλοι για τα ίδια θέλουν να αμοίβονται ή αμοίβονται αδρά).

    Αυτό που έχω πει πολλάκις είναι ότι εάν κάποιος θέλει να προσφέρω όποιας μορφής υπηρεσίες απασχολώντας το 100% του χρόνου μου εις βάρος των ελευθέριων επαγγελμάτων μου, και εις βάρος της ενασχόλησης μου με τα κοινά και του χρόνου μου με την οικογένεια μου, τότε θα πρέπει να το πληρώσει, όπως θα πλήρωνε και όπως πληρώνει αντίστοιχες επαγγελματικές υπηρεσίες (νομικούς, Γιανιτσόπουλους, μελετητικά γραφεία κλπ).

    Κατάλαβες λοιπόν λασπολόγε δοσίλογε που νομίζεις ότι προσφέρεις και υπηρεσίες στο μπαμπάκα σου; (και μην βγεις ότι δήθεν δεν έχεις σχέση, γιατί καρφώνεσαι….).
    Και πάλι καλά που αδαώς μέσα στην άγνοια σου και μέσα στην προσπάθεια σου για λάσπη βάζεις τέτοια ερωτήματα, για να μπορεί και ο κόσμος να μαθαίνει όχι μόνο την ανώνυμη λάσπη αλλά και τις επώνυμες θέσεις και την αλήθεια.

    Υ.Γ. Πάλι καλά που οι άλλοι πληρώνονται και έχουν επιτελέσει εξαιρετικό έργο σε όλα…..Και μόνο που δεν ασχολείσαι με αυτούς που είναι επί έργον (δηλαδή πληρώνονται για τις υπηρεσίες του), αλλά ασχολείσαι με αυτούς επί λειτουργία (που εκπροσωπούν θεσμούς μέσω άμισθης αιρετής σχέσης), δεικνύει το ποιόν και την προσπάθεια. Δεν πειράζει, θα ασχολούμαι εγώ.

  10. Όσο για τον 10.47 — και εσένα σε ευχαριστώ για το ερώτημα. (ΜI FI & Alex έχουν βαλθεί να με αναδείξουν και να προβάλουν να το βιογραφικό μου. Μήπως να βάλω ένα banner;)
    10.47 καλή η προσπάθεια σου για αποπροσανατολισμό. Είναι γνωστή η τακτική αφού το μόνο που ενδιαφέρει είναι η κατεύθυνση σε λάθος συμπεράσματα δια μέσω της απόκρυψης της αλήθεας. Και μην βγείς να δηλώνεις και να σχίζεις τα ρούχα σου ότι δεν είναι αυτός ο σκοπός σου. Αν όντως δεν ήταν, θα ρώταγες και θα μάθαινες.
    Για να σε βγάλω από το κόπο να σου πω. Από το 1988-2001 συμμετείχα στην σχεδιασμό, στην ίδρυση, στην ανάπτυξη και στην γενική διεύθυνση 3 τουριστικών επιχειρήσεων, εκ των οποίων η δυο θυγατρικές μεγάλων πολυεθνικών και ηγετών παγκοσμίως και η τρίτη ιδιοκτησίας ομίλου εισαγμένου στο χρηματιστήριο. Στο πλαίσιο της διεύθυνσης και ανάπτυξης τους, συμμετείχα σε άνω των 70 διεθνών τουριστικών εκθέσεων σε όλο το κόσμο, ενώ διαπραγματεύτηκα και διαμόρφωσα εμπορικές σχέσεις άνω των 20 εκατ. ευρώ ετησίως με όλους τους μεγάλους τουριστικούς οργανισμούς παγκοσμίως, συνεργαζόμενος επίσης με όλους τους οργανισμούς και εταιρείες στην Ελλάδα (τουριστικοί πράκτορες, ξενοδόχοι, επίσημοι φορείς κλπ). Επίσης, παράλληλα υπήρξα επί σωρεία ετών ταμίας και γενικός γραμματέας ως μέλος του ΔΣ του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, μέλος σχεδόν όλων των παγκόσμιων οργανισμών τουρισμού (HATTA, IATA) και επιμελητηρίων, και μέλος του σχεδιασμού του τουρισμού σε πανελλαδικό επίπεδο, ενώ έχω βραβευτεί πολλάκις για τις δραστηριότητες μου σε διεθνές επίπεδο.

    Παράλληλα με τα ανωτέρω, είχα την διεύθυνση και αδελφών εταιρειών (στον ίδιο οργανισμό) οι οποίες είχαν αντικείμενο την χρηματοδοτική και την χρονομισθωτική μίσθωση αυτοκινήτων,
    Μετά το 2001 ασχολήθηκα κυρίως με την διεύθυνση εισαγωγής και διανομής αυτοκινήτων ως γενικός διευθυντής σε μεγάλο όμιλο επιχειρήσεων (τον μεγαλύτερο στα βαλκάνια), ενώ επί 3 έτη ήμουν γενικός διευθυντής σε εταιρεία εμπορίας τηλεπικοινωνιακών ειδών και κατασκευής τηλεπικοινωνιακών έργων σε Ελλάδα, Βουλγαρία, Ρουμανία, Κύπρο και Μέση Ανατολή.
    Ευχαριστώ και πάλι για την ερώτηση (αν και εικάζω ότι ο σκοπός σου δεν ήταν αυτός, αφού αδαώς προσπαθούσες να αναμεταδώσεις αυτά που σου λένε αυτοί που στα λένε). Δεν πειράζει όμως, καλύτερα για να υπάρχουν δημοσιευμένα προς πιθανή μελλοντική αναφορά. Και άν θες ας συναντηθούμε για να δεις και τα πειστήρια.

    Τώρα απάντησε μου εσύ…..αυτοί που έχουν οριστεί να αναπτύξουν το τουριστικό προϊόν της περιοχής και να σχεδιάσουν το τουριστικό πλάνο ανάπτυξης (χαχαχαχα τι αστεία λέω σήμερα), τι credentials έχουν; Ποιά η σχέση τους -όχι μόνο με τον τουρισμό, αλλά και με την διοίκηση επιχειρήσεων, και με την γνώση τρόπων προσεταιρισμού επισκεπτών και πελατολογίου-;

  11. Για τον 12.00 — αυτό είπα και εγώ, ότι είναι διπλωματική εργασία μηχανολόγου του Πολυτεχνείου Κρήτης, με επιβλέποντα τον καθηγητή του Πολυτεχνείου (τα ακριβή μου λόγια στα πρακτικά).
    Μην προσπαθείτε να το απαξιώσετε με άλλα ονόματα. Είναι μελέτη. Και μάλιστα είναι επικυρωμένη από το Πολυτεχνείο Κρήτης. Το ότι δεν είναι από μελετητικό γραφείο (λες και αυτοί είναι παντογνώστες) δεν το μειώνει. Ούτε είναι και πανάκεια. Όμως δεν το έφερα ούτε ως τυφλοσούρτη ούτε ως κάτι διαφορετικό.
    Επαναλαμβάνω, ότι ο αποκλειστικός λόγος εμφάνισης αυτής της μελέτης ήταν και είναι να επιβεβαιώσει τα λεγόμενα μου περί κλεισίματος 50 δημοτικών κολυμβητηρίων (μόλις τις 3 τελευταίες ημέρες έκλεισαν άλλα 2 στην Αττική και 2 στην Πελοπόννησο), αφού στην μελέτη αυτή περιλαμβάνονται όλα τα δημοσιευμένα επίσημα στοιχεία για το κόστος, τα πρότυπα λειτουργίας, το ωράριο και πρόγραμμα και τα έσοδα από 10 κολυμβητήρια στην Ελλάδα. Και αυτά τα στοιχεία δεν είναι κουκουρούκου, είναι επίσημα και δημοσιευμένα όπως υποχρεώνεται και ο δικός μας δήμός κάθε έτος να το κάνει στον απολογισμό και στον προϋπολογισμό.
    Αλλά φαίνεται ότι αυτό χαλάει τη σούπα γιατί έως σήμερα δεν υπήρχε αντίλογος στις επιβουλεύσεις.

    Και εν πάσει περιπτώσει, αφήστε την υποκρισία (εκτός αν εξυπηρετείτε συγκεκριμένα συμφέροντα). Ανέλαβα μια πρωτοβουλία για να ξυπνήσουν αυτοί που ασχολούνται και να κάνουν επιτέλους κάτι με το κολυμβητήριο. Την ίδια πρωτοβουλία είχε αναλάβει και το Loutrakiblog, απλά εγώ είχα και την δυνατότητα να "απαιτήσω" την συζήτηση στο ΔΣ ως μέλος του. Από εκεί και έπειτα, η εισήγηση, η μελετητική εργασία και όλα τα υπόλοιπα είχαν αποκλειστικό σκοπό την καλύτερη δυνατόν απόφαση για επιλογή αξιοποίησης, την γνώση του θέματος από το ευρύ κοινό και την κρούση του κώδωνα του κινδύνου ότι υπάρχουν δυσκολίες λόγω οικονομικής κατάστασης, άρα απαίτηση για τον καλύτερο δυνατόν σχεδιασμό.
    Αν τελικά ούτε αυτό δεν είναι υπεύθυνο, τότε είστε κατευθυνόμενοι και δοσίλογοι, εκπροσωπώντας καθαρά ιδιοτελείς και έξω από τον γενικό κανόνα σκοπούς. Και επί τη ευκαιρία να πω μπράβο και στον Μιχάλη και τον Άλεξ (και τους υπόλοιπους) που και προ καιρού και πρόσφατα παίρνουν και αυτοί θέση με μοναδικό γνώμονα την πίεση για να κινηθούν οι διαδικασίες και να μην απαξιωθεί αυτή η μεγάλη επένδυση.

  12. Ρε γιατί επιτέλους δεν τα λέτε με το ονομα τους? Καλά λειε ο μπάκος οτι το παιχνιδι είναι να αποπροσανατολισουν για να πετύχουν αυτό που θέλουν.

    Υπάρχει ή δεν υπάρχει εδω και καιρο οργανομένο σχεδιο απο την προηγούμενη κατάσταση? Είμαι και εγώ στον δήμο ως υπάλληλος και ξέρω καλά τι σου λεω.
    Γιατι δε ρωτάτε ποιος λυμαινετε το κολυμβητηριο και εχει κλειδιά για να ελέγχει τη κατάσταση?
    Τι ρόλο παίζουν αυτοί που εμφανίζονται ως γνώστες, μιλάνε με τις τεχνικες υπυρεσίες και κανονίζουν συμβάσεις χωρίς ναναι υπαλληλοι ή δημοτικοί σύμβουλοι ή να ανήκουν σε σύλογο ή να έχουν κάποια σχέση?
    Γιατί έχει γίνει σύμβαση για την συντήρηση του νερού χωρίς να λητουργεί το κολυμβητήριο με 3.000 το μήνα, και ποιος -κολλητός του εθελοντή από τον δήμο- έκανε την ανάθεση? Αυτό δεν είναι σκάνδαλο?
    Είναι αυτός που πηρε τη σύμβαση συμφερόντων του εργολάβου και αυτού που κάποιος επίμονα προτείνει να αναλάβει μετά τη λειτουργία από Αθήνα?
    Αν θέλετε εθελοντή διευθυντή χωρίς κόστος γιατί δεν βάζετε π.χ τον Λαζαρίδη, τον Αυγουλά, τον Φασόλια ή έναν αντιδήμαρχο ή έναν σύμβουλο χωρίς έσοδο ή γιατί δεν βάζετε ένα δημοτικό υπάλληλο για να πάρετε την άδεια? Γιατί δώθηκε ανάθεση για την συντήρηση σε εταιρεία εκτός περιοχής? Εδώ είμασται άχρηστοι? Δεν υπάρχουν κάποιοι στη περιοχή?
    Γιατί κόπτοντε κάποιοι και εμφανίζοντε σαν σωτήρες? Γιατί ο Δήμαρχος δεν πέρνει θέση και εχθές εμφανίστηκε σαν συνεργάτης σχεδίου εκμετάλευσης?

    Πείτε τα, το loutrakiblog, ο μπάκος, ο ποσειδώνας ή όποιος έχει αρ….ια επιτέλους και σπάστε αυτο το απόστιμα.

  13. ΜΙΑ ΑΣΧΕΤΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΧΟΡΗΓΙΑ ΤΟΥ ΚΑΖΙΝΟΥ ΔΕΝ ΜΕΤΕΧΕΙ ΣΑΝ ΣΥΝΕΤΕΡΟΣ ΣΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ? ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΗ ΔΙΑΛΟ ΣΥΝΕΤΕΡΙΣΜΟ ΕΧΟΥΜΕ.

  14. Ρε παιδιά τι αλτρουϊσμός και αυτός του Κου Μπάκου.
    Αφησε μιά τέτοια καριέρα γιά να προσφέρει στήν γενέθλεια γη του και εσείς οχι μόνο τον αμφισβυτείτε αλλά και τον εξυβρίζετε .
    Επιτέλους πρέπει να καταλάβετε πόσο μεγάλη είναι η θυσία του αψηφώντας έμμισθες θέσεις των χιλιάδων ευρω για 300 ευρω τον μήνα -όση και η αποζημίωση του Προέδρου του Τοπικού Συμβουλίου-
    Επιτέλους αναγνωρίστε τις αξίες.
    Μόνο ένα πρόβλημα έχει ο εν λόγω κύριος και αυτό είναι ότι δέν έχει καταλάβει με ποιά παράταξη έχει εκλεγεί – είναι αυτό πού λέμε και με τόν αστυφύλαξ και με τόν χωροφύλαξ.
    Επι τη ευκαιρία ας μας πει ο βραβευμένος μάνατζερ γιάπις πόσες απο τίς αποφάσεις του συμβουλίου του κάνει πράξη
    ετσι γιατί όπως πολυ καλά γνωρίζει και ο ίδιος όλοι κρινόμαστε και αξιολογούμαστε και δεν μπορεί γιά όλά να φταίνε οι άλλοι η το σύστημα που εμείς επιλέξαμε να υπηρετήσουμε.

  15. γιατι χανει την ψυχραιμια του ο Μπακος και βριζει τον κοσμο? τον βλεπω εκτος ελεγχου. εχει να φοβηθει κατι αραγε …? υποτιθεται ειναι και εκλεγμενος, δεν σεβεται τους δημοτες?

  16. 12.26 και εσύ τι ζόρι τραβάς? Είδες κάποιον να παραπονιέται? Μήπως τον σέβεσαι εσύ και εγώ που γράφουμε ανώνυμα εκτοξεύοντας κατηγορίες, ψέμματα και άλλες παπαριές σε επώνυμους?

  17. Εσείς που το επιλέξατε να το υπηρετήσετε το σύστημα πως το εννοείς ρε 11.26? Όπως το επέλεξε ο ΓΑΠ, ο Παπακωνσταντίνου, ο Βενιζέλος και ο Πάγκαλος? Όπως το επέλεξαν οι βουλευτές των 2 παρατάξεων που κάνουν συναίνεση για να μπεί πρωθυπουργός ο πρώην πρόεδρος της Τράπεζας της Ελλάδας όταν έγιναν τα σκάνδαλα με το χρηματιστήριο και με τα μαγειρεμένα στοιχεία του "κινέζου"? Ή για να μπεί πρωθυπουργός ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ που τον έβαλε ο Παπακωνσταντίνου και πρώην υπουργός οικονομίας επί εποχής Κοσκωτά?
    Έτσι το εννοείς ρε γίγαντα? Εσύ πρασινούλη που θίχτηκες, ξέρουμε τι ακριβώς σημαίνει "επιλέξαμε να υπηρετήσουμε το σύστημα" και όντας θα σας κρίνουμε και θα σας αξιογήσουμε.
    Ο δε εν λόγω κύριος, ξέρει καλά γιατί έχει εκλεγεί και γιατί κάνει ότι κάνει και το έχει πει. Γιατί ακριβώς δεν είναι του συνδυασμού (και σας πονάει αυτό, άσχετα αν δεν έχετε καταφέρει να τον διώξετε παρά τις προσπάθειες σας, γιατί σας λέει αλήθειες), και γιατί θέλει να εξυπηρετεί τα συμφέροντα των δημοτών άσχετα αν αυτά έχουν προταθεί από τον δήμαρχο, τον πρώην κλπ, και άσχετα αν αυτά εξυπηρετούν τον ένα ή τον άλλο συνδυασμό. Τώρα εσείς ποιά συμφέροντα εξυπηρετείτε όταν πάνω από τους δημότες είναι το κόμμα και ο συνδυασμός, άσε μας να καταλάβουμε.

  18. Ρε 11.26 εσύ είσαι ο τραπεζίτης σου και κόπτεσαι? Μπορεί να θέλει να το κολοβαράει για να ζει εδώ. Μπορεί να έχει θέμα. Μπορεί να βαριέται. Μπορεί να έχει πάρει σύνταξη. Μπορεί να τρώει από τα έτοιμα και να κερδίζει από επενδύσεις κάνοντας την πλάκα του. Εσένα τι σε νοιάζει?

    Αλλά εγώ όπως και οι περισσότεροι ξέρουμε γιατί γίνεται ότι γίνεται με τον κάθε μπάκο που παίρνει θέση σε κάτι. Μπαίνουν τα παπαγαλάκια των μεν ή των δε με ένα στόχο. Να γυρίσουν τα φώτα στο πρόσωπο και όχι στο θέμα. Γιατί αυτό επιδιώκουν, όπως το έχουν κάνει και με τα θέματα του loutrakiblog αλλά και του ακατανόμαστου. Προσπαθούμε να πετάξουμε τη μπάλα στην κερκίδα ασχολούμενοι με τον μπάκο, τον λογοθέτη, τον γκιώνη, την μελέτη, τον λόη και όχι με την ουσία που είναι το κολυμβητήριο.
    Και θα συμφωνήσω απόλυτα με τον 9.45, γιατί δεν στέκεται κάποιος σε αυτά τα θέματα? Καίνε? Εμποδίζουν το σχέδιο τάκη και προηγούμενων για την εκμετάλευση του κολυμβητηρίου? Εμποδίζουν τα σχέδια κάποιων που στη πλάτη του δήμου και χρησιμοποιώντας υπαλλήλους του δήμου κάνουν το παιχνίδι τους?
    Και αντί να στέκεστε σε αυτά, γράφετε π@π@ριές περί όνου σκιάς.
    Και εσύ ρε γιώργο, άς τα τα παπαγαλάκια, αυτό το παιχνίδι πανε να παίξουν, στημένοι είναι και δυστυχώς οι πιο πολλοί είναι "εκ των έσω".

  19. Κατά πως φαίνεται…..Νέμεση μάλλον έχεις δίκιο.
    Αυτό καταλαβαίνω και εγώ. Ο ένας προσπαθεί να κρατήσει τα πάντα γύρω από τον συνδυασμό, μπας και σώσει την ανεπάρκεια του, οι δε άλλοι να περισώσουν τα εσκαμμένα και να αποδείξουν ότι έχουν δίκιο που έκαναν ότι έκαναν και να υλοποιήσουν αυτά που είχαν σχεδιάσει από πριν.
    Και με το που βγεί κάτι, αφήνουν ελεύθερα τα 10 παπαγαλάκια του και το παίζουν φουκώ και νίτσε και αρτέμηδες για να κάνουν τη δουλειά τους (ποιά δουλειά τους, φιλιπινέζες και άβουλα πλάσματα είναι).

    Το άσχημο όμως Νέμεση είναι ότι θα έπρεπε να είναι λίγο αλλιώς, δηλαδή οι δημότες να ασχολούνται και να απαιτούν ενημέρωση, δράση κλπ και όχι οι λίγοι.
    Και το άλλο άσχημο είναι ότι τύποι σαν το Μπάκο που έχουν και όρεξη και ρομαντισμό και γνώση και το ψώνιο να προσφέρουν, απογοητεύονται και την κάνουν, γιατί έχουν μάθει να λειτουργούν με πρόγραμμα, σχέδιο και στόχο την αποτελεσματικότητα και την μεθοδικότητα.

    Δεν βλέπεις τι γίνεται με τον Παπαδήμο π.χ? Όλοι νόμιζαν ότι θα έκανε κολοτούμπες για να πάρει τη θέση. Όμως αυτός επειδή είναι σοβαρός και επειδή έχει γνώση και αύριο, είπε πολύ ευχαρίστως, αλλά θέλω 2-3 σοβαρούς τεχνοκράτες, και 2 υπουργούς στα βασικά υπουργεία της επιλογής μου, ενώ επίσης έθεσε σχέδιο δράσης και χρονοδιάγραμμα προς συμφωνία.

  20. Γιάννης πίνει, Γιάννης κερνάει…
    ή αλλιώς Μπάκος ρωτάει, Μπάκος απαντάει, Μπάκος αυτοθαυμάζεται!!!! με κορυφαία την ατάκα στις 3:24!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog