Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Συγγενής Του Αναστασιάδη Μετέφερε 21 Εκ. Ευρω Τρεις Ημέρες Πριν Το «Κούρεμα»

- Advertisement -

Με δημοσίευμά της, η εφημερίδα «Χαραυγή» που πρόσκειται στο ΑΚΕΛ, εμπλέκει τον Κύπριο πρόεδρο και την οικογένειά του σε σκάνδαλο «φυγάδευσης» χρημάτων στο εξωτερικό λίγο πριν καταρρεύσει το τραπεζικό σύστημα…..

Σε έγγραφο που δημοσιεύει η εφημερίδα φαίνεται πως η εταιρεία Loutsios & Sons ltd που ανήκει στον πατέρα του γαμπρού του Προέδρου της Δημοκρατίας, διοχέτευσε στο εξωτερικό μεγάλο χρηματικό ποσό. Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, η εν λόγω εταιρεία φέρεται στις 12 Μαρτίου, τρεις μέρες, πριν το κρίσιμο Εurogroup που ελήφθησαν οι αποφάσεις για το «κούρεμα» καταθέσεων να «έσπασε» πέντε γραμμάτια που είχε στη Λαϊκή τράπεζα και να τα έστειλε στο Λονδίνο. Η συνολική αξία των γραμματίων φέρεται να ανέρχεται στα 21 εκατ. ευρώ. Το επίμαχο έγγραφο: 
 Συγγενής του Αναστασιάδη μετέφερε 21 εκ. ευρω τρεις ημέρες πριν το «κούρεμα»
ΑΚΕΛ: Υπουργός διοχέτευσε 300.000 ευρώ 
Συνεχίζοντας τις καταγγελίες, το ΑΚΕΛ δια στόματος του εκπροσώπου του Σταύρου Ευαγόρου, ανέφερε:«Kαλούμε τόσο τη νεοδιορισθείσα ερευνητική επιτροπή όσο και το Γενικό Εισαγγελέα να διερευνήσουν σε βάθος τις καταγγελίες αυτές όπως και όλες τις άλλες που είδαν το φως της δημοσιότητας, όπως για παράδειγμα ότι και Υπουργός της Κυβέρνησης είχε μετακινήσει ποσό ύψους 300.000 ευρώ». Για το δημοσίευμα της «Χαραυγής» σχολίασε: «Eξ αγχιστείας συγγενείς του Προέδρου Αναστασιάδη φέρονται να μετακίνησαν προς διάφορες κατευθύνσεις από την Λαϊκή Τράπεζα δεκάδες εκατομμύρια ευρώ στις 12/3/2013 και 13/3/2013, παραμονές δηλαδή της συμφωνίας για κούρεμα των καταθέσεων».

*MadatoForos.com

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog