Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Και όμως! Ο Μπετόβλακας τα έλεγε…

- Advertisement -

Δείτε το κείμενο που είχε γράψει στις 25 Φεβρουαρίου για την Κύπρο. Σήμερα, έναν μήνα περίπου μετά, δυστυχώς οι εξελίξεις τον δικαιώνουν…

Δείτε το κείμενο και τα σχόλια εδώ.

- Advertisement -

3 ΣΧΟΛΙΑ

  1. δλδ τι ελεγε ο AV? για πες να καταλαβω και εγω που ως γνωστον ειμαι και λιγο χαζουλης? γιατι βλεπω εναν τιτλο "οταν κυβερνα η αριστερα"…εδω δλδ που κυβερναει η "πως το λενε αυτο" τρικομματικη, τι διαφορετικο συμβαινει? εισαι χαρουμενος κε VAGELIS ? ετσι ρωταω επειδη και εσυ εισαι LALISTATOS…δλδ κε VAGELIS εισαι χαρουμενος που εδω δεν κυβερναει η αριστερα? εισαι ικανοποιημενος με την ζωη σου, καλυπτεσαι απο το πολιτικο εργο της σημερινης κυβερνησης? για απαντησε κε VAGELIS να τρελαθουν τα συντροφια σου?

  2. H αριστερά ΄κυβερνάει΄ απο τα παρασκήνια!!!Η αριστερά σε συνδυασμο με τους κοπριτες- λήσταρχους τον υπολοιπων κομματων μας εφεραν εδω που μας εφεραν. Δεν χρειάζεται να ειναι καποιος ΄πρωθυπουργος΄ για να καταστρεψει την παιδεια και τα πανεπιστημια..στηνεις ένα ΄ασυλο΄ και παιζεις μπάλα μονος σου! Αφου ''ελεγχεις' την παιδεια και τα πιτσιρικια (τα οποια καθε 3 και λιγο επιστρατευεις να τα σπανε)…φτιάχνεις αιωνια θυματα! Χθες σε όλα τα maske παρτυ η πλειοψηφια των ελληνων ηταν ντυμενοι clown, τυχαίο???
    Υπατία

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog