Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

«MΠΟΝΟΥΣ» ΠΟΛΥΔΩΡΑ 1.000 ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

- Advertisement -

Πρόκληση μεγατόνων από τον κ. Βύρωνα Πολύδωρα ο οποίος στον ένα μήνα θητείας του στο Προεδρείο της Βουλής ενέκρινε εκλογικό επίδομα ύψους 1.000 ευρώ στους υπαλλήλους του κοινοβουλίου!…

Η συγκεκριμένη περίπτωση δε, ξεπερνά κάθε όριο λογικής καθώς οι συγκεκριμένοι υπάλληλοι έλαβαν επίδομα για τους δύο μήνες κατά τους οποίους η Βουλή ήταν κλειστή!

Ερωτώμενος σχετικά ο κ. Πολύδωρας απάντησε ότι η συγκεκριμένη απόφαση δεν συνιστά πρόκληση καθώς έδωσε μεν το επίδομα αλλά «κουρεμένο» κατά 3.000 ευρώ. Συγκεκριμένα ,εξήγησε ότι σύμφωνα με τον Κανονισμό της Βουλής ο κάθε υπάλληλος δικαιούται 2.000 ευρώ  για κάθε εκλογική διαδικασία, άρα 4.000 ευρώ για τις δύο αναμετρήσεις Μαΐου και Ιουνίου.

Πάντως, η επιβάρυνση του ταμείου του κοινοβουλίου από την χορήγηση του επιδόματος υπολογίζεται  περί τα 2 εκατομμύρια ευρώ. Σύμφωνα δε με πληροφορίες, αντιπροσωπεία των υπαλλήλων της Βουλής είχε φροντίσει να επισκεφτεί τον κ. Πολύδωρα κατά τις πρώτες ημέρες που ανέλαβε τα καθήκοντά του και να του επισημάνουν ότι αποτελεί παράδοση η χορήγηση του συγκεκριμένου επιδόματος. Του εξήγησαν μάλιστα ότι κανείς από τους προηγούμενους προέδρους δεν «τόλμησε» να τους το κόψει!

*apospasma

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog