Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:”Είδε” τον χάρο με τα μάτια του!

- Advertisement -

Απίστευτη περιπέτεια που δεν θα ξεχάσει ποτέ,έζησε χθες μετά τις 7:30μμ συμπολίτης μας* στην οδό Δημοσίων Υπαλλήλων στο Λουτράκι…

Ο ”τυχερός”συμπολίτης μας είχε σταθμευμένο το όχημά του στην άκρη του δρόμου και ήταν με το κλειδί στο χέρι για να αναχωρήσει όταν είδε-κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή-αυτοκίνητο να ανεβαίνει με ιλιγγιώδη ταχύτητα την Δημοσίων Υπαλλήλων και να έρχεται κατά πάνω του!

Δεν έχασε την ψυχραιμία του όμως και πήδηξε όπως στις κινηματογραφικές ταινίες για να αποφύγει τον ”τρελό” οδηγό, γλιτώνοντας έτσι την ζωή του και τον οδηγό από την φυλακή.Από την σφοδρή σύγκρουση που ακολούθησε, το κινούμενο όχημα εξετράπει της πορείας του και σκαρφάλωσε ψηλό ανάχωμα που βρίσκεται στην αντίθετη πλευρά του δρόμου όπως και  βλέπετε στις σημερινές φωτογραφίες.

Καλό είναι λοιπόν οι οδηγοί να προσέχουν στην οδό Δημοσίων Υπαλλήλων που είναι ανοιχτός δρόμος και αναπτύσσονται μεγάλες ταχύτητες..

*Όσον αφορά τον ”τυχερό” συμπολίτη μας δεν είναι άλλος από τον συντάκτη της ανάρτησης

- Advertisement -

18 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ρε ΜiFi,πρόσεχε !!!..ελπίζω να μην έγινε μεγάλη ζημιά…περαστικό και να μην ξανασυμβεί εύχομαι…μακριά από όλους μας…

  2. Πόσο ακόμα να πρόσεχα ρε α-βού,όπως έγραψα και στο ποστ βλέπω ξαφνικά τον μπάρμπα(ήτανε και γνωστός μου)να έρχεται τόσο άκρη στον δρόμο που δεν πρόλαβα ούτε να πω ''Που πάει ο μ@λ@κ@ας?''Πήδηξα και γλίτωσα.Τα αυτοκίνητα έπαθαν μεγάλη ζημιά αλλά φτιάχνονται,λαμαρίνες είναι,αυτά δεν παίζουν ρόλο.Την μεγάλη πλάκα όμως την έπαθε ο αδερφός μου που ήταν παρών με το μηχανάκι του και δεν έχει δει ότι έτρεξα-πήδησα και νόμισε ότι με πήρε σβάρνα..Αξέχαστη εμπειρία,δεν την συνιστώ για καρδιακούς!

  3. ασχετο αλλα επειδη το διαβασα τωρα: μπορει καποιος να μου εξηγησει γιατι στο Λουτρακι εχουμε ή πρεπει να εχουμε οδο αφιερωμένη στου Δημόσιους υπαλλήλους?

  4. για να το διασκεδάσουμε κια λιγάκι,μια και δεν έπαθες τίποτα,μπας κι ο μπάρμπας σε είδε κι ερχόταν να σε χαιρετίσει και το πήρες στραβά ;;; 😛 😛 😛
    έξω οι μπαρμπάδες από την Δημοσίων Υπαλλήλων !!!
    4:47,είναι επικίνδυνος ο δρόμος,επειδή είναι ποτισμένος με ιδρώτα !!! (ε,πλάκα κάνω,μην αρχίσετε οι δημόσιοι υπάλληλοι τον πόλεμο τώρα !!!)

  5. mi.fi δεν ήταν τυχαίο θα συμφωνήσω με τον Captain , οι πληροφορίες μου λένε ότι είσαι επικηρυγμένος !

    Πράκτορες μεταμφιεσμένοι σε μπαρμπάδες με ειδικά οχήματα εντοπισμού και σε γιαγιάδες με μαγκούρες τύπου jendai σε ψάχνουν ….

    Φυλάξου ! αν δε, δεις καμιά παρέα μαζί μπαρμπάδες και γιαγιάδες μαζεμένους και σε κοιτούν περίεργα τρέξεεεε 🙂 !

    Υ.Γ.

    Χαίρομαι φίλε που δεν έγινε τίποτα και είσαι καλά .

    ΠΑΝΘΗΡΑΣ

    http://blogs.warwick.ac.uk/images/rosalindhook/2005/06/04/panther.jpg

  6. Αχ αυτοι οι μπαρμπαδες, θα μας φανε λαχανο τον συντακτη μας. Βρε να μαζεψω καμμια 20αρια κοπελιες να σε προσεχουμε σαν τις αμαζονες του Καντάφι?
    Υπατία

  7. Πρώτον,προς 4:47μμ,
    Δημοσίων Υπαλλήλων ονομάστηκε χάρις ενός οικοδομικού συνεταιρισμού δημοσ.υπαλλήλων που είχε αποκτήσει κάποια οικόπεδα στην περιοχή πάνω από τον σημερινό Συνοικισμό Λουτρακίου προς Πούσι Μεϊντάνι μεριά.Ο καταλληλότερος που μπορεί να απαντήσει εμπεριστατωμένα δεν είναι άλλος από τον συμπολίτη μας συγγραφέα Αντώνη Κουκουλά και ελπίζουμε σύντομα να μας δώσει τα φώτα του,όχι βέβαια μόνο γι'αυτό αλλά γενικώς και διαρκώς..

    Τέλος, να δηλώσω σε όλους/ες που στείλατε το σχόλιό σας ή υπήρξε προσωπική επαφή ή ακόμα και η δια τηλεφώνου επικοινωνία(να σημειώσω τα δεκάδες τηλέφωνα-δεν γέμιζε η μπαταρία του τηλεφώνου@$%&@$^&!),την απέραντη μου αγάπη και την απεριόριστη εκτίμηση μου για ένα γεγονός που με σημάδεψε-ιστορικά και προσωπικά.Έχουν δίκιο αυτοί που λένε ότι τέτοιες στιγμές βλέπεις ποιοί είναι δίπλα σου,άσχετα αν δεν το πιστεύω-ακόμα..

    Την ''τρομάρα'' αυτή που έζησα(μαζί με το αδέρφι μου!)δεν εύχομαι να συμβεί ούτε στον χειρότερο άνθρωπο που υπάρχει σε αυτή τη γη.Ακόμα και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές προσπαθώ να καταλάβω πως και τι έγινε.Μπερδεμένος είμαι ακόμα.Αυτά

  8. Μιχάλη χαίρομαι που είσαι καλά!
    Θα σ'έτρωγε λάχανο ο μπάρμπας.

    Πέρα απ'αυτό, κάποια στιγμή θα έπρεπε να επανεξεταστεί από την πολιτεία το καθεστώς ανανέωσης των διπλωμάτων οδήγησης σε κάθε ηλικιωμένο μπάρμπα γιατί εκεί έξω κυκλοφορούν εκατοντάδες ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΚΙΝΔΥΝΟΙ (μπαρμπάδες κουφοί, στραβοί, με ανύπαρκτα αντανακλαστικά και δε συμμαζεύεται…)

    Πριν ένα μήνα που πήγαινα Τρίπολη μέσω της Νέας Εθν. Οδού πήρα μια λαχτάρα που μου έφτασε το σκατό στην κάλτσα λέμε!… Λίγο μετά το Σπαθοβούνι είδα έναν μπάρμπα ΕΚΑΤΟ χρονών τουλάχιστον με ένα παλιό Φόρντ Έσκορτ να κατεβαίνει ΑΝΑΠΟΔΑ την εθνική και να έρχεται κατά πάνω μου!!! Με έναν ελιγμό της τελευταίας στιγμής τον απέφυγα… Μάλιστα αυτός μου άναψε τα φώτα και μου κόρναρε να κάνω άκρη!!! Μάλλον με μούτζωσε κιόλας γιατί νόμιζε ότι εγώ πήγαινα ανάποδα! Η όλη φάση θύμισε το γνωστό ανέκδοτο…
    Αμέσως μόλις συνήλθα (είπαμε: το σκ@τό μέχρι την κάλτσα :Ρ) παίρνω με το κινητό την Τροχαία και μόλις τους λέω που είμαι με διακόπτει ο Αστυνομικός και μου λέει: "Ξέρω-ξέρω φιλαράκι, μας έχουν πάρει καμιά εικοσαριά άτομα! Ο μπάρμπας έχει μπει ανάποδα από τον κόμβο της Νεμέας και κατεβαίνει!!! Έχουμε κάνει μπλόκο στα διόδια Σπαθοβουνίου!!!"

    Αυτά και τα συμπεράσματα δικά σας…
    Άναψε κανά κεράκι όπως είπε ο φίλος πιο πάνω!…

  9. Πάντως δηλώνω υπεύθυνα για αποφυγή μυνησεων,κανένας απο τους δυο δεν ήταν μαθητής μου..:))
    Μιχάλη μήπως ειχε προηγούμενα μαζί σου για καμμιά δημοσίευση κ ήθελε να φανεί σαν ατύχημα..??
    Νικος Πουλης

  10. Το καλοκαίρι στον ίδιο δρόμο ένα αμάξι "μπήκε" μέσα στην αυλή του σπιτιού που είναι λίγο πιο πάνω στα γραμματοκιβώτια στη διασταύρωση με τον περιφερειακό.Να κάθεσαι αμέριμνος να πίνεις καφεδάκι και να σου έρχονται απρόσκλητοι επισκέπτες!!

  11. mi.fi Τέλος καλό όλα καλά και χαίρομαι πάρα πολλύ που είσαι καλά να πας να ανάψεις μια λαμπάδα στην Παναγίτσα ο Θεός και η Παναγία σε προστάτεψαν και να έχεις πάντα στο αυτοκινητό σου μέσα ένα μπουκαλάκι αγιασμό μια εικόνα του προστάτη Αγίου σου και λαδάκι από την Παναγίτσα

  12. s-spinos:

    mi.fi. χαίρομαι που ξέφυγες από την άσχημη στιγμή και συμμερίζομαι τη λαχτάρα του αδερφού σου ώσπου να σε δει όρθιο.

    Κατά τα άλλα λες να έχει δίκιο ο Capteain?!?!?

  13. απο το 1985 η Δημ Υπαλληλων ( Γ Ε Ρ Α Ν Ε Ι Ω Ν ) καθε φορα που βρεχει εντονα κλεινη απο χωματα και πετρες με αποτελεσμα να υπαρχη κυνδυνος για ανθρωπους και αυτοκινητα….. Ε Λ Ε Ο Σ ….. Π Ο Τ Ε
    ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ??? 30 Χ Ρ Ο Ν Ι Α …..
    υπαρχη κυνδυνος για αυτοκηνητα και ανθρωπους

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog