Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Η αλητεία με τον Τετράδη,του Θύμιου Τσαρμπού

- Advertisement -

Η διαθεσιμότητα στον διευθυντή του Α.Τ Λουτρακίου δείχνει για άλλη μια φορά πως λειτουργεί το κράτος….
Σε μια εκδήλωση που δέρνονταν 40 ατομα ανάμεσα σε γυναικόπεδα και με δεδομένη την έλλειψη πείρας για να αντιμετωπίσει τέτοιες καταστάσεις ο κος Τετράδης είναι δεδομένο πως έκανε ότι μπορούσε. Δεν είναι τυχαίο που η συντριπτική πλειοψηφία χειροκρότησε το ξέσπασμά του. Ναι έκανε απαράδεκτο λάθος πετώντας το στεφάνι.Έδωσε στους κάφρους αυτό που ήθελαν. Όμως σκεφτείτε πως:
 α) Είχε ζητήσει να υπάρξει ανακοίνωση που να καταδικάζει τα γεγονότα στο Δημοτικό Συμβούλιο. Πόσοι πιστεύετε ότι ο Μπούκουρας θα πήγαινε στο Λουτράκι για την κατάθεση αν δεν είχαν γίνει;
 β) Ζήτησε να διακοπεί για λίγο η εκδήλωση για να ηρεμήσουν τα πνεύματα.
γ) Έβλεπε τη δημοτική αρχή πως όπως σε κάθε κρίση επέλεγε να μην μιλά και να μην πράττει.
 δ) Άκουγε μερίδα του κόσμου να τον βρίζει για τη χρήση χημικών μεσα στον αμαχο πληθυσμο.
ε) Καταστράφηκε μια εκδήλωση που ήταν υπεύθυνος
στ) Το ιερατείο πριν ξεκινήσει του ζητούσε επίμονα να φύγουν τα ΜΑΤ.
 ζ) Του είχαν σκίσει τη στολή στη συμπλοκή. Ο Τετράδης έκανε τη δουλειά του όσο καλύτερα μπορούσε. Και είναι απαράδεκτη η ανακοίνωση του δήμου. Και ενώ ζητούσε επίμονα να διακοπεί για λίγο η τελετή εκείνοι ζητούσαν να καταθέσει στεφάνι… Ε ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ. Υ.Γ Ελπίζουμε το πειθαρχικό να λάβει όλα αυτά υπ΄οψιν.

*ekorinthos.gr

- Advertisement -

20 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΛΕΓΑΝΕ ΟΤΙ Ο ΤΕΤΡΑΔΗΣ ΠΗΓΕ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΣΤΕΦΑΝΙ ΧΩΡΙΣ ΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΚΑΜΙΣΟ …..ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΑΛΛΑ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΟΙ ΝΑ ΔΟΥΝ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΒΥΖΙΤΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΚΑΙ ΕΔΩ ….ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΟΥΤΡΑ ΚΑΙ ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΣΤΟΝ ΔΙΟΙΚΗΤΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΤΙΣ ΚΑΜΕΡΕΣ ….ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ!!!!!

  2. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΑΔΗ….ΝΤΡΟΠΗ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ,ΝΤΡΟΠΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕ…ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΝΤΡΟΠΗ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ….!!!

  3. Ο ονθρωπος ειναι σωστος και με θαρρος μονος του απεναντι στο σαπιο πολιτικο κατεστημενο υψωσε το αναστημα του πρεπει να ειμαστε μαζι του!

  4. Εγω ξερω,πως αυτος ο ανθρωπος με ανωτερο αξιωμα,εδειξε ποσα κιλα αρχιδια εχει.Θα`πρεπε,να ακυρωθει η καταθεση στεφανων με ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ αποφαση του Δημαρχου,και αντι αυτου ειδαμε τον Κο Λοη να υπερασπιζεται μεχρις εσχατων την "παραδοσιακη" καταθεση στεφανων,την στιγμη που μια αλλη καταθεση στεφανου ελαβε χωρα στο μνημειο της Εθνικης Αντιστασης χωρις ομως την παρουσια της δημοτικης αρχης !!!!! Οσο για τον κυριο Τετραδη,ηταν φοβερο λαθος το πεταγμα του στεφανιου,αλλα η ντροπη ειναι ολων αυτων που επεξαν ξυλο μπροστα στα μικρα παιδια.Και μην ξεχναμε τους ακροβολισμενους Χρυσαυγιτες σε ολη την πλατεια,κατι που δειχνει πως ειχαν κατα νου τις φασαριες και ειχαν παρει τα μετρα τους…Παντως αν θελουν να ειναι πραγματικοι μαγκες αυτοι της Χρυσης Αυγης,κι οχι ΚΟΥΡΑΔΟΜΑΓΚΕΣ,ας πανε να πιασουν κανα βουλευτη που ψηφισε ΟΛΑ τα μνημονια και να τον κανουν μαυρο στον ξυλο.Αλλα εκει υπαρχει προβλημα εντολων φιλε Σταθη,ετσι δεν ειναι ??????

  5. ΕΝΑΣ ΠΡΑΜΑΤΙΚΟΣ ΚΟΥΜΟΥΝΙΣΤΗΣ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΗΣ ΑΡΧΙΜ. ΓΕΡΜΑΝΟΣ Κ ΔΗΜΑΚΟΣ ΠΑΤΕΡ ΑΝΥΠΟΜΟΝΟΣ ΣΕΛΙΣ 400 ΚΑΙ ΑΝ ΟΙ ΤΑΓΟΙ ΜΑΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΑΞΙΟΙ ΕΜΕΙΣ–ΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΟΥ ΤΡΙΑΔΙΚΟΥ ΘΕΟΥ ΜΑΣ ΔΙΑ ΠΡΕΣΒΕΙΩΝ ΤΗΣ ΥΠΕΡΑΓΙΑΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΚΑΙ ΔΙ ΕΥΧΩΝ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΟΦΟΡΩΝ ΠΑΤΕΡΩΝ ΜΑΣ–ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΡΟΥ ΤΗΝ ΠΑΡΡΗΣΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΔΙΑΦΕΝΤΕΨΟΥΜΕ ΤΗ ΡΩΜΙΟΣΥΝΗ ΜΑΣ…. ΙΔΟΥ ΤΟ ΕΡΓΟ ΣΑΣ ΛΟΙΠΟΝ ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΑΔΟΥΛΩΤΟΥ ΚΑΙ ΠΙΣΤΟΥ ΛΑΟΥ ΤΟΥ ΘΕΟΥ..΄ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ ΚΟΡΑΗ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΝΕΥΜΑ ΖΕΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΧΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΥΘΙΣΤΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΟΓΕΙΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΑΔΗ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΛΟΓΙΑ ΤΗΡΗΣΕ 1950

  6. Τον κ.Τετράδη τον είδα να τρέχει από το μέρος της θάλασσας που ήταν το όχημα της αστυνομίας και ταυτόχρονα από το μεγάφωνο ανακοίνωναν το όνομά του. Προσωπικά γέλασα στην εικόνα ενός αστυνομικού διοικητή να τρέχει να προλάβει να καταθέσει(βρεγμένος αφού για πολλή ώρα του έριχναν νερό να συνέλθει, με τα μάτια σαν βρυκόλακας από τα χημικά, χωρίς σακάκι αφού τον είχαν ξεσκίσει). Είχε λοιπόν απόλυτο δίκιο που εκνευρίστηκε με τη δημοτική αρχή αφού (όπως τώρα διαβάζω) τους είχε ζητήσει λίγη ώρα διακοπή. Γιατί κύριοι δεν του τη δώσατε αυτή την παράταση, γιατί τόση βιασύνη να καταθέσετε?
    Τελικά από όλο αυτό το χθεσινό μπάχαλο την πλήρωσε ο διοικητής γιατί συμπεριφέρθηκε για κάποια δευτερόλεπτα ως ΑΝΘΡΩΠΟΣ ξεχνώντας τη θέση του. Ο αλάνθαστος ας πετροβολήσει πρώτος.
    Ντροπή στη δημοτική αρχή που είναι ο ηθικός αυτουργός από την προηγούμενη Τετάρτη στο Δ.Σ.

  7. η αποδομηση της κοινωνιας συνεχιζεται. αυτα ειναι εντολες ανωθεν κυριοι, δεν ειναι ενα τοπικο γεγονος. μην ξεγιελιεσται. και οταν θα παρουν και το τμημα απο εδω δεν θα εχουμε καθολου διοικητη για να βριζετε

  8. ναι παιδια ανωθεν ηταν οι εντολες για την αντιδραση των αντιφασιστων στην καταθεση στεφανου του μπουκουρα…

    ο σορος τους χρηματοδοτει και δεινει εντολες…

  9. ΤΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΛΑΘΟΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΕΤΑΞΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ

    ΚΑΙ ΜΟΝΟ Σ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΙΝΗΣΗ ΘΑ ΣΤΗΡΙΧΤΟΥΝ

    ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΟΜΙΣΟΥΝ, ΔΥΣΤΥΧΩΣ.

  10. ΡΕ ΓΡΑΨΤΕ ΟΤΙ ΘΕΛΕΤΕ, ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΤΑΣ ΕΤΣΙ ΣΤΟ ΗΡΩΟΟ, ΠΑΡΤΟ ΚΑΙ ΠΕΤΑ ΤΟ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΕΙ, ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟΣΥΓΚΡΑΤΗΣΗ ΤΟΤΕ ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ??? ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ ΚΑΙ Ν'ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ? ΡΕ ΠΑΤΕ ΚΑΛΑ, ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΑΝΕ. ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ…

  11. αυτος που γραφει (ΑΣ ΠΗΓΑΙΝΕ ΕΝΑΣ ΠΟΛΙΤΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΤΑΓΕ ΤΟ ΣΤΕΦΑΝΙ ΕΤΣΙ, ΘΑ ΤΟΝ ΜΠΑΓΛΑΡΩΝΑΝΕ).Εδω καινε την σημαια και δεν τους καιγεται καρφι(οι περισσοτεροι πολιτικοι και σκατα).Το στεφανι κατεληξε στη θεση του ο τροπος αλλαξε(το λαθακι της υποθεσης).Παντως παντου και παντα φταιει η ………..ΕΛ.ΑΣ αρε ΚΛΩΤΣΕΣ που θελει ο δημαρχακος…..

  12. ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΤΕΤΡΑΔΗ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΚΟΤΣΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΤΗ ΚΑΡΙΕΡΑ ΤΟΥ!!!!!ΑΝ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΕΙΧΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟΥΣ ΑΡΧΙΔΑΤΟΥΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥΣ ΙΣΩΣ ΝΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗΤΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΗΣ ΕΛ.ΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΠΛΟ ΝΟΜΟΤΑΓΗ ΠΟΛΙΤΗ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog