Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Γ. Δέδες στο loutrakiblog.gr

- Advertisement -

Ευχάριστα τα νέα από το μέτωπο της φωτιάς, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε ο αντιπεριφερειάρχης Κορινθίας, Γιώργος Δέδες στο loutrakiblog.gr, ωστόσο όλοι φοβούνται αυτή τη στιγμή ενδεχόμενο αναζωπύρωσης…

Η άποψή του για το εκλογικό αποτέλεσμα

Μεγάλη επιτυχία του ΣΥΡΙΖΑ γιατί κατάφερε σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα να συγκεντρώσει ποσοστά πρωτόγνωρα για την Ελλάδα. Ο λαός κλήθηκε να απαντήσει σε κάποια διλήμματα. Εμείς, από την πλευρά μας, θέλουμε μεγαλύτερη στήριξη στις αποφάσεις μας από το κράτος για να δημιουργήσουμε αυτό που έχουμε φανταστεί.

Για τον Πέτρο Τατούλη

Δεν είμαστε ίσοι αλλά δεν είμαστε και όμοιοι. Ο Πέτρος Τατούλης είναι ο μαέστρος μια ορχήστρας που παίζει για το καλό της Πελοποννήσου. Σε κάποια πράγματα διαφωνούμε σε κάποια συμφωνούμε. Όλα όμως γίνονται για το καλό των κατοίκων της Περιφέρειάς μας γιατί οι απαιτήσεις της κοινωνίας μας συνεχώς αυξάνονται. Ζούμε σε μια κοινωνία που βασανίζεται από την οικονομική κρίση. Είμαστε αυτοί που δεν ζητήσαμε πίστωση χρόνου προεκλογικά γιατί είχαμε και τη γνώση και τη στρατηγική να χειριστούμε όλα τα θέματα που απασχολούν την Περιφέρεια.

Δείτε εδώ τον αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας, Γιώργο Δέδε

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog