Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το χάντμπολ του Ποσειδώνα Λουτρακίου στην έκθεση ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012

- Advertisement -

  Με αφορμή την αναβολή της 1ης Αγωνιστικής της Α1 Εθνικής λόγω της αποχής των διαιτητών η ομάδα χάντμπολ του Ποσειδώνα , βρήκε τον χρόνο να παραβρεθεί στην πιο σημαντική εμπορική συνάντηση του νομού μας και της περιφέρειας της Πελοποννήσου ΚΟΡΙΝΘΙΑ 2012.


Είναι η εμπορική έκθεση που έχει τους περισσότερους επισκέπτες και με πολλές εμπορικές συμμετοχές απο φίλους και γνωστούς. Μέσα σε αυτές η ομάδα μας επισκέφτηκε τον Τουριστικό Οργανισμό Λουτρακίου LTO, το εξαιρετικό και μοναδικό Loutraki Thermal Spa του Δήμου μας, το Πυροσβεστικό Σώμα Κορινθίας, την ποδοσφαιρική ομάδα της Κορίνθου, τον σύνδεσμο Αρτοποιών και Μύλους Παπαφίλη και πολλούς άλλους.
Ευχόμαστε σε όλους καλές δουλειές.


Παρακολουθήσαμε την έκθεση φωτογραφίας που υπήρχε στην έκθεση και μιλήσαμε με αρκετό κόσμο που έδειχνε ευχάριστα απορημένος με την παρουσία μας.


Ο πρόεδρος τους επιμελητηρίου Κος Νανόπουλος Β. μαζί με τον Κο Κουκουλάκη Σωτήρη, μας καλώς όρισαν στην έκθεση και φωτογραφηθήκαμε στο περίπτερο του επιμελητηρίου Κορινθία 2012 – Ένας τόπος με πολλές επιλογές, ακόμη και στα αθλητικά δρώμενα θα προσθέσουμε εμείς.


Αγωνιστικά ελπίζουμε οι σύνδεσμοι διαιτησίας της Χειροσφαίρισης να αλλάξουν άποψη λαμβάνοντας τις δυσκολίες όλων και να δώσουν μια ακόμη ευκαιρία σε όλους.

Η 2η αγωνιστική εάν πάνε όλα καλά θα ξεκινήσει το επόμενο Σάββατο 06.10.12 για την ομάδα μας στην Θεσσαλονίκη αντιμετωπίζοντας τον κυπελλούχο ΠΑΟΚ.

- Advertisement -

7 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Reality show την καταντήσατε τήν ομάδα.
    Ας ευχηθούμε και εντός των αγωνιστικών χώρων να είστε τόσο δραστήριοι οσο είστε εξωαγωνιστικά.

  2. Γιατί πάντα η κριτική να γίνεται με σκοπό τον μηδενισμό την απαξίωση και την χλεύη;
    Δεν ξεχάσαμε τους ρόλους μας ούτε τον σκοπό μας αγαπητοί φίλοι.
    Απλά τιμήσαμε με την παρουσία μας, τους χορηγούς μας και τις υπηρεσίες του Δήμου μας εκτός αγωνιστικών χώρων!!!
    Τόσο μεγάλο έγκλημα κάναμε; Τόσο λάθος επιλογή ήταν;

    Μπεκιάρης Παναγιώτης
    Μέλος του τμήματος Χάντμπολ.

  3. Τόσο μικροί μα τόσο μικροί.!!!!!! Βρε μίζερα ανθρωπιδια σε αυτή την ομαδα βρήκατε να ρίξετε την χολή σας? Μπράβο στην ομάδα που στηρίζει αυτούς που την στηριζουν .Παιδιά οι ΛΟΥΤΡΑΚΙΩΤΕΣ καί αγαπάμε καί στηριζουμε την ομαδα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog