Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Βενιζέλος: Προσβολή προς την ιστορία η Χρυσή Αυγή στη Βουλή

- Advertisement -

Τον κώδωνα του κίνδυνο για το ενδεχόμενο εισόδου της Χρυσής Αυγής στη Βουλή, έκρουσε, με συνέντευξη του στο Reuters, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Ευ. Βενιζέλος…

Ο κ. Βενιζέλος απηύθυνε έκκληση στο λαό να μην ανοίξει τις πόρτες της Βουλής στην “ακροδεξιά του βαδίσματος της χήνας”.

“Η Χρυσή Αυγή είναι ένα φαινόμενο ακραίο, θεωρώ ότι είναι δείγμα εκφασισμού και είμαστε ριζικά αντίθετοι. Θεωρούμε ότι είναι προσβολή προς την ιστορία μας και προς το Κοινοβούλιο μας”, τόνισε, προειδοποιώντας ότι “η Ελλάδα ίσως ζήσει τη δική της περίοδο της Βαϊμάρης» που είχε περάσει η Γερμανία, πριν από την άνοδο του Χίτλερ”.

Ο ίδιος κάλεσε την ΕΕ να αντιμετωπίσει την άνοδο της Ακροδεξιάς σε ολόκληρη την ήπειρο, σημειώνοντας ότι η επιτυχία του Εθνικού Μετώπου της Μαρίν Λεπέν στον πρώτο γύρο των προεδρικών εκλογών στη Γαλλία με ποσοστό που άγγιξε το 20% αποδεικνύει τη δεξιά στροφή των ψηφοφόρων.

Ο Ευ. Βενιζέλος ζήτησε την κατανόηση των πολιτών στην πολιτική λιτότητας που ακολούθησε το κόμμα του ως αντίτιμο για την οικονομική διάσωση της χώρας από την τρόικα, συμπληρώνοντας ότι ο μόνος τρόπος για να διασφαλιστεί το μέλλον της χώρας είναι μία κυβέρνηση συνασπισμού των φιλοευρωπαϊκών κομμάτων της χώρας.

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μεγαλύτερη ντροπή είναι να υπάρχεται εσείς οι σαπιοκοιλιάδες, που η θέση σας είναι μόνο στον Κορυδαλλό. Δικό σας δημιούργημα είναι η κάθε χρυσή αυγή για άλλοθι.

  2. ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΤΖΟΧΑΤΖΟΠΟΥΛΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΥΨΩΣΕΙ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΣΤΗ ΤΟΥΡΚΙΑ Η ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΕΝΑΣ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΝΤΡΟΠΗ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΑΠΟ ΤΟ 1981 ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΝ ΦΥΓΕΙ ΟΛΕΣ ΟΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΗΘΕΛΕ ΤΟ ΚΚΕ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΨΗΦΑΛΑΚΙΑ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΩΝ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΜΕ ΒΙΛΕΣ ΜΕΘΥΣΤΑΚΑΣ….SPEAKING

  3. Ακόμα πιο μεγάλη προσβολή είναι ο κύριος Τούρκογλου ως αρχηγός κόμματος.
    Βαγγελάκη;;;; Για ποιόν χτυπάει η καμπάνα;;;;;

  4. … η θέση του Βενιζέλου και όλων αυτών είναι στη ΦΥΛΑΚΗ.. ξεκάθαρα πράγματα…η υποκρισία και ο λαικισμός τους εστιάζει στο πώς θα μαζέψουμε μερικούς ακόμα ψήφους..για το θέμα όμως της ΧΑ η προσωπική μου ενόχληση έρχεται στο ότι συμπολίτες όπως εσείς ( με τους οποίους το πιθανότερο ειναι ότι έχουμε κοινά προβλήματα και επιδιώξεις) δεν ακούνε τη δική μου ενόχληση. Εγώ (ή ο χι φίλος σας) που λέει ότι για μένα είναι προσβλητικό να θεωρούμε ότι ιδεολογίες με συγγένεια σε ναζιστικά ιδεώδη δείχνουν το δρόμο για μια καλύτερη κοινωνία..

  5. Φίλε Γιώργο Δ. όταν λέμε ότι ντροπή της χώρας είναι αυτοί που τη βούλιαξαν, προφανώς δεν εννοούμε ότι ελπίδα είναι η ΧΑ. Αλλά ρε αδελφέ μη χάνουμε το στόχο αυτούς τους απατεώνες που έχουμε μπροστά μας. Να επιτρέπουμε σε αυτούς τους ποινικούς να μιλάνε για ΧΑ. Γιατί όταν αυτοί μιλάνε για ΧΑ απλά την διαφημίζουν.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog