Τετάρτη, 8 Μαΐου, 2024

Λουτράκι:Και το ΕΠΑΜ στην σημερινή διαμαρτυρία για τους φοιτητές στην Λάρισα

- Advertisement -

Συναγωνίστριες Συναγωνιστές
Σήμερα 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 7:30 το απόγευμα έξω από την καφετέρια “Σταθμός” (πίσω από την πιάτσα των ταξί) στο Λουτράκι,…
θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση διαμαρτυρίας με αναμμένα κεριά για την τραγωδία στην Λάρισα. Φτάνει πια ο εμπαιγμός. Η δράση αυτή θα γίνει σε συνεργασία με τον Σύριζα και άλλους φορείς. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ !!!!

Μαργαρίτα Γέρου

- Advertisement -

4 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Να μη γίνει σε συνεργασία κανενός κόμματος!!!!!Να γίνει σε συνεργασία όλων εμάς που θυσιαζόμαστε για τους πουλημένους πολιτικούς εντός κ εκτός Βουλής……Δε ντρέπονται;;;Ψηφοθηρία ακόμα και από θανάτους;;;;Από το μέλλον αυτής της χώρας;;;;ΗΜΑΡΤΟΝ!!!!!!!!!!

  2. ayto katalaves esy? Oti ginetai gia pshfothirikoys logous? Kapoioi to organwsan kai etyxe na einai aytoi. EPAM kai SYRIZA .kai ti egine? Foro timhs sta nekra paidia eipan na apotisoume.Kako htan? Esy file hsoyn ….ekei?

  3. Ανώνυμε γιατι έτσι σου αρέσει να αυτοπροσδιορίζεσαι η μικροψυχία τελικά κοντεύει
    να γίνει ίδιο των Ελλήλων δεν είναι καινούργιο άλλωστε εσύ που ξέρεις να κάνεις κριτική που είσαι? Όντως εχθές έγινε από αυτούς έ και?Κάτι όμως έγινε δεν κάθησαν στην πολυθρόνα τους.Μήπως λοιπόν υπάρχουν πολλοί βολεμένοι ακόμα
    στην χώρα μας? Και αν ναι τ6ότε είμαστε άξιοι της τύχης μας αλλά από ότι βλέπουμε ο περισσότερος κόσμος σήμερα υποφέρει αποτέλεσμα δε αυτού ήταν και ο χαμόσς των δύο παιδιών ποιός άραγε γνωσίζει αν αύριο είναι και άλλα?

    Ασπασία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog