Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Δύσκολες ωρες για εργαζόμενους μεγάλου ξενοδοχείου του Λουτρακίου

- Advertisement -

Σε πολύ δύσκολη οικονομική κατάσταση οι εργαζόμενοι στην επιχείρηση «Ποσειδώνας»…
Σε δηλώσεις του στην korinthiannews.gr ο πρόεδρος του εργατικού κέντρου Λουτρακίου κ. Τσούμπας ανέφερε για την επιχείρηση Ποσειδώνας (ξενοδοχείο) στο Λουτράκι: «Η επιχείρηση δεν λειτουργεί και έχει κάνει αίτηση για να υπαχθεί στο άρθρο 99 (κάτι που είχατε διαβάσει στο loutrakiblog από τις 9 Ιανουαρίου στην στήλη μας με τίτλο “ένα πουλάκι μας είπε” ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ). Το εργατικό κέντρο Λουτρακίου είναι στο πλευρό των εργαζομένων οι οποίοι αυτό το διάστημα που η επιχείρηση δεν λειτουργεί μένουν χωρίς δουλειά. Έχουμε σκοπό να ενισχύσουμε κατά κάποιο τρόπο τους ανθρώπους αυτούς οικονομικά.

Οι εργαζόμενοι παραμένουν απλήρωτοι εδώ και μεγάλο χρονικό διάστημα. Μέχρι και στην επιθεώρηση εργασίας είχαμε φτάσει και ως εργατικό κέντρο. Από ότι ακούμε πάντως η επιχείρηση έχει σκοπό να λειτουργήσει ξανά από τον Μάρτιο και ζητάει από τους εργαζομένους να κάνουν λίγο υπομονή…»

- Advertisement -

1 ΣΧΟΛΙΟ

  1. Δεν ντρεπονται τα καθαρματα ,να αφηνουν τον κοσμο νηστικο.τα χριστουγεννα αυτοι οι ανθρωποι οπως γνωριζω,ουτε κοτοπουλο δεν εψησαν.Λεφτα υπαρχουν αλλα κανουν την παπια οι εργοδοτες.Ας μαζευτουμε Ελληνες να βοηθησουμε τους απληρωτους εργαζομενους ,γιατι αυριο θα ειμαστε εμεις στην θεση τους.Προτεινω σε καποιο χωρο να μαζευτουν τροφιμα ,ρουχα και χρηματα αν ειναι δυνατον,οχι ΠΑΝΤΩΣ στην Εκκλησια γιατι παιζει να τα δινουν σε αλλους δημους ΑΚΟΜΑ και στο ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ(ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ)την στιγμη που οι ΔΗΜΟΤΕΣ ΠΕΙΝΑΝΕ και το γνωριζουν ολοι .

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog