Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

”Τα πήρε στην κράνα” ο διοικητής του Α.Τ.Λουτρακίου!(video)

- Advertisement -

Αμέσως μετά τα επεισόδια στην κατάθεση στεφάνων,ήρθε η σειρά του διοικητή του Α.Τ.Λουτρακίου κου Μπάμπη Τετράδη να καταθέσει στεφάνι….
Τα όσα είχαν προηγηθεί επηρέασαν- και λογικά- τον διοικητή που τα έβαλε με τις πολιτικές αρχές φωνάζοντας ”Ντροπή σας!” με μερίδα πολιτών να τον επευφημούν για την οργισμένη αντιδρασή του..
Δείτε το βίντεο από ekorinthos

- Advertisement -

30 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ Ο Κ. ΔΙΟΙΚΗΤΗΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ???Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΦΩΝΑΖΕΙ…ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ Η ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΤΟΥ ΝΑ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ..

  2. καμαρωστε τις εθνικες εορτες που διοργανωνει ο δημος Λουτρακιου μονο για τα καρναβαλια ειναι αξιοι τα διελυσαν ολα .ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ

  3. Απαραδεκτη η συμπεριφορα, τα καλόπαιδα που επιτεθηκαν στην τελετή δνε ειναι απαραδεκτα. Κακως κυριε Τετράδη το πεταξες προς το μνημειο, στα μουτρα επρεπε να τους τα πεταξεις. Που θιχτηκαν κιολας οι υποκριτες!Να σαι καλα!
    Υπατία

  4. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟ ΜΑΓΚΑ ΤΕΤΡΑΔΗ ΤΗ ΧΕΙΡΟΝΟΜΙΑ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΤΗΝ ΕΙΔΑΜΕ κυριε ΜΠΟΡΟΥΣΑΤΕ ΝΑ ΑΠΟΤΡΕΨΕΤΕ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ. ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΠΗΛΕΥΕΣΤΕ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΟΡΤΗ .ΑΝΗΚΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ

  5. Ο κος διοικητής πάντα τιμούσε την στολή του και τα παντελόνια του. Είναι τιμή για την πόλη να έχει τέτοιο διοικητή. Αν ολοι οι αξιωματικοί της αστυνομίας είχαν το ήθος, την εντιμότητα, και την ικανότητα αυτού του ανθρώπου, θα είχαμε μια άλλη αστυνομία, που θα αγαπούσε τον πολίτη και την νομιμότητα.

  6. Λυπάμαι, αλλά άστοχη η κίνηση του κύριου διοικητή.
    Αυτό το μνημείο και αυτό το στεφάνι δεν δύνανται να σπιλώνονται στο βωμό οποιουδήποτε ξεσπάσματος και οποιασδήποτε διαμαρτυρίας.
    Αυτά μπορούν να εκφραστούν οπουδήποτε αλλού.
    Πρόκειται για ένα σύμβολο που δηλώνει την ευγνωμοσύνη μας και την τίμηση επ' ανδραγαθία για τη θυσία των πεσόντων ηρώων και προγόνων μας.
    Συγχαρητήρια στο κύριο Λόη, που είχε το σθένος και τη διορατικότητα να πράξει το δέον μπροστά στους φερέλπιδες νέους και σε ένα βουβό και σαστισμένο ακροατήριο θεάτρου σκιών.
    Και πάλι μπράβο.

  7. το εδω διαταζω στην κοπελα δεν ντρεπονταν που το ελεγε??
    θιχτηκε ο τετραδης απο τιιιιιιι?????τον θιξανε?η του θιξανε καποιον???? ΝΤΡΟΠΗ ΑΙΣΧΟΣ

  8. Ο Διοικητής του τοπικού Αστυνομικού Τμήματος Λουτρακίου, έχει υπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, επί σειράς ετών, την τοπική κοινωνία. Άνθρωπος είναι και εκνευρίστηκε με την αναλγησία των πολιτικών πού μας παραμυθιάζουν. Είναι εντιμότατος και ικανότατος. Σχετικά με τα σχόλια, γιατί αυτά δεν γίνονται επώνυμα? Ο κάθε ένας δεν έχει την ελευθερία της γνώμης του? Η μήπως φοβάται?

  9. το γεγονος και μονο οτι ενας δοικητης τμηματος αντιδρα χωρις ιχνος ψυχραιμιας και ξεσπα τοσο οργισμενα μπροστα σε ολη την πολη που υπηρετει,ειτε εχει δικιο η οχι, δειχνει την ελλειψη εκπαιδευσης…αν η ανωτατη αρχη προστασιας αντιδρα ετσι δεν ειναι τυχαια κατα την αποψη μου τα οσα προηγηθηκαν…

  10. Σοβαρά μιλάτε,ντροπή του διοικητή ήτανε;Θα έπρεπε δηλαδή να υποκριθεί πως όλα είχαν καλώς και να συνεχίσει την παρωδία με τη σειρά του καταθέτοντας στεφάνι όχι προς τιμήν των ηρώων του 21 αλλά για χάρη των διάφορων πολιτικάντηδων που ηταν εκεί και τις γιούχες των μελών αριστερών παρατάξεων λες και βρισκόταν σε γήπεδο.κανένας σεβασμός σε αυτή την γελοία υποκριτική τελετή που την κάνουν μόνο για το φαίνεσθαι οι κύριοι πολιτικοί,και εσείς κοντόφθαλμα και κομπλεξικά ανθρωπάκια βρήκατε και πάλι το εξιλαστήριο θύμα στο πρόσωπο της αστυνομίας.ου να μου χαθείτε γελοίοι.
    Μπράβο ρε ΜΑΓΚΑ.Επιτέλους ένας Αξιωματικός με αρχίδια και ευθιξία.

  11. Ο Διοικητής είχε την ευθύνη της ομαλής διεξαγωγής της τελετής. Ήταν οργανωμένη και υποκινούμενη η δημιουργία επεισοδίου εναντίον του βουλευτή που κλήθηκε να καταθέσει στεφάνι υπό αυτή του την ιδιότητα. Είτε μας αρέσει είτε όχι, ο συγκεκριμένος βουλευτής εκλέχθηκε με την ψήφο μερίδας του ελληνικού λαού. Με το επεισόδιο αυτό που δημιούργησαν κάποιοι, δημιούργησαν ένταση, αμαύρωσαν την τελετή και γενικώς τα έκαναν μπάχαλο. Ή γήπεδο όπως σωστά προανέφερε κάποιος συμπολίτης. Ο Διοικητής θίχθηκε, εκνευρίστηκε γιατί κάποιοι οργανωμένα "χάλασαν" την τελετή. Και τίποτα να μήν έκανε πάλι θα εύρισκε το "μπελά του". Γιατί έτσι γίνεται στη χώρα μας. Οι πολιτικοί με τις γραβάτες γιατί δεν επενέβησαν να καθησυχάσουν τα πράγματα? Το ανέχτηκαν δηλαδή το επεισόδιο με τον βουλευτή? Αυτή είναι η δημοκρατία? Δυχτυχώς ο τόπος μας, πάει από το κακό στο χειρότερο, και γι' αυτό μεγάλη ευθύνη έχουν οι πολιτικοί του "φαίνεσθαι"!

  12. ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΟ ΔΙΟΚΗΤΗ ΤΕΤΡΑΔΗ.. ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΚΟΤΣΙΑ ΤΟΠΙΚΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΠΡΑΞΤΕ ΤΟ ΙΔΙΟ.ΑΥΤΟΣ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΗ ΤΗ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΤΗ ΚΟΡΙΝΘΙΑ.ΘΑ ΤΟΥ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΘΟΥΜΕ ΕΜΠΡΑΚΤΑ. ΜΠΡΑΒΟ ΑΝΤΡΑ!

  13. Ηθελα να ηξερα όλοι εσεις που υποστηρίζετε τον Διοικητη τη δουλειές σας έχει κάνει και για να ξέρετε αυτό που έκανε και πέταξε το στεφάνι είναι Ιεροσυλί και Σκύλεψει μνήμης των νεκρών του 1821 και άμα έχει νευράκια να πάρει τη συνταξή του να κάστει σπίτι του να τα ξεσπάει εκέι τα νεύρα του απαράδεχτη οι συμπεριφορά του

  14. Θα έπρεπε να καταθέση το στεφάνι και μετα ας έκανε οτι ήθελε . Ντροπή ειναι ακατάλληλος . Κάποιος είπε οτι εχει πέσει η εγκληματικότητα στο λουτρακι ! Ωραία ας κοιμηθούμε ήσυχοι τώρα .

  15. Εσύ πού απευθύνεσαι σε όλους που στηρίζουν τον Διοικητή, και πετάς υπονοούμενο "τι δουλειές σας έχει κάνει", να 'βγείς επώνυμα και να υποστηρίξεις ευθαρσώς τη γνώμη σου. Να μην κρύβεσαι πίσω από την ασφάλεια της ανωνυμίας σου, γιατί η γνώμη σου ακυρώνεται. Μίλησε επώνυμα. . .μπορείς? Και μάθε και ορθογραφία και συντακτικό.

  16. Μας έχουν ζαλίσει τον έρωτα τα κομματόσκυλα. Και ο δήμαρχος επίσης που τους στηρίζει πάντα. Και δεν τολμάς και να μιλήσεις…..κινδυνεύεις να σου κολλήσουν ρετσινιά οτι είσαι φασίστας. Ή εισαι με τα κομματόσκυλα ή είσαι φασίστας. Καινούρια μόδα αυτή. Πώς έχει ψαρώσει έτσι ο ελληνικός λαός.

  17. H HMEPA Η ΩΡΑ ΚΑΙ Η ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΣΥΜΒΑΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΤΟΠΗ. ΑΠΟ ΑΛΛΗ ΣΚΟΠΙΑ ΜΕΤΑ ΤΑ ΟΣΑ ΣΥΝΕΒΗΣΑΝ ΠΡΟΓΕΝΕΣΤΕΡΑ ΑΣ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΓΙΟΥΧΑΡΙΣΑΝ ΤΟΝ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ Χ Α ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΑΝΑΠΟΣΠΑΣΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΣΤΕΦΑΝΟΥ. ΕΜΕΙΣ ΟΛΟΙ ΚΥΡΙΟΙ .ΟΣΟ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΟΡΤΕΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΤΕΤΟΙΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΘΕΡΙΕΥΕΙ ΤΟ ΤΕΡΑΣ.ΑΦΗΣΤΕ ΗΣΥΧΟ ΤΟΝ ΤΕΤΡΑΔΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕ ΤΕΤΡΑΔΗ ,ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΛΙΓΟ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ ΚΑΙΡΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog