Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εκπληκτικό:Tattoos που αποκαλύπτονται μόνο με λάμπες UV!

- Advertisement -
Τα UV tattoos ή blacklight tattoos είναι τατουάζ που γίνονται με ένα ειδικό μελάνι που είναι ορατό μόνο όταν εκτεθεί σε υπεριώδες φως…

Τα τατουάζ αυτά είναι εντελώς αόρατα σε κανονικό φως, αν και τα σημάδια που προκαλεί το μηχάνημα με το οποίο γίνονται τα τατουάζ ίσως να φαίνονται για αρκετό καιρό και έτσι να προδίδουν το κρυφό τατουάζ σας. Ένα UV τατουάζ γίνεται ορατό υπό το υπεριώδες φως και μοιάζει να φωσφορίζει με ένα πορφυρό χρώμα ή άσπρο, ανάλογα με το μελάνι που έχετε επιλέξει. Επίσης είναι διαθέσιμο το έγχρωμο μελάνι, όπου το μελάνι είναι ορατό σε κανονικό φως (όπως με ένα κανονικό τατουάζ), αλλά το μελάνι θα λάμπει ζωηρά κάτω από το υπεριώδες φως. Εν τούτης μερικά UV μελάνια δεν είναι τόσο λαμπερά κάτω από το κανονικό φως όπως το κανονικό μελάνι τατουάζ και θεωρούνται όχι και τόσο ζωηρά.

Το UV μελάνι τατουάζ δεν είναι κοινά γνωστό ή χρησιμοποιούμενου, καθώς πολύ λίγες ποικιλίες από UV μελάνια εγκρίνονται για χρίση στις ΗΠΑ. Πολλές φορές είναι επίσης πιο ακριβό από τα κανονικά μελάνια τατουάζ. Μερικοί άνθρωποι είχαν παρενέργειες σε κάποια συστατικά που περιείχε το μελάνι, από μικρές φαγούρες έως δερματίτιδα.

ultra-violet-tattoo-arm      

*psaxtiria

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog