Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Κ.Λογοθέτης:Βιώνουμε μια τραγική κατάσταση για το ΣΠΑ Λουτρακίου(video)

- Advertisement -

Λάβρος εναντίον του πρώην δημάρχου Γιώργου Γκιώνη ο Κώστας Λογοθέτης!Δείτε στο βίντεο που ακολουθεί τι δήλωσε ο δήμαρχος Λουτρακίου-Αγίων Θεοδώρων για την κατάσχεση στο ΣΠΑ Λουτρακίου και για τα υπερτιμολογημένα(!) έργα της προηγούμενης δημοτικής αρχής…

το βίντεο από perahora.blogspot.gr

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. afto poy kanete tora ,Giatiiiiii?den to kanate molis analavate Ke DIMARXE?KAPIOI TA ELEGAN ,dimosia kai dinataaaaa,kai mas legate ALLA ANTI ALON,FTETEEEEE, ,EXETEEEEEEE, ANIKANOYS , SINERGATEEEEES ,TOYS EGATHETOYS .ONOMATA DEN LEME.G, MARINIS

  2. Εισαι ανικανος να το λειτουργησεις δεν εχεις παρει ακομα την επιστροφη του ΦΠΑ απο την εφορια μετα απο 15 μηνες το οποιο ανερχεται στα 1.500.000 εκατομμυριο επισης οταν ξεκινησε το ΣΠΑ ειχε 100.000 λουσεις το χρονο ας μας απαντησεις λοιπον τι εκανες για τις διατηρησεις η να τις αυξησεις
    Επισης αν υπηρχε υπερκοστολογηση γιατι δεν πηγες με στοιχεια να το καταθεσεις στο εισαγγελεα ?? ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΣ ΕΙΣΑΙ ΣΥΚΟΓΑΝΤΗΣ ΚΑΙ ΨΕΥΤΗΣ!!!

  3. O Μαρινης εχει δικιο – ο Λογοθετης ελεγε οτι δεν ασχολειται με σκυλοκαυγαδες οταν ο Παυλυ προεκλογικα φωναζε για τις υπερκοστολογησεις και τα δανεια Γκιωνη και την καταστροφη που ερχεται.Τοτε ηθελε τα ψηφαλακια και μονο και δεν ελεγε κακη κουβεντα για κανεναν…
    Τωρα μαλλον θα ασχοληθεις Δημαρχε, ε?

  4. BRAVO KAI ALLA AYTA EINAI LIGA , GIA TOYS ASFALTOYS STH SXOLH MHXANIKOU, KAI SE ADIEXODOUS DROMOYS EKEI NA DEIS PARTY.GIA TOUS APLHRWTOYS ERGAZOMENOYS?? ALLA AYTO POU PISTEYW EINAI OTI AN BGALEIS KAI TOY SOFIA TA SPASMENA EKEI THA YPARXEI TO PLHRES MPAXALO!!!!

  5. Γιατί Δήμαρχε δεν λες ότι τα έργα αυτά έγιναν από τις υπηρεσίες της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ και όχι από τις υπηρεσίες του ΔΗΜΟΥ? Για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους.

  6. ΕΜΕΝΑ ,ΑΡΓΗΓΕ ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ,ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΑΣΧΟΛΗΣΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΓΚΙΩΝΗ ΚΑΙ ΤΑ ΕΡΓΑ ΤΟΥ,ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΕΙ ΔΙΑΖΥΓΙΟ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ? ΕΓΩ ΘΑ ΛΕΓΑ ,ΜΗΠΩΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΝΕΝΑ ΕΡΓΟ ,ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΣΕΝΑ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΚΛΑΨΕΣ.ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑΤΙ ? ΤΟ ΣΠΑ ΕΞ ΟΣΩΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ.ΣΥΝΕΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΛΟΓΟ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ.ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΜΕΣ ΤΗΝ ΧΛΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ.ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΟΙ ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑ ΚΑΙΡΟΥΣ ΤΟ ΣΥΖΗΤΑΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕ ΤΙΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΣΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΑΠΑΞΙΩΣΕΙ.ΚΑΙ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΕΞ ΟΛΩΝ ,ΑΚΟΥΣΟΝ ,ΑΚΟΥΣΟΝ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΧΑΛΕΠΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ ΑΥΞΗΣΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΚΑΤΑ 50%,ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΝΑ ΓΕΜΙΣΕΙ ΚΟΣΜΟ? ΑΠΟ ΜΑΡΚΕΤΙΝΓΚ ΠΑΣ ΠΡΙΜΑ. ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ,ΤΟ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΗΣ ΘΑ ΗΣΟΥΝΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ,ΚΑΙ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΘΑ ΕΛΕΓΕΣ . ΑΛΛΩΣΤΕ Η ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΕΧΕΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ,ΔΕΝ ΣΤΑΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΔΗΜΑΡΧΟ.ΤΑ ΗΞΕΡΕΣ ΟΛΑ ΚΑΙ ΡΟΥΦΑΓΕΣ ΤΟ ΑΥΓΟ ΣΟΥ .ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΕΣ ?ΑΝ ΔΕΝ ΗΘΕΛΕΣ ΑΣ ΚΑΘΟΣΟΥΝΑ ΣΤΑ ΑΥΓΑ ΣΟΥ .ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΡΕΙΣ ,ΣΤΑΜΑΤΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΠΑΡΑΞΙΚΑΡΔΙΟ ΥΦΟΣ ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΙΣ ,ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ,ΑΛΛΑΞΕ ΒΕΡΣΙΟΝ ,ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΜΒΟΥΛΗ ΜΟΥ.

  7. ΕΧΩ ΝΑ ΠΩ ΣΤΟΝ 1,15 ,ΠΩΣ ΤΟΝ ΓΚΙΩΝΗ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΟΝ ΞΕΡΩ , ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΟΜΩΣ,ΔΕΝ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΠΙΝΩ Ο,ΤΙ ΜΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΝΕ ,ΕΧΩ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΚΕΨΗ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΙΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΜΟΥ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΦΙΛΑΡΑΚΟ ,ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΤΟΠΟΣ ΒΟΥΛΙΑΞΕ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΤΡΥΠΕΣ ,ΚΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΑΚΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΡΟΝΤΑ ΔΗΜΑΡΧΟ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΚΑΝΕ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ .ΚΑΙ Η ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ ΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog