Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Το σχόλιο του ΠΑΝΘΗΡΑ για τις εκλογές

- Advertisement -

Είχα κάνει την παρακάτω ανάρτηση πριν καιρό, θεωρώ ότι ίσως πρέπει να ξαναδιαβασθεί τούτες τις μέρες, αυτές οι εκλογές δεν είναι σαν τις άλλες, δεν έχουμε περιθώρια για λάθος επιλογές…

«Το ΠΑΣΟΚ ήταν και είναι ο δούρειος ίππος των Αμερικανών που χρησιμοποιήθηκε για να ανακόψει την άνοδο των αριστερών μετά την χούντα . Με φιλοαριστερό προσωπείο κλέβοντας αριστερά συνθήματα όπως «ΕΟΚ ΚΑΙ ΝΑΤΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΝΔΙΚΑΤΟ» , «ΕΞΩ ΟΙ ΒΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ» κατάφερε να παραπλανήσει όσους ήταν εξ αιτίας των τότε γεγονότων εν δυνάμει αριστεροί υιοθετώντας ένα ψευτοαριστερό προφίλ.

Στην ουσία το σχέδιο ήταν μακροχρόνιο φτάνοντας έως τις μέρες μας . Μόλις σήμερα κάποιοι από τους πατεράδες μας ή τους παππούδες μας αντιλαμβάνονται ότι το «Σ» στο ΠΑΣΟΚ ήταν ψεύτικο και στην πραγματικότητα υπήρχαν δυο δεξιά κόμματα που έπαιζαν με την αλλαγή της εξουσίας . Οι ευθύνες των αριστερών όπως έχω πει και σε άλλη ανάρτηση είναι τεράστιες γιατί δεν κατάφεραν να αναδείξουν την παραπλάνηση εγκλωβισμένοι στις εσωτερικές τους διαμάχες και κολλημένοι κατά γράμμα στο «ΚΕΦΑΛΑΙΟ» του ΜΑΡΞ που εκδόθηκε το 1867…αν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις τις παλιότερες θεωρίες προσαρμόζοντάς τες στα σύγχρονα δεδομένα και αν δεν μπορείς να ενώσεις τους ομοϊδεάτες σου πως θα πείσεις τους υπόλοιπους ? Αν δεν εντοπίζεις το πρόβλημα σου νομίζεις ότι δεν το έχεις, τότε είσαι στάσιμος και μη εξελίξιμος .»

Και συνεχίζω , ήρθε η ώρα όλοι να αναλάβουν τις ευθύνες τους και αν μερικοί δεν μπορούν ή δεν θέλουν , ο κόσμος τους και η ιστορικά κρίσιμη στιγμή θα τους αναγκάσει  , οι ώρες είναι κρίσιμες για το μέλλον όλων μας , σκεφτείτε καλά όσοι διαβάσατε το παραπάνω κείμενο πολιτευτές και πολίτες και κάντε μια αναδρομή στην μνήμη σας όσοι είστε από 35 και πάνω , οι μικρότεροι απλά ρωτήστε τους μεγαλύτερους.

Είμαστε σε πόλεμο και η ιστορία μας λέει ότι δεν είμαστε λαός που συνηθίζει να παραδίνεται .

Όχι στους τοκογλύφους που μεταλλάσσουν το αίμα των ανθρώπων σε χρήματα για αυτούς .

Όχι στα τσιμπούρια που πίνουν το αίμα μας και λιώνουν τις ψυχές μας .

Αποδυναμώστε τους υπαλλήλους τους …πολεμήστε !

ΠΑΝΘΗΡΑΣ

http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog