Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η Μαρία Πρωτοπαππά για τη Φιλαρμονική του δήμου

- Advertisement -

Η φιλαρμονική  του δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας τώρα και Αγίων Θεοδώρων, έχει στηθεί χρόνια τώρα με πολύ κόπο και αγώνες δημοτών, πολιτικών και μη…

Αποτελεί ένα επίλεκτο σώμα και δυναμικό στοιχείο πολιτισμού για το τόπο μας. Μας συνοδεύει σε εορταστικές εκδηλώσεις αλλά και μας προσφέρει μοναδικές στιγμές με το καλλιτεχνικό της σχήμα, δίνοντας χρώμα και μαγεία στα ζεστά, καλοκαιρινά μας βράδια, δίπλα σε μεγάλα καλλιτεχνικά ονόματα τις αυγουστιάτικες βραδιές της πανσελήνου.

Την διακρίνει ποιότητα και φαντασία…Τα παιδιά που την απαρτίζουν είναι γέννημα της σχολής του Δήμου,που μεγαλώνουν, σπουδάζουν,παντρεύονται και είναι πάντα εκεί όπου τους ζητηθεί ..
Είναι κρίμα και άδικο από λανθασμένες κινήσεις και αποφάσεις να διαλυθεί και όποιος το τολμήσει θα επωμισθεί και την ανάλογη ευθύνη.

Στην προσπάθειά μου και στην αγωνία μου, να μην ληφθεί καταδικαστική απόφαση στο συμβούλιο του Ν.Π του Προμηθέα στις 28-03-2012, με βάση την πρόταση της Δημ. Αρχής και εκπροσωπώντας την Παρέμβαση Πολιτών, κατέθεσα της εξής πρόταση :
Ζήτησα αναβολή του θέματος, διαβλέποντας τον κίνδυνο και πρότεινα την ΣΥΣΤΑΣΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ από μέλη του Δ.Σ του Προμηθέα, από το Διοικ. Συμβούλιο της Φιλαρμονικής, συνάντηση με τον Δήμαρχο και εξεύρεση λύσης, προκειμένου η Φιλαρμονική να διατηρηθεί ακέραιη και σώα…..
Δυστυχώς, όπως συμβαίνει συνήθως όταν κάνει προτάσεις η αντιπολίτευση, η πρότασή μου απερρίφθη. Πλέον, απεύχομαι το ναυάγιο.

Μακάρι, η Παιδεία, ο Πολιτισμός και ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ, να μην ειχαν Παρατάξεις αλλά γέφυρες επικοινωνίας για το καλό του Δήμου.
ΑΝΈΦΙΚΤΟ; ΟΧΙ στο χέρι μας είναι. Όλα από μας εξαρτώνται!!!!!

- Advertisement -

33 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ντροπή αν όντως συμβαίνουν αυτά ο πολιτισμός θα πρέπει να διαφυλαχτεί αυτές τισ δύσκολες μέρες που περνάει ο τόπος μας. και πόσο μάλλον η φιλαρμονική που μας έχει χαρίσει ΄τοσο ωραίες στιγμές θα πρέπει να συνεχίσει απρόσκοπτα το έργο της. συμφωνω με το φίλο 11:40.
    Ας βγει κάποιος να ενημερώσει.ευχαριστω

  2. ποιος καταλαβαίνει από ποιότητα; όλα στο βωμό προκειμένου να μειωθεί το κόστος για τον πολιτισμό, ο οποίος προφανώς για καποιους αποτελεί πολυτελεια και πεταμένα χρήματα.Βέβαια όταν συμπράττουν μεγάλα ονόματα με τη φιλαρμονική, οι διοικούντες τρέχουν να καρπωθούν από την επιτυχία.Τι να πω. Δυστυχως δεν υπαρχει παιδεια και μάλιστα σε καιρια πρόσωπα που διοικούν και αποφασίζουν για τόσο σοβαρά θέματα.Πραγματικά λυπάμαι. Ελπίζω να μη φτάσουμε στο ναυάγιο που αναφέρει η κυρία Πρωτοπαππα.

  3. Δεν μπορούν να πληρώνουν τα μέλη ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ, γι'αυτό και θέλουν να κλείσουν τις Φιλαρμονικές.. ΤΑ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΑ ΧΡΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ;;;;;; ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010;;;; Τα φάγανε κι αυτά!!!! Προς το παρόν δεν είμαι με καμία αντιπολίτευση, πόσο μάλλον με την πολίτευση, αλλά η κα Πρωτοπαππά έχει δίκιο..πρέπει να βρεθεί μια λύση για να μην κλείσουν τα τμήματα, έστω και χωρίς οικομομική υποστήριξη.. με την πρώτη σηκώνετε τα χέρια ψηλά! ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ!! Ο κόσμος έχει τρελαθεί πια..ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΗΚΩΣΕΙ!

  4. Ο ΛΑΙΚΙΣΜΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΤΟΥ…ΕΔΩ ΒΟΥΛΙΑΖΟΥΜΕ,ΒΑΡΚΟΥΛΕΣ ΑΠΜΕΝΙΖΟΥΜΕ..ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ……ΠΙΟΣ ΤΟΥΣ ΕΜΑΘΕ ΜΟΥΣΙΚΗ;Ο ΔΗΜΟΣ..ΠΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΟΥΣ ΔΑΣΚΑΛΟΥΣ;Ο ΔΗΜΟΣ..ΕΜΕΙΣ…ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ…

  5. φιλε 3:01 πως τολμας να μίλας με τέτοιο ύφος για τη φιλαρμονική και τα μέλη…κάποιοι το προχώρησαν το θέμα και δεν αρκέστηκαν στους δασκάλους που παρείχε ο δήμος… επίσης δεν είναι υποχρεωμένοι επ άπειρον να τρέχουν σε κάθε υπηρεσία που τους στέλνουν ούτε να κάνουν πρόβες συναυλίες παραστάσεις και κάθε είδους αγγαρεία που ζητούν … ούτε να αφήνουν τη δουλεία τους την οικογενειά τους, να σπαταλούν την αδειά τους, το καλοκαίρι τους και τις αργίες τους μόνο και μόνο επειδή έμαθαν κάποια πράγματα δωρεαν .ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ!!!όπως αδίκως κυκλοφορεί.κοίτα πρώτα να μαθαίνετε και να μη λέει ο καθένας ότι του έρθει και όπως λέει ο λαός .. όποιος είναι έξω από το χορό πολλά τραγούδια λέει

  6. Ότι θέλει ελεύθερα λέει ο καθένας!
    Ο Δήμος τους έμαθε μουσική και έτσι πρέπει να είναι!
    Μέχρι πότε θα το ξεπληρώνουν??? για πάντα?
    αυτό είναι ωμός εκβιασμός. Ήμαρτον!
    ο λαϊκισμός σε όλο του το μεγαλείο!
    σε αυτό συμφωνώ….

  7. Σιγα μην αφησουν τιποτα ορθιο.
    Η Φιλαρμονικη θα ακολουθησει τα χναρια της Παιδικης Σκηνης,ολα στην λογικη του ξεριζωματος των παντων ,και αφηστε τις ανιστοριτες δικαιολογιες ,σας μαθαμε.
    Μπραβο στην κ. Πρωτοππαπα ,που συνεχιζει να δινει τους αγωνες της και δεν μασαει απο τιποτα και απο κανενα.

  8. Να μας πουν επίσημα αυτοί οι αχαρακτήριστοι που μιλούν για κόστος πόσο στοίχιζαν τα τμήματα που εχουν κλείσει ως τώρα.με στοιχεία.να δούμε αν όντως ήταν θέμα κόστους.
    Επίσης τι απαντά ο Προμηθέας και τι προφάσεις Εν αμαρτία είναι αυτές για φτωχιες κ νομιμότητες όταν σχεδιάζουν 300.000 επένδυση για αθλητικό χώρο κ 100.000 για γκαζόν!για χορτάρι έχουν λεφτά!επίσης είναι σημαντικότερο το χόρτο απο τη φιλαρμονική;;;;

  9. OΠΟΥ ΓΑΜΟΣ ΚΑΙ ΣΤΑΥΡΟΙ! Η ΒΑΣΙΛΩ ΠΡΩΤΗ..ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΟ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΕ Η ΚΥΡΙΑ ΟΤΑΝ Η ΔΑΕΤ ΠΛΗΡΩΝΕ ΤΗ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΠΟΣΑ ?ΗΤΑΝ ΝΟΜΙΜΟ?ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΣΤΟΝ ΠΑΥΛΟΥ ΑΝ ΘΥΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ..ΤΩΡΑ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑ ΤΗΣ ΚΟΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ,,

  10. Οποιος είναι λιγο νοήμων καταλαβαίνει πολύ καλά τι συμβαίνει αυτη τη στιγμή στο Πνευματικό Κέντρο .Ενα Πνευματικό Κέντρο που δημιουργήθηκε με οράματα εχει βάλει στόχο η Δημοτική μας αρχή να το αφανήσει αλλα οχι δεν θα τους περάσει , θα μας βρούν αντιμέτωπους ολους εμας που αγαπαμε και ποναμε τον τόπο μας!!!!!

  11. -Σιγά μη σας φιλήσουν και τα πόδια (3:01) όλα αυτά τα μέλη των Φιλαρμονικών -μικροί,μεγάλοι- που βγάζουν ασπροπρόσωπο τον δήμο σε κάθε υπηρεσεία.Εσείς τους έχετε ανάγκη και ΔΕ βρίσκουν τη στήριξή σας! Το θέμα με το "χαρτζιλίκι" που έπερναν τα παιδιά είναι πολλά χρόνια τώρα και καλώς ή κακώς κόβεται. Στο κυρίως θέμα που πρέπει να σταθούμε είναι ότι οι Φιλαρμονικές δε πρέπει να σταματήσουν να λειτουργούν, γιατί θα σταματήσει και η μάθησή των παιδιών, η ασχολεία τους, το μεράκι τους! Τίποτα από αυτά δε σας νοιάζει παρά μόνο πως θα φανεί ο δήμος.
    -Η πολιτική θέλει θράσσος, αλλά όταν λέτε ότι "ο δήμος έμαθε μουσική στα παιδιά", το θράσσος γίνεται ΓΕΛΕΙΟΤΗΤΑ και ΑΓΕΝΕΙΑ προς όλους τους δασκάλους που έχουν προσπαθήσει για το καλύτερο και ΚΑΚΙΣΤΟ παράδειγμα για τα παιδιά που μαθαίνουν!!! ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!!!

  12. ΚΥΡΑ(( ΚΑΤΙΝΑ)) 5.12….
    0ΤΑΝ ΒΛΕΠΕΙΣ Η ΑΚΟΥΣ ΠΡΩΤΟΠΑΠΠΑ ΓΙΑΤΙ ΒΓΑΖΕΙΣ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ….ΠΡΟΣΕΧΕ ΜΗΝ ΔΑΓΚΩΣΕΙΣ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΣ ΑΔΙΒΑΣΤΗ!!!!!!!!!!!!!!!
    ΣΑΦΩΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ …ΜΑΘΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟΨΗ !

  13. ΕΧΕΤΕ ΥΠΟΨΙΝ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΑΔΙΚΟΣ ΔΗΜΟΣ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΔΥΟ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ 3. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΠΡΟΣ ΜΙΜΙΣΗ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ ΔΙΟΤΙ ΕΤΣΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΜΟΡΦΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΛΕΚΟΥΝ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΑΚΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΛΟΗ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΤΟ ΚΑΡΑΒΙ ΓΙΑ ΒΟΥΛΙΑΓΜΑ! ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΗΣ ΠΟΥ ΗΡΘΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ? ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΛΟΗΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΙ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟ? ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΦΙΛΟΚΕΡΔΟΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝΕ ΣΤΟ ΝΕΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΔΙΟΤΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΜΑΘΗΜΑ ΚΑΙ ΠΡΟΒΕΣ ΟΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΕΣ! ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ, ΕΝΑ ΧΑΡΤΖΙΛΙΚΙ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ ΑΛΛΑ Ο ΚΥΡΙΟΣ Ο ΛΟΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΜΕΝ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΣΟΜΕΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΒΕΛΕΠΕΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΤΗΣ ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ ΞΗΛΩΝΕΙ ( ΠΟΥ ΗΔΗ ΕΧΕΙ ΞΗΛΩΣΕΙ ) ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΙΔΟΠΟΙΗΘΗ ΠΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΑΓΩΝΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΜΑΖΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΑΓΑΠΗΣΟΥΝ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΧΟΥΝ ΑΓΑΠΗΣΕΙ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ. ΕΧΘΕΣ ΣΤΟ ΔΣ ΤΟΥ ΠΡΟΜΗΘΕΑ ( 28-3-2012 ) ΜΑΘΑΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΘΟΥΝΕ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ ΤΟΥ 2011 ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΘΗΓΗΤΕΣ ΤΗΣ ΜΟΥΣΙΚΗΣ ΣΧΟΛΗΣ ΚΑΙ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΥΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΚΕΜΒΡΙΟ ΤΟΥ 2010. ΟΠΩΣ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΣΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ Δ.Σ. ΒΓΗΚΑΝ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗ ΦΟΡΑ!

  14. ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΘΩ ΣΤΟ ΚΑΘ"ΑΥΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΜΗ ΠΛΗΡΩΜΗΣ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ,ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΑΝΕΥΘΥΝΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ…..ΛΥΠΑΜΑΙ!!ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΠΟΛΛΗ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΤΑΠΑΤΟΥΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ..
    ΕΓΩ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΙΚΟΝΑ ΠΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕ ΟΛΟ ΤΟ Δ.Σ ΤΟΥ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥ….ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΠΝΙΖΑΝΕ ΣΥΝΕΧΩΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΙΘΟΥΣΑ,ΜΕ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ Δ.Σ ΠΟΥ ΑΓΕΝΩΣ ΕΙΧΑΝ ΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΑΚΡΟΑΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΜΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΧΕ "ΠΡΟΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ"ΤΙ ΘΑ ΠΡΑΞΕΙ…….Ο ΝΟΩΝ ΝΟΗΤΩ….

  15. η αλήθεια πονάει αλλά θα πονέσει και την δημαρχεία,γιατι με πέντε παρουσίες η φιλαρμονική πάει κατα διαόλου.
    ποιος θα μαζέψει τα παιδιά;
    τρείς μήνες δεν θα λειτουργεί και όταν υπάρχει ανάγκη θα την φωνάζουν
    αμ δε ,ξύπνησαν οι δούλοι αντωνάκη,που λέει ο λαός.
    θα αρχίσει η γκρίνια και πάμε σε άλλο δήμο.
    και την αγαπάμε γαμώτο τη φιλαρμονική.

  16. ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΛΟΓΟΘΕΤΗ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΛΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ
    ΤΟΣΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΤΑ ΒΑΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗΣ.ΠΙΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΚΑΤΙ;ΑΥΤΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΟΙΜΑΤΑΙ;ΞΥΠΝΑ ΔΗΜΑΡΧΕ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ

  17. Δεν περιμέναμε και τρομερά δείγματα πολιτισμού, αλλά τόσο καταστροφολαγνεία !!!!!
    Θα συμφωνήσω ότι μερικά μέλη του ΔΣ είναι αγενέστατα και καλύτερα να αλλάξουν συμπεριφορά γιατί θα έχουν κακό ξεμπέρδεμα απ' ότι φαίνεται.
    Η Δημοτική Αρχή πάει για guinness, τα έχει σαρώσει όλα σε χρόνο dt, απορίας άξιον τι παίρνουν οι πιστοί της και τα καταπίνουν όλα αμάσητα, τόσο τους έχει θαμπώσει η καρέκλα τους θολοκουλτουριάριδες??

  18. ΑΣΧΕΤΟΙ Ή ΑΧΡΗΣΤΟΙ?
    Η εξουσιαστική παρέα του Προμηθέα παρέλαβε ένα πνευματικό κέντρο με πλούσια ανάπτυξη πολιτιστικών δράσεων και κατάφερε τους τελευταίους μήνες την απόλυτη μπαχαλοποίησή του.
    Ο κος Λόης ως κακός μαθητής του προηγούμενου επιτυχημένου προέδρου κου Δρίτσα και κάποια μέλη του ΔΣ που η μόνη σχέση που έχουν με τον πολιτισμό είναι "μακριά κι αγαπημένοι",καταφέρνουν να κλείσουν την πόρτα στη νεολαία του τόπου μας.
    Προσπαθούν να εγκαταστήσουν ένα μίζερο κατεστημένο χρησιμοποιώντας συνέχεια την δικαιολογία ότι δεν υπάρχουν χρήματα.
    Υπάρχουν διαχειριστικές λύσεις αλλά τι περιμένεις από ανθρώπους που εξαντλούν την φαιά ουσία τους σε κουτσομπολιά και ανυπόστατες κατηγορίες για την προηγούμενη διοίκηση .
    Ας μας δείξουν επιτέλους οι κριτές των καλλιτεχνών -μελών της Εκτός Αθηνών τις περγαμηνές και τα καλλιτεχνικά τους πτυχία……
    Ας μας απαντήσουν αν αληθεύει ότι υπάρχει maximum στο πλαφόν των μαθητών της μουσικής σχολής.(αυτό σε απλά ελληνικά σημαίνει ότι η μουσική σχολή θα παίρνει συγκεκριμένο αριθμό μαθητών. Οι υπόλοιποι που?)
    Υπάρχει λίστα αναμονής ατόμων που θέλουν να γραφτούν στη μουσική σχολή?

    ANONYMOUS

  19. Η κατασταση στο πνευματικό είναι τραγική.Λες και μισούν τον πολιτισμό. συνεχώς γκρινιαζουν ότι δεν υπάρχουν χρηματα για τον πολιτισμο και όλο περικοπές. Δεν μπορεσαν να λυσουν ουτε τα πιο απλα προβληματα, όπως η θερμανση όπου όλο το χειμωνα τα παιδια μας στη μουσικη σχολη ξεπαγιασαν… ένα πιανο ειναι παρατημένο πάνω στη σκηνή από τα χριστουγεννα με αποτελεσμα να μην υπαρχει δυνατοτητα μελετης στα παιδια που θελουν να μελετησουν το μαθημα τους. αν ειναι δυνατον ,εδω μιλαμε για μικροπροβληματα που δε λυνονται και εσεις μου λετε για πιο περιπλοκα

  20. βεβαια και υπαρχει λιστα αναμονης και πλαφον στους μαθητες, το οποιο επεβαλε μελος του διοικητικου συμβουλιου που εχει ιδιον οφελος. τα λογια ειναι περιττα

  21. καλά εδώ κόβουν το λεωφορείο που πηγαίνει τους ΜΑΘΗΤΕΣ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΑ ΠΡΩΙΝΑ -ΜΕΣΗΜΕΡΙ (τα παιδιά που μένουν π.χ. Σχολή Μηχανικού) και δεν θα κόψουν την φιλαρμονική …
    δεν έχει χρήματα ο δήμος… ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΚΕΔΟΝΑ ΓΙΑ 2 ΩΡΕΣ 10.000Ε – (ΤΑ ΝΕΑ ΦΩΤΑΚΙΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ)ΕΙΧΕ χάλια μαύρα δυστυχώς…ΔΕΝ ΤΟ ΛΕΜΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΗΜΟΤΕΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ…..

  22. ξεσηκωθειτε!!!Σημερα κοβουν τις εμφανίσεις της φιλαρμονικης , αυριο θα κοψουν και τα μαθηματα για προφανεις λόγους..΄ξεκίνησε η αρχη του τελους… και η φιλαρμονική ειναι μονο η αρχη!σιγουρα θα εχει και συνεχεια γιατι δυστυχως τα πραγματα πάνε από το κακό στο χειρότερο στη χωρα και οι δηλωσεις περι Καλλικρατη πάνε και ερχονται. Καραμέλα …

  23. ΚΑΛΑ ΝΑΙ 3.01 ΤΡΑΓΟΥΔΑ ΛΙΓΟ ΑΚΟΜΗ!!ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΩΝΕΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΤΡΩΓΑΝ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΚΑΙ ΚΑΘΕ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΟΧΙ ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΑΛΛΑΞΤΕ ΠΛΕΥΡΟ ΜΟΝΟ ΜΗ ΠΙΑΣΤΕΙΤΕ…ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕΣΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΖΕΤΕ…ΤΙ ΝΑ ΠΕΙΣ!!ΑΛΛΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΖΗΛΕΥΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΕΧΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΕΝΑ ΣΩΜΑ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΔΙΝΑΤΟΤΗΤΕΣ Κ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΑΛΛΑ ΣΤΑΔΙΚΑ ΤΟ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΜΕ!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog