Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Καταγγελία αναγνώστη από τα Στραβά Περαχώρας

- Advertisement -

ρε παιδια δεν θελω να κατηγορησω κανεναν υπαλληλο για αδιαφορια η ανικανοτητα αλλα αυτο που συνεβη πριν 2-3 μερες στα ΣΤΡΑΒΑ ειναι για γελια η μαλλον για κλαματα…
αφου εδω και κανα διμηνο εχουμε ενοχλησει με δεκαδες τηλεφωνα την δημαρχια για τις πανω απο 10 καμενες λαμπες φωτισμου πριν 2-3 μερες ηρθε αυτοκινητο του δημου και αλλαξαν μονο τις μισες.και ρωτω ειναι σωστα πραγματα αυτα?γιατι δεν αλλαχτηκαν και οι υπολοιπες 5 καμενες λαμπες?την βενζινα που εκαψαν να ερθουν μεχρι εδω οι 2 υπαλληλοι θα την ξαναπληρωσουμε η τα μεροκαματα τους για να λεμε οτι εχουμε δουλεια?βεβαια δεν ξερω αν ο δημος ειχε μονο 5 λαμπες να αλλαξει και δεν θελω να κατηγορησω τους υπαλληλους αλλα βλεποντας ολα αυτα που συμβαινουν  απο τα τοπικα καταλαβαινω γιατι πεσαμε εξω σαν χωρα.ευχαριστω το λουτρακιμπλογκ που μας δινει τη δυνατοτητα να πουμε καποια πραγματα.

Γ.Α

- Advertisement -

6 ΣΧΟΛΙΑ

  1. τους ξέρουμε και απο τότε που τα κονομάγανε αγαπητέ Ανώνυμε.Γιαυτό φτασαμε εδώ που φτάσαμε.Και τελικά θα χάσουν και αυτά τα λίγα που παίρνουν τώρα πια (γιατι θα τους απολύσουν) και ποιος θα είνια ο χαμένος?μόνο εμείς,οι πολίτες.Παραμένει προσωπική επιλογή η εργασία.Αν κάποιος δεν είναι ικανοποιημένος μπορεί να βγει στην αγορά εργασίας.Πάντως με την άρρωστη νοοτροπία του στυλ " ότι με πληρώσεις προσφέρω" μόνο το δημόσιο δυστυχώς σε πληρώνει.ακόμη…
    ΧΡΗΣΤΟΣ ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ

  2. ΟΙ ΑΛΛΕΣ 5 ΚΟΛΩΝΕΣ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΜΕ ΧΑΛΑΣΜΕΝΑ ΝΤΟΥΙ. ΟΠΟΤΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΑΛΛΟ ΣΥΝΕΡΓΕΙΟ ΚΑΙ ΘΑ ΕΛΘΕΙ.ΚΑΙ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΠΡΙΝ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ.

  3. Ο καταγγέλων είναι μόνιμος κάτοικος καθ´οτι τυγχάνει να είμαστε φίλοι,αλλά ρε συ γέρανε και επισκέπτης του Σ/Β να ήταν, ποιά είναι η διαφορά;Ο άνθρωπος προς θεού δεν ήθελε να πει ή να τα βάλει με τους υπαλληλους αλλά με την γενικότερη συμπεριφορά του δημοσίου..

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog