Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

«Ή Μνημόνιο ή ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ, δεν υπάρχει άλλος δρόμος» είπε ο Αλέξης Τσίπρας

- Advertisement -

Το μοντέλο της κυβερνητικής διακήρυξης του ενιαίου κόμματος παρουσίασε ο πρόεδρος της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας, στη συνεδρίαση της Κεντρικής Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΝ…

Ανοίγοντας την ομιλία του εξαπέλυσε δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση, χαρακτηρίζοντάς την «απομονωμένη, εξαρτημένη και τρομαγμένη».

«Διάλεξαν να συμπαραταχθούν με τη γερμανική κυβέρνηση και την κ.Μέρκελ που έχει μια στρατηγική αδιέξοδη για την Ευρώπη και καταστροφική για την Ελλάδα» τόνισε και πρόσθεσε ότι «η συγκυβέρνηση έχει απαξιωθεί πολιτικά και ηθικά».

Ο κ. Τσίπρας τόνισε ότι δεν υπάρχει άλλος δρόμος «ή το μνημόνιο ή ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ» και αναφερόμενος στον ενιαίο κόμμα που σχεδιάζεται τόνισε: «Ο ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ δεν είναι μια απρόσωπη ηγεσία, κάποια γραφειοκρατικά κλιμάκια […]. Θα είμαστε ένα αριστερό, δημοκρατικό, ριζοσπαστικό και πλουραλιστικό κόμμα […]. Θα είμαστε η παράταξη που έχει όραμα τον σοσιαλισμό με δημοκρατία και ελευθερία».

Στην ομιλία του ο επικεφαλής του ΣΥΡΙΖΑ επεσήμανε ότι «είναι πατριωτικό και δημοκρατικό καθήκον όλων μας να μην ψηφιστούν αυτά τα μέτρα».

Παρουσιάζοντας τις βασικές αρχές του κυβερνητικού προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ είπε: «Το πρόγραμμα που παρουσιάσαμε στη ΔΕΘ και συνοψίζεται στο τρίπτυχο: ακύρωση, αναδιαπραγμάτευση, ανασυγκρότηση.

● Ακύρωση του Μνημονίου.

● Aναδιαπραγμάτευση της δανειακής σύμβασης, με αντικείμενο το μορατόριουμ στην πληρωμή των τόκων του εξωτερικού χρέους για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα, τη διαγραφή σημαντικού μέρους της ονομαστικής αξίας του δημόσιου χρέους και την αποπληρωμή του υπόλοιπου με «ρήτρα ανάπτυξης».

● Ανασυγκρότηση της χώρας, σε αναπτυξιακή και παραγωγική κατεύθυνση.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

- Advertisement -

15 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΛΟΓΙΑ ΚΑΘΑΡΑ , ΣΤΑΡΑΤΑ , ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΛΑΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ , ΕΓΓΥΗΣΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ , ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΘΑ ΓIΝΟΥΝ ΠΡΑΞΕΙΣ ….ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΟΤΙ ΔΗΛΑΔΗ ΟΤΙ ΛΕΜΕ ΤΟ ΕΝΝΟΟΥΜΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ….ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΕΚΑΤΟΜΥΡΙΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙ ΤΗΝ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΝΑΛΛΑΧΤΙΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΟ …..ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΠΛΟΓΚ ΤΟΥΣ ΝΤΡΟΠΑΛΟΥΣ ΔΕΞΙΟΥΛΗΔΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΗΜΑΙΟΦΟΡΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΛΟΓΙΔΑ , ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙΑ ΤΥΠΟΥ 'ΥΠΑΤΙΑΣ ' Χ.Α. , ΠΥΡΗΝΑΣ Χ.Α. ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ ΚΛΠ ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΟΥΝ ΣΤΙΣ ΚΡΥΣΤΑΛΙΝΕΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ …..

  2. vellutela, τα ανέκδοτα δε σχολιάζονται! Εκτός αν μου εξηγήσεις γιατί το πανεπιστήμιο είναι άβατο για τον αστυνομικό που πάει να δει την κοπέλα του αλλά δεν είναι άβατο για τον κάθε έμπορο ναρκωτικών και κάθε λαθρομετανάστη. Γιατί το να χτίσεις έναν καθηγητή μέσα στο γραφείο του είναι δημοκρατική πράξη ενώ αν το έκανε η ΧΑ θα ήταν φασισταριό. Περιμένω την απάντησή σου αλλά όχι με ανέκδοτα και λογοδιάροια, αλλά με απλές απαντήσεις σε δύο απλές ερωτήσεις. Μετά θα σχολιάσω και εγώ το παραλήρημα του Άλεξ, απλά σε ποιους μάο μάο απευθύνεται δεν κατάλαβα? Τα ίδια έλεγε και ο αντρίκος. Έξω από την ΕΟΚ, έξω από το ΝΑΤΟ αλλά τα πασοκολαμόγια μια χαρά ροκάνισαν τα ευρωπαικά κονδύλια!

  3. VElutela, οταν δεν σου μιλαω δεν θα μου απευθυνεις τον λογο.. Σταματα να φερεσαι σαν γυναικουλα ρε. Μην πιανεις το ονομα μου στο στομα σου οταν δεν συμμετεχω σε συζητηση. Εσυ με θεωρεις φασιστακι και εγω μεγαλο μ…κα, αλλα στο λεω καταμουτρα. Καταλαβες θειτσα???
    Υπατια

  4. Και προς διαχειριστες του LB…δεχομαστε συνεχεια διαφορα ΄κοσμητικά΄ σε συζητήσεις αλλα δεν με απασχολουν ιδιαιτερα. Η σωστη συμπεριφορα ενος ανθρωπου στο περιβαλλον του εγκειται στο επιπεδο μορφωσης τους. Θα περίμενα όμως να μην επιτρεπετε σχολια προς τριτους ανθρωπους οταν δεν ειναι ΄παροντες΄ Οχι ο,τι με πειραζει που βριζει, με πειραζει που δεν ξερω να του απαντησω του μπουφου. Αλλα μηπως για αυτο το κανει? Κατινια???
    Υπατία

  5. Ρε βελουτέλα θα μας τρελλάνεις τελείως;; Ειπαμε εσυ και ο Αλεξικέραυνος είστε κομματικοί υπάλληλοι-οπαδοί και το άσπρο το βλέπετε μαύρο αλλά όχι και έτσι…Ελεος πιά.
    Τις παπαρολογίες τις μπουρδολογίες και τα πράσινα άλογα του Αλέξη μας τα βαφτίζεις λόγια σταράτα;;;; Για το πατριωτικά άστο δεν το σχολιάζω καθόλου, σπιριά βγάζουν στην κουμουνδούρου μόνο με τη λέξη πατρίδα,έθνος κλπ.
    Ξύλινος λόγος χωρίς επαφή με την πραγματικότητα.Λόγια, λόγια ανευ ουσίας συριζαίικες βλακείες για οπαδούς…
    Θα ακυρώσει τα μνημόνια και την δανειακή σύμβαση αλλά τα δάνεια θα τα πάρει και θα μείνουμε και στο Ευρώ γιατί είμαστε μάγκες και ωραίοι….Λόγος για ηλιθίους….
    Πως μωρε θα τα κάνει όλα αυτά;; Πώς;; Ας μας πεί πώς και εγώ θα τον ψηφίσω.Στο μόνο που είναι ξεκάθαροι οι Συριζαίοι είναι στην νομιμοποίηση-μονιμοποίηση και στο κάλεσμα περισσοτέρων λαθρομεταναστών,έτσι για να είμαστε όλοι μαζί μια ευχάριστη ατμόσφαιρα…
    Μεγαλύτερος ψεύτης και λαικιστής απο τον Αλεξη δεν έχει περάσει απο τη μεταπολίτευση και μετά.
    Παίζετε με τη δυστιχία του κοσμάκη ντροπή σας πολιτικάντηδες….

  6. VELUTELA πες στον Τσίπρα να παραιτηθεί μαζί μεόλους τους βουλευτές του να πέσει η κυβέρνηση και αφήστε τα σάπια ότι αν το κάνετε θα έχουμε χούντα.

  7. RE SI VELUTELA MIPOS SOU THIMIZI KATI OPOS -EKSO APO TO NATO-EKSO APO TIN EOK TON MONOPOLION-NA FIGOUN OI VASEIS TOU THANATOU-THA VITHISOUME TO XORA KLP? RE SI ITAN OMOS LOGIA STARATA!!KE TON PSIFIZAN KAPIOI EFKOLOPISTOI SAN KA ESENA…KE VOULIAKSAN TIN XORA..KE META OI IDIOI FIGAN KE PIGAN STON TSIPRA. KE TORA EXOUME ALON TSIPADREOU..TA IDIA LAMOGIA,SINDIKALISTES,PRONOMIOUXOI KLP POU EXASAN TIN MASA..ESI TI SIMFERODA EXIS? KE MI MAS PIS IDEOLOGOS KE MPOURDES…

  8. ΘΑ ΣΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΣΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ ΚΑΤΙ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΑΦΟΡΜΗ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο 'ΑΧΡΩΝ ' ….ΦΙΛΟΙ ΕΙΜΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΚΟΜΜΑΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΧΟΥΝ ΒΑΛΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΟΡΟ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΩ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΩ ,ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΟΣΟΥΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΦΟΜΕΝΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΔΥΣΚΟΛΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΝΑ ΒΓΑΖΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΚΑΤΙΤΙΣ ΜΟΥ ………..ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ,ΟΤΑΝ ΚΑΕΙΣ ΣΤΟΝ ΧΥΛΟ ΦΥΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ ΛΕΕΙ Ο ΛΑΟΣ ,ΕΤΣΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ 1,06 ΚΑΙ 2,43 ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΣΤΟΝ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΝΔΡΕΑ ΚΑΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ ΜΕ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΩΡΑ ΤΟΝ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ , ΟΧΙ ΦΙΛΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΟΥΤΕ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ,Ο ΣΥΡΙΖΑ ΔΕΝ ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΣΤΟΜΙΕΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ,ΥΠΟΣΧΕΤΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΩΝ ΑΔΥΝΑΜΩΝ ΚΑΙ ΣΤΡΟΦΗ ΤΗΣ ΠΟΡΕΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΜΕΣΑΙΩΝΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑΤΙ ΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΜΑΚΡΥΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΠΙΣΩ ΟΥΤΕ ΞΕΠΟΥΛΑΕΙ ΤΙΣ ΑΡΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ ……ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΦΙΛΟ 2,43 ΝΑΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΠΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΕΝΑΝ ΧΩΡΟ ΕΛΕΥΘΕΡΗΣ ΔΙΑΚΙΝΗΣΗΣ ΙΔΕΩΝ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΑΝ ΧΩΡΟ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΑΝΟΜΙΩΝ ….ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗΤΗ ΜΟΥ 'ΥΠΑΤΙΑ ' …..ΜΗ ΜΟΥ ΘΥΜΩΝΕΙΣ , ΜΗΝ ΜΟΥ ΜΟΥΤΡΩΝΕΙΣ ,ΜΗΝ ΜΟΥ ΞΥΝΙΖΕΙΣ ,ΟΤΑΝ ΓΡΑΦΕΙΣ ΚΑΙ ΕΚΤΙΘΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΑ (ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΨΕΥΔΩΝΥΜΟ) ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΘΑ ΜΑΘΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ …..ΤΙ ΚΑΜΩΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ,ΘΕΣ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΕΙ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΜΟΥΤΡΩΝΕΙΣ ? ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙΣ ΣΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΟΥ ΓΡΑΨΕ ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΕΣΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ….ΣΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΡΗΧΗ ΑΛΛΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΚΑΚΟΤΡΟΠΗ …..

  9. ΔΕν ξερω Bελουτελα απο που κραταει η σκουφια σου, αλλα κακοτροπο ειναι να απευθυνεσαι σε καποιον με κοσμητικό ' επιθετο΄ οταν δεν ειναι παρων. Εσυ λοιπον που θεωρεις τον εαυτο σου ΄καλοτροπο΄ επρεπε να ρωτησεις απευθειας εμενα η΄τον ΧΑ η΄τον μπετοβλακα να σου πουμε την γνωμη μας. Το να χρησιμοποιεις 3ο προσωπο και να λες τι θα πουν τα φασιστακια κλπ κλπ ειναι γυναικουλιστικο!Θα μπορουσαμε να μην ειχαμε δει το σχολιο (αυτο ηθελες μηπως?) Βεβαια οπως φαινεται απο το τελευταιο σχολιο σου η περιορισμενη αντιληψη σου σε εμποδιζει να καταλαβεις την διαφορα μεταξυ του ασκω κριτική σε αντιπαραθεση και του ρουφιανευω (οταν καποιος δεν ειναι παρων ξαναλεω)
    ΕΠομενως αγαπητε Velutela, δεν εισαι σε θεση να μου πεις αν εκτιθεμαι η΄οχι. Ειπες την αποψη σου για εμενα, οποτε και εγω σου ειπα την δικη μου γνωμη για σενα. Και που ΄σαι επειδη εγω ειμαι πιο ' μαγκας' απο σενα σου το ειπα και καταμουτρα (οχι αν το δεις τυχαια το ειδες!)
    Η φιλη σου
    Υπατία

  10. Υπατία βλέπεις πως ο βελουτέλας είναιτόσο μικρός που νιώθει ότι μεγάλωσε με το να ασχοληθούμε μαζί του. Στη δημοκρατία έχουν δικαίωμα λόγου και οι "ξύπνιοι"! Βλέπεις για αυτό πήρες μαθήματα δημοκρατικής συμπεριφοράς από αυτούς που τόσα χρόνια έσπαγαν τα πανεπιστήμια και έκαιγαν το πολυτεχνείο γιατί τους εμπόδιζαν την διακίνηση ιδεών! Το ανέκδοτο του αιώνα βελουτέλα! Ιδέες δεν ήταν ούτε οι προκυρήξεις των τρομοκρατικών οργανώσεων του κοινού ποινικού δικαίου, ούτε οι μολότωφ, ούτε οι συνουσιάσεις και τα πάρτυ των φοιτητών. Όσο νομίζετε ότι ο κόσμος κοιμάται ακόμα, τόσο θα γιγαντώνεται αυτό που έρχεται. Και δεν είναι ο Άλεξ, πίστεψέ με…

  11. ΥΠΑΤΙΑ ΔΕΝ EINAI ΕΤΣΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ….ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΑΓΚΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΑ ΜΑΓΚΙΑ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΔΙΑΘΕΤΕΙΣ …..ΕΓΩ ΟΤΙ ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΤΟ ΛΕΩ ΚΑΤΑΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΙΠΑ ΦΑΣΙΣΤΑΚΙ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΒΓΑΖΕΙΣ ΜΕ ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΣΟΥ ….ΕΣΥ ΟΜΩΣ ΣΕ ΕΝΑ ΡΕΣΙΤΑΛ ΠΑΝΙΚΟΥ ΚΑΙ ΑΜΕΤΡΟΕΠΙΑΣ ΣΕ ΤΡΙΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΕΙΣ Μ….ΚΑ ,ΘΕΙΤΣΑ ,ΚΑΤΙΝΑ ,ΓΥΝΑΙΚΟΥΛΙΤΣΑ ,ΚΑΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟ …..ΠΕΣ ΣΤΟΝ ΘΕΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ? ΝΑ ΣΕ ΛΕΩ ΑΓΑΠΟΥΛΑ ? ΞΕΘΥΜΩΣΕ ΓΙΑΤΙ ΠΕΦΤΕΙΣ ΣΕ ΛΑΘΗ …. ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΦΙΛΕ 7,29 ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΥΛΟ ΣΤΗΝ ΕΙΠΑ ,ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΣΥΝΟΥΣΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΤΥ ΜΟΝΟ ΩΣ ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΙΚΑ ΤΑ ΕΚΛΑΜΒΑΝΩ ,ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΕΙΣ ΤΗΝ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΣΤΑ ΓΥΜΝΑΣΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΤΑ ΠΑΡΤΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ ΤΑ ΑΓΟΡΙΑ ΜΕ ΤΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΜΗΝ ΚΑΙ ΕΡΩΤΕΥΘΟΥΝ ( Ο ΕΡΩΤΑΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΝΕΙ ) ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΑΝ ΟΙ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ,ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΑΣ ΑΝΤΙΛΕΓΟΥΝ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΩΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΟΜΑΣΤΕ ΤΟΝ ΣΚΟΤΑΔΙΣΜΟ ΤΟΥΣ ΣΕ ΙΔΕΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΞΕΙΣ …..

  12. Τι λε ρε Βελουτέλα σε ειπα ολα αυτα χωρίς λογο και αιτία ε?Αυτή η κλάψα σας μετά…προσβαλλετε- προσβαλλετε τον αλλο και μετά ΄μαμα, αυτός με έβρισε΄ Θέλεις να το παιξουμε νηπιαγωγείο τώρα να σου πω και γω τι είπες? Τα βλεπουμε, δεν χρειαζεται…
    Πανικός, τι πανικός? Με νευρίασε απλα ο τροπος σου. Ξερεις πολυ καλα απο συζητησεις που εχω κανει με πολλους πως δεν χαμπαριάζω απο χαρακτηρισμους, πρεπει να γνωρίζω τον αλλον προσωπικά και να τον θεωρω σοβαρό για να 'θιχτω' . Με πειραζουν τα υπουλα όμως.
    Τέλος πάντων αν θεωρεις ηθικό να αποκαλεις τον αλλο ο,τιδηποτε οταν δεν εισαι σιγουρος οτι το βλέπει για να σου απαντησει δεν εχει νοημα να συνεχισουμε περαιτερω την συζητηση. Εγω εχω μαθει αλλιως τι να κανουμε
    Παρεπιμπτοντως, τελικά ειναι τιμή μου να με λές φασιστακι εσυ 🙂 Απλα την επομενη φορα πες το μου στα ισια, να σου πω κ ευχαριστω
    Η φίλη σου (λόγω της φιλοφρονησης σου)
    Υπατια

  13. Μήν ασχολείστε ρε παιδιά με τον velutela.Ο άνθρωπος έχει καμμένο μυαλό και είναι κολημένος με τον Σύριζα.Η προσωπολατρία που τρέφει για τον Αλέξη τον κάνει να μη βλέπει μπροστά του.Και καρέκλα να έβαζαν στην θέση του προέδρου αυτός θα προσκυνούσε…
    Velutela είσαι γραφικός,αν δεν είσαι εντεταλμένος……

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog