Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Γειά σου Δημήτρη – Γειά σου ρε ΜΑΓΚΑ!

- Advertisement -

Άνθρωποι απλοί, κάθε ηλικίας, κυρίως νέα παιδιά. Κόσμος που δεν τον γνώρισε ποτέ προσωπικά. Όλοι τον ήξεραν μέσα από τα τραγούδια του…

Τον αγάπησαν, τον πόνεσαν και τώρα, τον αποχαιρετούν για πάντα. Συμπαραστέκονται με τον δικό τους τρόπο στη σύζυγό του Βένια, στις κόρες του Αναστασία και Μυρσίνη, στην αδερφή του.

Μια “θάλασσα” από κόσμο. Περισσότεροι από 4.000 θαυμαστές ενός από τους μεγαλύτερους λαϊκούς τραγουδιστές της χώρας βρίσκονται στο Α’ Νεκροταφείο για να συνοδέψουν τον Δημήτρη Μητροπάνο στην τελευταία του κατοικία. Είχαν αρχίσει να συγκεντρώνονται από πολύ νωρίς, όταν η σορός του εκτέθηκε σε λαϊκό προσκύνημα στο παρεκκλήσι του Αγίου Λαζάρου.

Ήταν τόσος ο κόσμος που όταν έφτασε η στιγμή το φέτετρο να μετακινηθεί στην εκκλησία για τη νεκρώσιμη ακολουθία, χρειάστηκαν 15 λεπτά για να φτάσει εκεί. Οι χιλιάδες πολίτες σχεδόν “ποδοπατήθηκαν” στην προσπάθειά τους να αγγίξουν το φέρετρο, να αφήσουν ένα λουλούδι, να πουν “αντίο μάγκα”.

Θα “αναπαυθεί”στο τμήμα του Α’ νεκροταφείου όπου βρίσκονται κι άλλοι καλλιτέχνες. Δίπλα του, θα είναι ο Νίκος Ξυλούρης και ο Στράτος Διονυσίου.

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΩΡΑΙΑ ΠΑΡΕΑ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΤΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ ΣΤΕΛΙΟΣ,ΓΡΗΓΟΡΗΣ.ΞΥΛΟΥΡΗΣ,ΛΟΙΖΟΣ,ΜΑΡΚΟΣ,ΠΑΠΑΖΟΓΛΟΥ,ΑΣΗΜΟΣ,ΡΑΣΟΥΛΗΣ,ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΕΛΑΝΕΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΓΓΕΛΟΥΣ ΕΣΕΙΣ ΟΙ ΑΡΧΑΓΓΕΛΟΙ.ΚΑΛΟ ΤΑΞΙΔΙ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog