Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ο Δένδιας διέταξε να σχηματιστεί δικογραφία για αντιποίηση αρχής σε βάρος του «Καιάδα»

- Advertisement -

Αντιμέτωποι με τη δικαιοσύνη θα βρεθούν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής «Καιάδας» κατά κόσμον Γιώργος Γερμενής και Παναγιώτης Ηλιόπουλος, οι οποίοι μαζί με άλλα άτομα επιτέθηκαν σε πάγκους μικροπωλητών στη Ραφήνα….

Με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια σχηματίζεται δικογραφία για αντιποίηση αρχής και απρόκλητη φθορά ενώ ζητήθηκε να συγκεντρωθεί το οπτικοακουστικό υλικό από το οποίο προκύπτει η συμμετοχή των δύο βουλευτών.Από το ίδιο υλικό αναμένεται να βρεθεί και η ταυτότητα των υπόλοιπων μελών της Χρυσής Αυγής που συμμετείχαν στην επίθεση.

*eglimatikotita.gr

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Με εντολή του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Δένδια σχηματίζεται δικογραφία για αντιποίηση αρχής και απρόκλητη φθορά ξένης περιουσίας.

    Πατε καλα; Στο 20% βλεπω το ποσοστο της Χ.Α. μετα απο αυτη την κινηση του Δανδη Δενδια. Ακους εκει φθορα ξενης περιουσιας τα λαθροια εμπορευματα των Λαθρομεταναστων!!!

    Αλλωστε τι θα τους κανει ο Δενδιας; Κατα το λαικον, θα τους κλ… τα αρ…

    Ειπαμε εμεις βαλαμε την Χρυση Αυγη στη Βουλη για να εχουν ασυλια και να δερνουν ανενοχλητοι ολους οσους κλεβουν την Πατριδα μας: τους Πολιτικους, τα λαμογια, τους Λαθρεμπορους, ολους!!!

    Παραθεριστης

  2. Παραθεριστάκο εσύ που έφευγες σήμερα, στο καλό και να μας γράφεις. Πάντως μπορεί στο Λουτράκι να πήρες λίγο χρωματάκι ελπίζω όχι πολύ σκούρο, αλλά η γλώσσα σου φιλαράκο χάλασε πολύ. Πάνε και τα πτυχία, πάνε και οι σπουδές , πάνε και οι βαθυστόχαστες αναλύσεις.
    θα σε μαλώσω πάντως γιατί φαίνεται ότι έκανες κακές παρέες εδώ που ήρθες, φαίνεται έψαξες πολύ και τους βρήκες.

  3. 2:43 …Και να σκεφτεις οτι ο Δενδιας ειναι συναποφοιτος μου απο το περιφημο London School of Economics. Στα εκανα παλι περιπλοκα τα πραγματα, ε; Γι αυτο εσυ μεινε στο επιπεδο σου – μην παρασυρθεις και βρεις κανα μπελα… Κατανοητον;

    Γενικα παντως να ξερεις οτι αμα εισαι καλοσπουδαγμεμος, δεν σημαινει οτι εισαι και φλωρος. Τουναντιον, αποκτας την δυνατοτητα να μπορεις να μιλας με ανεση σε ολα τα επιπεδα, αναλογως των περιστασεων.

    12:19 Τι να κανει ο Καιαδας σπιτι μου; Εγω δεν εκλεψα την Πατριδα. Κατι αλλα λαμογια ενδιαφερεται να επισκεφτει και ηδη τα λουζει κρυος ιδρωτας…

    Παραθεριστης

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog