Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Τσίπρας : Φέρτε και τους Σύρους ! Χωράμε !

- Advertisement -

“Είχαμε την ευκαιρία με τον Υπουργό των Εξωτερικών να ανταλλάξουμε
σκέψεις πάνω σε κρίσιμα ζητήματα. Του εκθέσαμε την ανησυχία μας για τις
εξελίξεις στη Συρία …


και την ανθρωπιστική διάσταση που παίρνει η κρίση
στην γειτονική αυτή χώρα, για το κύμα προσφύγων που αναπόφευκτα θα
δημιουργηθεί και του ζητήσαμε να παρέμβει η χώρα μας, προκειμένου να
υπάρξει βοήθεια από την ΕΕ για να διερευνηθεί η δυνατότητα φιλοξενίας
από τη δική μας την πλευρά προσφύγων
που θα πρέπει να τους δοθεί η
δυνατότητα να επαναπατριστούν, όταν θα αντιμετωπιστεί η κρίση στην
περιοχή. “

Αυτά είπε χτες ο Αλέξης Τσίπρας στον Έλληνα ΥΠΕΞ και αυτά δήλωσε μέσα από το Ελληνικό Υπουργείο Εξωτερικών.

Πριν λίγες ημέρες είχε γίνει γνωστό ότι ο Τούρκος ΥΠΕΞ είχε αναφέρει πως η Τουρκία δεν μπορεί να υποδεχθεί πάνω από 100.000 πρόσφυγες από τη Συρία, άνθρωποι που σταδιακά κινούνται προς τα τουρκικά παράλια.

Όλο αυτό μοιάζει με μια ανοιχτή πρόσκληση του Τσίπρα, ανάλογη με εκείνη που επιχείρησε να δώσει στα γεγονότα της “Υπατίας”, όταν και ζητούσε από την ελληνική πολιτεία να δώσει χαρτιά σε όλους τους λαθρομετανάστες.

Ο ρόλος του Αλέξη Τσίπρα γίνεται όλο και πιο σύνθετος ως φαίνεται.

Την ώρα που η Ελλάδα βρίσκεται στην πιο κρίσιμη περίοδο της κρίσης, ο Αλέξης μεταδίδει ανοιχτή πρόσκληση.

Αυτά δεν κρύβονται, όσες αυτοκτονίες και αν παραθέσει ο PUMA …

Δια την επισήμανση,

Φλογίδας

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΠΑΛΙ ΦΑΟΥΛ ΕΙΣΑΙ …Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΣΙΠΡΑ – ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΗΤΑΝ Η ΜΟΝΗ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΛΟ ΚΛΙΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΔΥΟ ΠΛΕΥΡΕΣ , ΚΑΙ ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΑΙ ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΗΤΑΝ ΑΛΛΙΩΣ ΑΦΟΥ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΗΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΓΙΑ ΚΟΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ……Ε! ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΨΑΧΝΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ….ΣΤΗΝ ΣΥΡΙΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΟΛΕΜΟΣ , ΑΝ ΕΛΘΟΥΝ ΕΔΩ ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ ΠΟΛΕΜΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ Η ΧΩΡΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΗ ΓΙΑΥΤΟ ? Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΕΙ Ο ΦΛΟΓΙΔΑΣ ΠΟΤΕ ….ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ….ΚΟΙΤΑΞΕ ΦΛΟΓΙΔΑ ΤΗΝ Μ……Α ΠΟΛΛΟΙ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΤΟΝ Μ…..ΚΑ ΚΑΝΕΙΣ ,ΚΟΨΕ ΤΙΣ ΕΦΗΒΙΚΕΣ ΣΥΝΗΘΕΙΕΣ ΕΙΣΑΙ ΜΕΓΑΛΟΣ ΠΙΑ …..ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΙΝ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΣΧΟΛΙΑ …..

  2. «Γαλάζιοι» συνδικαλιστές εναντίον βουλευτών της ΝΔ

    Ένταση, αποδοκιμασίες και φωνές διαμαρτυρίας στιγμάτισαν τη χθεσινή ενημέρωση των «γαλάζιων» βουλευτών για τα νέα μέτρα από τον υπουργό Εργασίας κ. Γιάννη Βρούτση και τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών κ. Χρήστο Σταικούρα.

    Συνδικαλιστές της ΔΑΚΕ είχαν συγκεντρωθεί έξω από τα γραφεία και φώναζαν συνθήματα κατά των υπουργών, ενώ πέταξαν μέχρι και ποτήρια με νερό… «Πάρτε το μνημόνιο και φύγετε από δω» φώναζαν οργισμένοι.

    Προσερχόμενοι μάλιστα οι βουλευτές στα γραφεία της ΝΔ και αντικρίζοντας αυτές τις εικόνες ζήτησαν εξηγήσεις από τους τρεις υπουργούς.

    Δέκτες έντονων αποδοκιμασιών έγιναν οι Άδωνις Γεωργιάδης και Ντόρα Μπακογιάννη, στους οποίου οι συγκεντρωμένοι θύμισαν ότι πριν μερικούς μήνες η παράταξη ήταν αντιμνημονιακή.

    Αποδοκιμασίες απ’ έξω – εκνευρισμός από μέσα

    Την προσωπική παρέμβαση του Α. Σαμαρά προκάλεσαν οι αποδοκιμασίες των συνδικαλιστών της ΔΑΚΕ προς τους «γαλάζιους» βουλευτές, αλλά και η κόντρα μεταξύ βουλευτών και υπουργών κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης.

    Ο κ. Βρούτσης πάντως στα γραφεία της Συγγρού «τα άκουσε» για τις θέσεις του πως πριν το μνημόνιο η αγορά λειτουργούσε με σοβιετικό μοντέλο ή πως συζητά με την τρόικα τις εργασιακές ανατροπές με βάση το e-mail για εξαήμερο κλπ.

    Έντονη δυσαρέσκεια δημιουργήθηκε όταν ο κ. Σταϊκουρας είπε ότι δεν γνωρίζει πόσο θα κοπούν οι συντάξεις.

    «Θα αρχίσω να βρίζω σε λίγο» είπε ο Ιορδάνης Τζιαμτζής, όπως αναφέρει το Βήμα, εκφράζοντας τον εκνευρισμό του για τις κλειστές πόρτες και τα στόματα των υπουργών. Απευθυνόμενος στον κ. Σταϊκούρα είπε: «Τελικά θα μας πεις ρε Χρήστο πόσα ευρώ θα κόψουμε από τους αγρότες».

    «Ξέρουμε ότι είμαστε αναλώσιμοι, αλλά θέλουμε να μάθουμε αν υπάρχει ελπίδα, αφού πρόκειται να θυσιαστούμε», είπε ο Κ. Κοντογεώργος απευθυνόμενος στον κ. Σταϊκούρα.

    Στο ίδιο ύφος και ο κ. Σιούφας που είπε στον κ. Βρούτση : «Τι δουλειά έχει η τρόικα στην ιδιωτική αγορά εργασίας. Πρέπει να είστε άτεγκτος»

    «Δώστε μας ηθικό. Δεν έχουμε ηθικό» είπε ο Γ. Στύλιος, τονίζοντας ότι οι βουλευτές πρέπει να αντικρίσουν στα μάτια τους πολίτες και να δώσουν εξηγήσεις.

    «Προσέξτε τι θα κάνετε, εμείς σας ψηφίζουμε με το ξεχνάτε», είπε ο υπουργός Πολιτισμού κ. Κώστας Τζαβάρας.

    Ο Σίμος Κεδίκογλου πάντως σήμερα αποδοκίμασε τις πρακτικές των γαλάζιων συνδικαλιστών και ονομαστικά τον επικεφαλής τους Νίκο Κιουτσούκη και άφησε να εννοηθεί ότι οι πρακτικές της εξύβρισης υπουργών, και η τακτική αντίδρασης να εκσφενδονίζονται αντικείμενα και να προφέρονται απειλές δεν θα γίνουν δεκτές από την κυβέρνηση.

    http://www.newsbomb.gr/politikh/story/234026/galazioi-syndikalistes-enantion-voyleyton-tis-nd

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  3. Δημοσίευση: 11/09/12, 13:59

    Βόλος: 63χρονη αυτοκτόνησε όπως ο σύζυγός της!

    Τέλος στη ζωή της έβαλε χθες το πρωί μία 63χρονη γυναίκα στο Βόλο, η οποία φαίνεται πως δεν μπορούσε να αντέξει το χαμό του συζύγου της.
    Κρεμάστηκε από τα πόμολα της ντουλάπας της, μέσα στο διαμέρισμά της, πέντε μήνες μετά την αυτοκτονία του συζύγου της. Έδωσε τέλος στη ζωή της με τον ίδιο τρόπο που «έφυγε» και εκείνος, το περασμένο Πάσχα.

    Σύμφωνα με το e-thessalia.gr, την 63χρονη γυναίκα βρήκε νεκρή η οικιακή βοηθός, όταν πήγε στο σπίτι. Το περιστατικό συγκλονίζει, καθώς 63χρονη ακολούθησε το σύζυγό της λίγους μήνες μετά το δικό του θάνατο, αφού φαίνεται πως δεν μπόρεσε να αντέξει το χαμό του.

    Ο 75χρονος συνταξιούχος αυτοκτόνησε το Πάσχα βυθίζοντας στη θλίψη τη σύζυγό του. Εκείνη φαίνεται πως όλους αυτούς τους μήνες δεν μπόρεσε να αντέξει την απώλειά του και αποφάσισε να τον ακολουθήσει με τον ίδιο τρόπο.

    http://newpost.gr/post/152854/%CE%92%CF%8C%EF%BF%BD-%CE%BF%CF%82–63%CF%87%CF%81%CE%BF%CE%BD%CE%B7-%CE%B1%CF%85%CF%84%CE%BF%CE%BA%CF%84%CF%8C%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CF%80%CF%89%CF%82-%CE%BF-%CF%83%CF%8D%CE%B6%CF%85%CE%B3%CF%8C%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-/

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  4. εαν βρεις μια , οχι δυο η τρεις ,ΜΙΑ απο τις προεκλογικες εξαγγελιες του σαμαρα που να κανει πραξη και κατι απο τις προγραμματικες δηλωσεις της κυβερνησης και τα ζαπεια που να εχουν καποια σχεση με την κτηνωδια που εφαρμοζεται ,εγω θα μετανοησω σαν τον σαμαρα και θα δω με αλλο ματι τα αρθρα σου για τον τσιπρα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog