Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Έσβησε η φωτιά στο Σχίνο

- Advertisement -

Σύμφωνα με όσα μας μετέφερε αναγνώστης, η φωτιά στην περιοχή Σχίνος, έσβησε…

Ευτυχώς, την πρόλαβαν έγκαιρα. Για άλλη μια φορά, έδρασαν άμεσα οι πυροσβέστες και οι εθελοντές, οι οποίοι με μπουλντόζα και τρακτέρ έκαναν χώρισμα προς το δάσος για να μην απλωθεί η φωτιά.

- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Είμαι της γνώμης ότι σχόλια όπως του φίλου 5:41, θα είχαν μεγαλύτερη αξία αν γίνονταν επώνυμα. Νομίζω ότι και οι άνθρωποι που με κίνδυνο της ζωής τους προσπαθούν (είτε εθελοντικά είτε όχι) να μας διαφυλάξουν το όποιο πράσινο έχει απομείνει στη χώρα, το αξίζουν και με το παραπάνω…

  2. Το ότι ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΠΥΡΟΦΤΛΑΚΕΣ ΚΟΙΝΩΦΕΛΟΥΣ ειδοποιησαμε τον διοικητή να στείλει το αεροπλάνο και δωσαμε πρωτοι τη
    φωτιά , μάλλον ΚΑΝΕΙΣ δεν το ξέρει…Ευκαιρία να το μάθει!!!

  3. Κύριε Μητσόπουλε, αν αυτό που λέτε είναι μομφή προς το loutrakiblog, σας ενημερώνουμε ότι όπως μπορείτε να δείτε στην ανάρτηση, μεταφέρουμε το ρεπορτάζ αναγνώστη. Βεβαίως και αξίζουν τα συγχαρητήρια σε όλους και είναι κάτι που επεσήμανα από το πρώτο σχόλιο. Καλό θα ήταν βέβαια, να μην περάσουμε και στην άλλη όχθη του ποταμού και να κάνουμε σωστά και ταπεινά τη δουλειά μας.

  4. Αν καποιοι εκαναν σωστα τη δουλεια τους (να ειχαν ειδοποιηθει αμεσα οι δυναμεις του σχινου ) ισως η πυρκαγια δεν θα ειχε παρει τοσο μεγαλη εκταση, οπως και να εχει πρεπει να ευχαριστουμε οχι μονο αυτους που κανουν την δουλεια τους αλλα και αυτους που αφηνουν την δουλεια τους με αυταπαρνηση ολο το εικοσιτετραωρο με προσωπικα εξωδα για να προσφερουν οτι μπορουν στο περιβαλον και στους συνανθρωπους τους .
    M.S.

  5. Σε ποιον κόσμο ο διοικητής της ΠΥ ακούει κάποιον που καποια "ΜΚΟ" τοποθέτησε σε κάποια θέση (και που δεν έχει αποδείξει στο πέρασμα του χρόνου οτι είναι άξιος) και αναλαμβάνει το κόστος να καλέσει αεροσκάφος?
    Και αφου είστε τόοο καλοί που είστε οι "πρωτοι"¨που δίνετε το σήμα, γιατι αδημονείτε να το διαλαλείτε? Μήπως γιατι οταν το παιρνετε χαμπάρι η Πυροσβεστική ήδη εχει αρχίσει να σβηνει? Ποσο κομψο ειναι να ανακοινώνεις on air οτι "είναι η φωτιά που "εδωσε" πρωτος ο Πυροφύλακας ΧΧΧ" !!!!!!

    Βέβαια η απορία μου δε θα λυθει αν το πραγματικό όνομα του ΠΥΡΟΦΤΛΑΚΑ είναι όντως Τασος…. εμενα για "Βαγγέλης" μου φέρνει…

  6. k. mitsopoyle malon exeis mperdeyti me to na les oti esi idopoiises protos tin pirosvestiki to mono poy kaneis einai na agonizese gia to xerokomato kai kala kaneis alla den einai kai dedomeno oti eseis dosate ti fotia protoi stin pirosvestiki kai oxi katikoi toy sxoinoy kai einai lipiro giati i fotia einai sta 100 metra apo to pirofilakio poy paranomos epandronete

  7. Από Δημήτρης Δεσύλλας
    Θα ήθελα πολύ να ήξερα γιατί δεν υπάρχει επικοινωνία με τα εθελοντικά πυροσβεστικά του Σχίνου και τους πυροφύλακες. Έχουμε δύο 4Χ4 αυτοκίνητα έτοιμα ανά πάσα στιγμή και κανείς δεν επικοινώνησε μαζί μας. Είναι τρελό να έχουμε δυνάμεις λίγα μέτρα από την φωτιά και να μην υπάρχει επικοινωνία μεταξύ μας. Θα παρακαλούσα πολύ αυτό το τεράστιο πρόβλημα να λυθεί άμεσα. Είναι παράλογο να δίνεται σήμα στην Περαχώρα για φωτιά στο Σχίνο και όχι στο Σχίνο.

    Δεν ξέρω τι πολιτικά ή ιδιωτικά συμφέροντα μπορεί να παίζονται με το θέμα της πυροπροστασίας και πυρόσβεσης, αλλά παρακαλώ να τα αφήσετε μακριά από τον Σχίνο. Δεν θα μας κάψετε επειδή έχετε πολιτικές ή προσωπικές κόντρες μεταξύ σας. Σας υπόσχομαι ότι αυτό θα γίνει ένα πολύ μεγάλο θέμα και θα λυθεί. Ντροπή και αίσχος σε όλους αυτούς που σήμερα παίξανε παιχνίδια στην πλάτη μας και πήγαν να μας κάψουν ζωντανούς.

  8. Δεν έρχομαι σε αντιπαράθεση με κανέναν και δεν καταλαβαίνω γιατί τόση χολή!Είναι αυτονόητο πως ευχαριστώ το blog και γιατί όλη η ομάδα προσπαθεί για το καλύτερο!Οσο για το αν είμαστε άξιοι,αυτό το δείχνουμε με τη δουλειά μας κι όταν δεν ξέρεις καλύτερα να μην κρίνεις.Τα προβλήματα είναι αρκετά και γνωστά και ο καθένας κάτι ό,τι μπορεί από τη μεριά του.Ευχαριστούμε όλους όσους όσους βοηθούν την ομάδα.

  9. Ειναι πραγματικα ντροπη να παιζονται τετοιου ειδους παιχνιδια σε βαρος ανθρωπων αλλακαι σε βαρος τησ ιδιας της φυσης γιατι αν εχθες καιγοταν το δασος τωρα τι θα λεγαμε ?Θα λεγαμε παλι οτι εφταιγε ο στρατηγος ανεμος δηλαδη βλακειες.Ξυπνατε κυριοι.Ξυπνατε ολοι οι ανευθυνουπευθυνοι.Και δυστυχως υπαρχουν πολλοι.Ποιος δεν ξερει οτι η φωτια αρπαξε εχθες απο τα καλωδιατης Δεη?Το ξερετε ασφαλως οτι ειναι η τριτη φορα.Τι κανατε κυριοι της ΔΕΗ?Η τεταρτη φορα μπορει να ειναι και η χειροτερη Το ξερετε οτι ο Εξωραιστικος Συλλογος του Σχινου εχει αγορασει πυροσβεστικο για να προλαβαινει εν τη γεννεση τη φωτια γιατι μετα θα ειναι πολυ αργα και δεν ειδοποιηθηκε κανεις απο το Σχινο?Γιατι?Ως ποτε αυτα τα παιχνιδια θα γινονται σε βαρος μας/? ΝΤΡΟΠΗ.Ισως καπου εδω πρεπει να αναζητηθουν και ποινικες ευθυνες για να μην ξαναγινει το ιδιο.

  10. Σαν προεδρος του Εξωραιστικου Συλλογου του Σχινου οφειλω να ευχαριστησω θερμα την Πυροσβεστικη της Περαχωρας και των Μεγαρων αλλα και την Πολιτικη Προστασια του Λουτρακιου και των Μεγαρων αλλα και τις υδροφορες που μας βοηθησαν.Εκει στην Περαχωρα υπαρχει ενα διαμαντι που λεγεται κ.Γεροβασιλης.Αυτος ο ανθρωπος πραγματικα κοσμει το Πυροσβεστικο Σωμα.ΚΥΡΙΕ Γεροβασιλη σε ευχαριστουμε πραγματικα παρα πολυ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog