Σήμερα δεν υπάρχει Έλληνας που να μην αισθάνεται την ανασφάλεια να τον πνίγει. Στην Κορινθία, όπως και σε όλη την Ελλάδα, οι συμπολίτες μας έχουν χάσει τον ύπνο τους από την πρωτοφανή έκρηξη της εγκληματικότητας...

Ληστείες και κλοπές χωρίς προηγούμενο ακόμα και σε φτωχούς ανθρώπους για τα δέκα, είκοσι ευρώ που έχουν πάνω τους.

Η πολιτεία αδυνατεί να αντιμετωπίσει το πρόβλημα. Απαιτείται ρεαλιστικό και συγκεκριμένο σχέδιο και κατ’ αρχήν αποκατάσταση του ηθικού των σωμάτων ασφαλείας και εξασφάλιση των μέσων που απαιτούνται για να φέρουν σε πέρας την αποστολή τους. Υποδομές και χρήση της τεχνολογίας είναι αναγκαία εργαλεία που η ελληνική αστυνομία χρειάζεται για να έχει ένα πραγματικό αποτέλεσμα. Πρέπει ακόμα η αστυνομία να έχει πυκνή παρουσία και άμεση παρέμβαση. Η αποκατάσταση των ειδικών μισθολογίων των σωμάτων ασφαλείας είναι επίσης απαραίτητη.
Μόνο με συντονισμένες και καίριες παρεμβάσεις θα αποκατασταθεί το αίσθημα ασφάλειας και η ηρεμία στη ζωή μας. Η κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ προσπάθησε σπασμωδικά να δείξει, εν όψη εκλογών, ότι ενδιαφέρεται νακαθαρίσειτο κέντρο της Αθήνας που έχει καταντήσει γκέτο διακίνησης ναρκωτικών και όχι μόνο από τους λαθρομετανάστες στέλνοντας τους προσωρινά στην επαρχία χωρίς  κανένα σχέδιο και συνεννόηση με τις τοπικές κοινωνίες. Είναι το ίδιο κόμμα τουΜεγάρου Υπατίατο οποίο έληξε με την έκδοση ιθαγένειας στους συγκεκριμένους απεργούς πείνας.
Από το Γραφείο Τύπου της Αθηνάς Κόρκα
Η Κορινθία μας ενώνει_