Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

Δεν θα θέλατε ποτέ να δουλέψετε γι’ αυτούς τους διάσημους

- Advertisement -

Η ηθοποιός Τάριν Μάνινγκ κατηγορήθηκε πρόσφατα ότι επιτέθηκε στην προσωπική βοηθό της. Σύμφωνα με την άτυχη κοπέλα, η Μάνινγκ την κλώτσησε, την έριξε στο έδαφος και… επιχείρησε να την πνίξει…
Η Μάνινγκ δεν είναι η πρώτη σελέμπριτι που φέρεται άσχημα σε άτομο που εργάζεται για εκείνη.

Από το περίφημο κινητό που εκτοξέυθηκε στο κεφάλι προσωπική βοηθούν από το χέρι της Ναόμι Κάμπελ, μέχρι τις παράλογες απαιτήσεις της Lady Gaga, υπάρχουν πολλά περιστατικά που αποδεικνύουν ότι η ζωή (πόσω μάλλον η εργασία) στο πλευρό μιας διασημότητας, δεν είναι μόνο δύσκολη, αλλά και «βαριά και ανθυγιεινή».

Κόρτνεϊ Λαβ

Η χήρα του Κερτ Κομπέιν δεν είναι και το καλύτερο κορίτσι. Αυτό απέδειξε και στην προσωπική της βοηθό. Υποτίθεται ότι την προσέλαβε για να συνεργαστούν σε ένα ντοκιμαντέρ για τους Νιρβάνα, ενώ της είχε υποσχεθεί να καλύψει και όλα τα έξοδα για τις σπουδές της κοπέλας στο Γέιλ. Αντί γι΄αυτό η Τζέσικα ΛαΜπρι κλήθηκε, μεταξύ άλλων, να προσλάβει έναν… χάκερ και να στείλει πλαστά νομικά έγγραφα. Φυσικά, η πλευρά της Λαβ αντέκρουσε τις κατηγορίες με το επιχείρημα ότι η Λα Μπρι ήταν απλώς, «μια δυσαρεστημένη υπάλληλος» επειδή είχε απολυθεί.

Lady Gaga

Η Τζένιφερ Ο’Νιλ ήταν προσωπική βοηθός της Lady Gaga και είχε επιφορτιστεί με… τα πάντα. Παράγγελνε τα γεύματα της τραγουδίστριας και πλήρωνε τις πιστωτικές κάρτες της. Της έφερνε ακόμη και το μπουρνούζι μετά το μπάνιο. Έπρεπε να είναι διαθέσιμη 24 ώρες το 24ωρο! Σύμφωνα με την Τζένιφερ, η Lady Gaga την επιβράβευσε χρωστώντας της δεδουλευμένα… 380.000 δολαρίων. Η ίδια η τραγουδίστρια αρνείται τα πάντα.

Λανς Άρμστρονγκ

Σαν να μην έφθαναν όλα τα άλλα «άπλυτα» του Άρμστρονγκ που έχουν βγει στη φόρα τελευταία, ένας πρώην βοηθός του κατήγγειλε ότι ο ποδηλάτης του είχε υποσχεθεί να τον βοηθήσει να ανοίξει τη δική του επιχείρηση με ποδήλατα. Αντί γι’ αυτό, τον εμπόδισε. Ο Μάικ Άντερσον έκανε μήνυση για εκβιασμό, κατά του Άρμστρονγκ και οι δύο τους κατέληξαν σε εξωδικαστικό συμβιβασμό.

Ναόμι Κάμπελ

Τα λόγια είναι περιττά. Η Ναόμι έχει τη χειρότερη φήμη ως εργοδότρια. Πώς να χαρακτηρίσεις κάποιον που εκτοξεύει κινητά τηλέφωνα σε κεφάλια και «στολιζει» το προσωπικό του με φράσεις όπως: «απαράδεκτη, άχρηστη σκύλα»; Κι αυτό, επειδή η καημένη βοηθός είχε φέρει τη λάθος… κομμώτρια για ένα event.

Κέρι Χίλσον

Η τραγουδίστρια έγινε έξω φρενών όταν, την ώρα μιας ζωντανής εμφάνισης, διαπίστωσε ότι από το καινούργιο παντελόνι της, κρεμόταν ακόμη το ταμπελάκι από το κατάστημα. Χαμός στα παρασκήνια. «Δεν μπορείς να κάνεις ούτε ένα πράγμα σωστά» και άλλες «φιλοφρονήσεις». Η τραγουδίστρια ήταν σε τόσο έξαλλη κατάσταση, ώστε χρειάστηκε να επέμβουν οι σεκιουριτάδες για να μην δείρει τη βοηθό…

Τζον Έντουαρντς

Ο αμερικανός γερουσιαστής έγινε γνωστός εκτός ΗΠΑ, από την αποκάλυψη ότι, ενώ η σύζυγός του έπασχε από καρκίνο, εκείνος αποκτούσε παιδί με την ερωμένη του. Για να καλύψει τα «ίχνη» του, ο Έντουαρντς είχε έναν προσωπικό βοηθό, τον Άντριου Γιανγκ, ο οποίος έδινε χρήματα στην ερωμένη για να κρατά το στόμα της κλειστό. Όταν πια αποκαλύφθηκε η ύπαρξη του παιδιού, ο Έντουαρντς «φόρτωσε» την πατρότητα στον Γιανγκ! Υπεύθυνος πολιτικός…

Άννα Γουίντουρ

Η διευθύντρια της αμερικανικής Vogue είναι πραγματικά διαβόητη ως εργοδότρια! Τόσο, ώστε αποτέλεσε την έμπνευση για το περίφημο O Διάβολος φορούσε Prada. Απαιτήσεις, απαιτήσεις, απαιτήσεις είναι το μότο της. Αν έχετε δει την ταινία, έχετε πάρει μία καλή γεύση!

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog