Δελτίο τύπου καταπέλτης για τον Κώστα Λογοθέτη από τον Κυνηγετικό Σύλλογο Λουτρακίου…

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ.
ΛΟΥΤΡΑΚΙ 28-04-2012.
Ο Σύλλογος μας δυστυχώς βρίσκεται στην δυσάρεστη θέση να γνωστοποιήσει στους συμπολίτες μας ότι η εκδήλωση της Πρωτομαγιάς στην Φανερωμένη Πισσίων αναστέλλεται επ´αοριστον…
Δυστυχώς ένα έθιμο που αναβίωσε την τελευταία πενταετία και είχε τόσο μεγάλη επιτυχία με την καθολική αναγνώριση και συμμετοχή των συνδημοτών μας σταματάει.
Οφείλουμε να γνωρίσουμε στους συμπολίτες μας τα εξής : η Πρωτομαγιά στην Φανερωμένη ξεκίνησε το 2007 με πρωτοβουλία του Συλλόγου και την συμπαράσταση της δημοτικής αρχής του Κου Γκιώνη μέχρι και το 2010.
Πέρσι το 2011 η νέα δημοτική αρχή του Κου Λογοθέτη απέσυρε την συμμετοχή της για λόγους που μόνο ο κος Λογοθέτης γνωρίζει.
Ο σύλλογος όμως όπως και υποσχεθήκαμε συνεχίσαμε την διατήρηση του εθίμου και αναλαμβάνοντας εξ ολόκληρου το κόστος πραγματοποιήσαμε την εκδήλωση με την γνωστή πλέον κοσμοσυρροή των συμπολιτών μας. Στο τέλος της εκδήλωσης δώσαμε ραντεβού για το 2012.
Δυστυχώς φέτος η οικονομική κατάσταση του συλλόγου είναι απαισιόδοξη και τούτο δεν οφείλεται ούτε στην ύφεση ούτε στα μέτρα λιτότητας οφείλεται στην αναξιοπιστία του Κου Λογοθέτη ο οποίος δεν υλοποίησε ομόφωνη απόφαση της πρώην ΔΑΕΤ για οικονομική επιχορήγηση του Συλλόγου πρωτοφανές για τα δεδομένα της αξιοπιστίας του Δήμου ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ- ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ.
Το γεγονός αυτό λαμβάνει ιδιαίτερη σημασία διότι όλοι οι σύλλογοι που περιελαμβάνοντο στους επιχορηγούμενους έλαβαν τα εγκεκριμένα ποσά .
Αποτέλεσμα ήταν ο οικονομικός προγραμματισμός του Συλλόγου να βρεθεί εκτός πορείας με ορατό τον κίνδυνο να κινδυνεύει σοβαρά σήμερα μετά από 25 χρόνια μέρος και των υπολοίπων δραστηριοτήτων του.
Ζητούμε συγνώμη από τους συμπολίτες μας.
Όμως << Ο καιρός έχει και γυρίσματα>>