Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΡΟΣΟΧΗ!!! κυκλοφορεί κλέφτης κινητών στο Λουτράκι

- Advertisement -

Ο συντάξας το άρθρο και … παθών  θα ήθελα να επιστήσω την προσοχή στους συμπολίτες μας να έχουν τα μάτια τους ορθάνοιχτα…

Σήμερα και γύρω στις 7.00 το απόγευμα στην εταιρία που εργάζομαι στο Λουτράκι, εμφανίστηκε νεαρός, Έλληνας, περίπου 30 με 35 ετών, με ύψος 1,75 με 1,80, μελαχροινός και με καστανό σπαστό μαλλί.
Προφασιζόμενος την ανεύρεση εργασίας, ευγενικός, χαμογελαστός απευθύνθηκε στον ιδιοκτήτη του εργοστασίου ζητώντας του εργασία.
Άφησε τα στοιχεία του σε ένα χαρτί με το όνομα Παπαγεωργίου Νίκος και τηλέφωνο  6944 222 … (το τηλέφωνο δεν το δημοσιεύουμε γιατί ο ιδιοκτήτης του όπως αποδείχθηκε κατόπιν έχει πέσει και αυτός θύμα του κακοποιού) και έφυγε μετά από 10 λεπτά.

Καθώς συμπλήρωνε τα στοιχεία του, με ταχυδακτυλουργικό τρόπο κατάφερε και μου πήρε το κινητό, χωρίς να πάρει κανείς μυρωδιά πως έγινε. Σημ. ήμασταν 5 άτομα εκείνη την στιγμή στο γραφείο.
Όταν το κατάλαβα ότι μου λείπει το κινητό, κατευθείαν κάλεσα τον αριθμό του κινητού που μας άφησε και ταυτόχρονα κάλεσα από άλλο τηλέφωνο το νούμερο μου. Δυστυχώς όμως το νούμερο που κάλεσα ανήκει σε κάτοικο Αθηνών ο οποίος έχει κάνει ήδη μήνυση κατ΄ αγνώστων στο Αστυνομικό Τμήμα Βριλησσίων Αττικής.

Θα ήθελα να είμαι ο τελευταίος που πέφτει θύμα του συγκεκριμένου κακοποιού, και ελπίζω με την βοήθεια της τεχνολογίας να εντοπίσουμε τα ίχνη του.

Φιλικά και να έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα…
Δημήτρης.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog