Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

“ΕΑΜ – ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ, ο δρόμος των λαών“ – Έτσι δεν μπορεί να προχωρήσει η Ελλάδα.

- Advertisement -

ΕΑΜ – ΕΛΑΣ-ΕΠΟΝ, ο δρόμος των λαών“.

Αυτό ήταν το σύνθημα των συνιστωσών του ΣΥΡΙΖΑ προχθές το βράδυ στο Σύνταγμα. …

Πέρα από το γεγονός ότι ένα…νεανικό κόμμα χρησιμοποιεί εμφυλιακά συνθήματα, πάνω από 60 χρόνια μετά.

Πέρα από το γεγονός ότι η Ελλάδα έχει πάει μπροστά εδώ και πολλές δεκαετίες και τέτοιοι χαρακτηρισμοί είναι άθλιοι.

Για όσους αριστερούς έδωσαν το αίμα τους για την πατρίδα, τις ιδέες τους, την ελπίδα για ένα καλύτερο μέλλον, το σύνθημα αυτό είναι ντροπή.

Να εξισώνεται ο ΣΥΡΙΖΑ με το ΕΑΜ και ο Τσίπρας με τον… Βελουχιώτη. Ντροπή.

Πηγή : Antinews.gr

Σχόλιο Φλογίδας :

Με αυτόν τον τρόπο λοιπόν κατέρρευσε και η περίφημη προπαγάνδα του ΣΥΡΙΖΑ που κατηγορούσε τη ΝΔ ότι μίλαγε με διλήμματα εμφυλίου. Όταν λοιπόν το βράδυ των εκλογών, λίγο μετά την ετυμηγορία του λαού, βάζεις τον “κόσμο” σου να λέει τέτοια συνθήματα, απλά δεν έχεις το δικαίωμα να μιλάς για τρόμους, εκφοβισμούς κτλ. Στην παρούσα φάση θέλει μεγάλη προσοχή και υπευθυνότητα από ΟΛΟΥΣ. Αν ο ΣΥΡΙΖΑ επιλέξει να στρέψει το λαό σε τέτοιου είδους συμπεριφορές, τότε δυστυχώς ανοίγει την κερκόπορτα σε όλα εκείνα που παριστάνει ότι παλεύει να αποφευχθούν. Οι νέοι άνθρωποι οφείλουν να διαβάσουν ιστορία, να ενημερωθούν, να μελετήσουν γιατί ο φανατισμός σε συνδυασμό με την άγνοια της ιστορίας είναι εγκληματικά επικίνδυνος …

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Φλογίδα ζεις στον ίδιο κόσμο με τους καθεστωτικούς δημοσιογράφους, όπου οι άνθρωποι δεν έχουν ατομική βούληση, λειτουργούν σα πρόβατα και κάνουν ότι τους πει ο βοσκός τους.
    Η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική και η αντίσταση σε αυτά που έρχονται θα είναι πολύ μεγάλη όχι γιατί θα μας το επιβάλει ο ΣΥΡΙΖΑ αλλά γιατί σε αυτή τη χώρα εκτός από τους ραγιάδες ζουν επίσης και αξιοπρεπείς Έλληνες.

  2. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΙΔΑΜΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΚΑΙ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΕΣ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ.ΑΡΕ ΠΟΣΟ ΠΙΣΩ ΠΗΓΑΜΕ ΑΠΟ ΤΙΣ 17 ΚΑΙ ΜΕΤΑ.ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΑΜΕ.

  3. ΦΛΟΓΙΔΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΠΟΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΡΗ ΒΕΛΟΥΧΙΩΤΗ;
    ΤΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ ΣΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΡΕΜΑΣΑΝ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΕ ΦΑΝΟΣΤΑΤΗ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΙΑΝΕΤΕ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΑΣ ΜΙΑ ΖΩΗ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ.

  4. Η ΝΔ προεκλογικά έβλεπε ότι μια λαϊκή συντηρητική μερίδα του λαού της Δεξιάς, που θίγεται από την μνημονιακή πολιτική, βρίσκεται μόνον εν μέρει κάτω από την ομπρέλα του Αντώνη Σαμαρά υπό το κράτος του φόβου της υποτιθέμενης Αποκάλυψης που θα προκαλούσε η επικράτηση του Σύριζα. Επίσης έβλεπε ότι μια άλλη λαϊκή συντηρητική μερίδα του λαού της Δεξιάς θα εκφραστεί από την Χρυσή Αυγή και τους Ανεξάρτητους Έλληνες, που επιτρέπουν την ύπαρξη μιας αντιμνημονιακής ψήφου με εθνικιστικές και συντηρητικές αφετηρίες.

    Επομένως το δίλημμα "Μνημόνιο ως έχει" ή "ακύρωση / αναθεώρηση του Μνημονίου" ενώ ενοποιούσε τον λαό της Αριστεράς στο σύνολό του και επιτάχυνε τη συγκρότηση και την εδραίωση μιας νέας πολιτικής συμμαχίας μεταξύ των κοινωνικών ομάδων του κόσμου της εργασίας, ταυτοχρόνως, το ίδιο δίλημμα δίχαζε την λαϊκή συντηρητική μερίδα του λαού της Δεξιάς, την συσπείρωση του οποίου επιχειρούσε η ΝΔ κάνοντας χρήση του διλήμματος ευρώ ή δραχμή. Αυτό το τελευταίο δίλημμα, όμως, αποδεικνυόταν ότι έχει μειωμένη ισχύ συσπείρωσης διότι εκφράζει μεν απολύτως την αστική μερίδα του λαού της Δεξιάς, ανεπαρκώς δε την λαϊκή μερίδα του (τουλάχιστον έτσι έδειχναν τα δημοσκοπικά ευρήματα).

    Για τους λόγους αυτούς, η ΝΔ ήταν υποχρεωμένη να βρει έναν πρόσθετο τρόπο να ενοποιήσει τον λαό της Δεξιάς, εισάγοντας στη δημόσια αντιπαράθεση επιπλέον στοιχεία συσπείρωσης. Αυτό εξηγεί το γεγονός ότι η ΝΔ έχει καταφύγει στην παράδοση του αντικομμουνισμού, του εθνικισμού, του ρατσισμού, της λατρείας της Ησυχίας, της Τάξης και της Ασφάλειας, της Πατρίδας, της Θρησκείας, της Οικογένειας, της Εθνικής Προτίμησης κλπ.

    Φλογίδα παρόλο που η προεκλογική περίοδος πέρασε ,βλέπω ότι εξακολουθείς να είσαι σε εγρήγορση …. γιατί άραγε;
    Το "φάντασμα" του ΣΥΡΙΖΑ πλανιέται πάνω από την Ελλάδα και ο φόβος τρώει τα σωθικά σου.

    ΑΛΕΞΙ-ΚΕΡΑΥΝΟ

  5. ΡΕ ΦΛΟΓΙΔΑ ΤΙ ΤΑ ΣΚΑΛΙΖΕΙΣ ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ….ΕΔΩ ΖΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ,ΝΔ -ΠΑΣΟΚ -ΔΗΜΑΡ ΦΤΙΑΧΝΟΥΝ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ….ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ Η ΚΑΤΟΧΗ Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΑΝΤΩΝΗΣ , Ο ΚΑΠΕΤΑΝ ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΥΡ ΦΩΤΗΣ (δεν μου παει για καπεταν με τιποτα ) ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΕΣ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΓΑΛΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ …..ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΜΕΡΙΚΑΝ ΜΠΑΡ ….ΘΑ ΤΗΣ ΡΙΞΟΥΝ ΜΙΑ ΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΠΟΥ ΤΥΦΛΑ ΝΑΧΕΙ Ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ …..ΚΑΙ ΘΑ ΓΥΡΙΣΟΥΝ ΠΙΣΩ ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ!!!! ΜΕΤΑ ΣΥΓΧΩΡΗΣΕΩΣ …..ΚΑΙ ΟΛΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΝ ….ΘΑΧΟΥΜΕ ΩΡΑΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ , ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΡΟΥΦΗΞΕΙ ΚΑΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΟΙ ΣΥΝΙΣΤΩΣΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣΑΝ ΤΟΥΣ ΑΞΙΟΥΣ ΚΑΠΕΤΑΝΕΟΥΣ ….ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΥΡ ΦΩΤΗ ….

  6. Όταν βλέπεις ότι στο blog ανεβαίνουν άρθρα του πιο ξεπουλημένου δεξιού ιστότοπου που το διαχειρίζεται πρώην διοικητής μυστικών υπηρεσιών, και υιοθετούνται από αδαείς φλογίδες, οι οποίοι ούτε έχουν ζήσει ούτε γνωρίζουν τι σημαίνουν καν τα αρχικά, τότε ντροπή σε εσάς που υποστηρίζετε τον κάθε τυχάρπαστο φλογίδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog