Το μεγάλο “μυστικό” που την οδήγησε στην αυτοκτονία αποκάλυψε αρκετά χρόνια μετά το θάνατο της Ρένας Παγκράτη, ο ανιψιός της….

Ο Γιάννης Γραμματικός σε συνέντευξή του στην “NEWS” έριξε “φως”, στην υπόθεση που είχε προκαλέσει σοκ στο πανελλήνιο.
“Είναι ψέματα ότι πεινούσε και δεν είχε χρήματα. Είχε κάνει το κουμάντο της. Αποφεύγουμε τόσα χρόνια να μιλήσουμε ως οικογένεια γιατί θέλουμε να προφυλάξουμε τη μνήμη της. Η θεία μου είχε μεγάλο άγχος με τη δουλειά της.
Προσπαθούσε μέσω αυτής να ξεφύγει. Είχε κάνει πολλές προσπάθειες να ενταχθεί σε κάποιες σειρές. Τελευταία φορά είχε παίξει σε ένα επεισόδιο στη “Λάμψη” του Φώσκολου.
Έβλεπε, λοιπόν, ότι δεν της έδιναν ρόλους και είχε απογοητευτεί. Θα έλεγα ότι είχε πάθει κατάθλιψη εξαιτίας αυτού. Η δουλειά της ήταν το φως της. Συχνά πυκνά έλεγε: “Τι γίνεται με εμένα; Ήρθε το τέλος; Δεν με θέλουν πλέον; Δεν θα ξαναπαίξω;”
ανέφερε χαρακτηριστικά.
Και συμπλήρωσε: “Απ’ ότι ξέρω από τη μητέρα μου, εκτός από την ανεργία που βίωνε, υπήρχε και ένα ερωτικό ζήτημα το οποίο της δημιούργησε όλα αυτά. Την είχε καταβάλει, την είχε εξουθενώσει…τα αισθηματικά της Ρένας ήταν λίγο μπερδεμένα γιατί πολλοί ήθελαν να την αγαπήσουν, όμως δεν ξέρω πόσο ήθελαν την αγάπη της. Γιατί γενικά έβλεπαν το όνομα Ρένα και δεν έβλεπαν τον άνθρωπο Ρένα”.
Σύμφωνα με το δημοσίευμα ο τελευταίος της σύντροφος της αδικοχαμένης ηθοποιού ήταν ένας Κύπριος ο οποίος σκοτώθηκε σε τροχαίο και αυτό ήταν και το τελειωτικό χτύπημα για εκείνη.

*radar.gr