Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Οι διάσημοι και τα χαϊδευτικά τους: καλύτερα να μασάς…

- Advertisement -

Ξεκινώντας από το δημοφιλές πριγκιπικό ζευγάρι της Βρετανίας, λοιπόν, μαθαίνουμε ότι η μεν Κέιτ (Kate) φωνάζει τον πρίγκιπα Γουίλιαμ (prince William) «Μεγάλο Γουίλι» (Big Willie), ενώ εκείνος κάτι σαν «Μωράκι» (Babykins)…

 Χρυσομπαλάκια  (!) (Goldenballs) αποκαλεί τον Ντέιβιντ Μπέκαμ η Βικτόρια. Τα σχόλια περιττεύουν!

“Χρυσομπαλάκια” (!) (Goldenballs) αποκαλεί τον Ντέιβιντ Μπέκαμ η Βικτόρια. Τα σχόλια περιττεύουν!

Το Γουίλι, σίγουρα έχει ως σημείο αναφοράς το όνομα του πρίγκιπα, αλλά ταυτόχρονα δεν είναι καθόλου κόσμιο καθώς υπαινίσσεται και το αντρικό μόριο του, το οποίο μάλλον φαίνεται να είναι αρκετά εντυπωσιακό.
Προχωρώντας στους πολύτεκνους Μπέκαμ (Beckham) σταματάμε στις πληροφορίες που θέλουν τη Βικτόρια (Victoria) –η οποία προφανώς έχει αδυναμία σε ένα συγκεκριμένο σημείο του σώματος του καλού της- να αποκαλεί τον Ντέιβιντ (David) «Χρυσομπαλάκια» (Goldenballs).
Και σε όσους βιαστούν να βγάλουν συμπεράσματα, η απάντηση είναι «Όχι, η Βικτόρια δεν αναφέρεται στις επιδόσεις του αγαπημένου της στο ποδόσφαιρο, αλλά μάλλον στην κρεβατοκάμαρα!».
Μάλιστα, πρόσφατα δεν είχε διστάσει να διαλαλήσει την προτίμηση της φωτογραφιζόμενη μπροστά στην διαφημιστική αφίσα όπου εκείνος πόζαρε με τα εσώρουχα κι εκείνη “άγγιζε” την μικρή του περιοχή.
Άλλες πληροφορίες, από το παρελθόν, αποκαλύπτουν το παρατσούκλι που είχε η Μόνικα Λιουίνσκι ή Λεβίνσκι όπως έγινε αρχικώς γνωστή στην Ελλάδα (Monica Lewinsky) –ναι, αυτή με τον λεκέ στο φόρεμα- για τον Μπιλ Κλίντον (Bill Clinton), την εποχή που ο πλανητάρχης της έκανε «ιδιαίτερα» μέσα στο Οβάλ Γραφείο: «Όμορφε» (Handsome)! Έτσι τον φώναζε τον Μπιλ η Μόνικα. Και τον… κατάφερε! Που ήταν και δύσκολος!
Η Μαντόνα (Madonna), πάλι, είχε αποκαλύψει μόνη της ότι ο πρώην σύζυγός της και σκηνοθέτης Γκάι Ρίτσι (Guy Ritchie) την αποκαλούσε «Κυρά μου» (The Missus), προφανώς θέλοντας να υπογραμμίσει πόσο πολύ απείχε η «γυναικούλα» του από το προφίλ της απλής συνηθισμένης νοικοκυράς.
Επιμέλεια: Ζωή Κίττα

*womenonly

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog