Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Εφυγε από τη ζωή η 23χρονη Φαίη που ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον φίλο της στη Νέα Μάκρη

- Advertisement -

Εχασε τη μάχη για τη ζωή η 23χρονη Φαίη από τη Νέα Μάκρη, η οποία έπεσε θύμα άγριου ξυλοδαρμού από τον 25χρονο φίλο της τα ξημερώματα του Σαββάτου 6 Απριλίου…
Ο δράστης παραμένει ασύλληπτος και καταζητείται.

Η 23χρονη Φαίη είχε τους τελευταίους μήνες δεσμό με τον 25χρονο και το βράδυ της Παρασκευής στις 5 Απριλίου είχε βγει να διασκεδάσει, ωστόσο κατά την επιστροφή το ζευγάρι τσακώθηκε και η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο, αλλά ο 25χρονος την ακολούθησε και την ξυλοκόπησε άγρια, ενώ σε ένα από τα χτυπήματα, η κοπέλα χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου κι έπεσε αναίσθητη.

Ο δράστης την μετέφερε αμέσως στο νοσοκομείο και σύμφωνα με πληροφορίες ειδοποίησε την οικογένειά της,ωστόσο η ίδια η οικογένεια είπε στην αστυνομία ότι ειδοποιήθηκε από το νοσοκομείο.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα των Συντακτών, η υπόθεση παραπέμφθηκε σε Ειδικό Ανακριτή που εξέδωσε ένταλμα σύλληψης στις 8 Απριλίου, ωστόσο μέχρι χθες Μεγάλη Δευτέρα που πέθανε η 23χρονη Φαίη, ο δράστης παρέμενε ασύλληπτος.

*iefimerida.gr

- Advertisement -

8 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΑΔΕΣΠΟΤΟΙ ΟΙ ΦΟΝΙΑΔΕΣ ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ;
    Ένα ακόμη 23χρονο κορίτσι δολοφονήθηκε από ένα ΑΚΟΜΗ παρανοϊκό ΦΟΝΙΑ της χρυσαλητείας.
    Τον ένα τον έσφαξαν και τον τσιμέντωσαν και ΚΑΝΕΙΣ δημοσιογράφος δεν έγραψε τίποτε !!!
    Τον άλλον το έσφαξαν στη μέση του δρόμου γιατί …τους κοίταξε !!!
    Ο άλλος σκότωσε δύο άτομα και τον ..αθώωσαν ελλείψει μαρτύρων !!
    Η Δικαιοσύνη που βρίσκεται και τι κάνει κύριε Υπουργέ της Δικαιοσύνης;
    Όλος ο κόσμος γνωρίζει στις τάξεις της χρυσής αυλής συνυπάρχουν ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ φονιάδες, φυγόδικοι και μη, θρασύδειλα υποκείμενα που χτυπούν γυναίκες, που μαχαιρώνουν (νόμιμους ή μη) μετανάστες, που τραμπουκάρουν αστέγους, που κοροϊδεύουν απόρους, που πωλούν ναρκωτικά έξω από Γυμνάσια και Λύκεια, που εκβιάζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων, που διαπράττουν ληστείες και διαρρήξεις, που πραγματοποιούν κατά παραγγελία εμπρησμούς και ξυλοδαρμούς, που ασκούν ψυχολογική βία για εξαγορά συνειδήσεων, σε μαθητές και γονείς με ..κάθε τρόπο !
    Αυτό το ‘’κύκλωμα’’ της βρωμιάς, της παρανομίας και της δυσφήμησης της Ελλάδας ΠΡΕΠΕΙ να σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ να υπάρχει .
    Πιστεύετε κύριε Σαμαρά,
    ότι η οργάνωση πολιτοφυλακής και ταγμάτων εφόδου, οι δολοφονίες πολιτών, η υποκατάστασης του κράτους και η αντιποίηση αρχής, οι καταστροφές ξένης ιδιοκτησίας , οι φθορές, οι εκβιασμοί, τα παραδικαστικά ..όργανα ,οι σωματεμπορίες, οι σωματικές βλάβες και οι παρουσίες και ένοπλων οργανωμένων ομάδων (συμμοριών), είναι ΝΟΜΙΜΕΣ και ανεκτές ενέργειες;

    Αυτά εννοούσατε, όταν μιλούσατε για μια νέα Ελλάδα;

  2. Πέθανε η 23χρονη από τη Νέα Μάκρη που ξυλοκόπησε ο χρυσαυγίτης φίλος της

    Πέθανε, 24 ημέρες μετά το άγριο ξυλοδαρμό της από τον χρυσαυγίτη φίλο της, η 23χρονη από τη Νέα Μάκρη η οποία νοσηλευόταν στον Ερυθρό Σταυρό. Η κοπέλα
    κακοποιήθηκε από τον φίλο της μετά από καβγά για ασήμαντη αφορμή.

    Όμως, όπως γράφει σήμερα η Εφημερίδα των Συντακτών, ο δράστης είχε δώσει δείγματα βαρβαρότητας και κατά τη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου, όταν με ένα πιτ μπουλ και δύο-τρεις φίλους του πρωταγωνίστησαν σε αιματηρό επεισόδιο στην πλατεία της Αγ. Παρασκευής. Τότε η ομάδα των νεαρών, αφού πρώτα πέρασε από το περίπτερο του ΠΑΣΟΚ φωνάζοντας «θα δείτε ποιος είναι ο Ηλίας», στη συνέχεια πήγε στο περίπτερο του ΚΚΕ όπου χτύπησε με σιδηρογροθιά στέλεχος του κόμματος. Οι δράστες ταυτοποίησαν τους δράστες και σχηματίστηκε σε βάρος τους δικογραφία..

    Ορίστηκε δικάσιμος και αφέθηκαν ελεύθεροι. Αυτό, κατά την Εφημερίδα των Συντακτών,-το ότι αφέθηκε ελεύθερος δηλαδή μετά την επίθεση- τον έκανε να αισθάνεται παντοδύναμος και να εκφοβίζει τους πάντες. Με την 23χρονη είχε δεσμό 3-4 μήνες και καβγάδισε μαζί του για ασήμαντη αφορμή. Η κοπέλα βγήκε από το αυτοκίνητο και ο δράστης την ακολούθησε και άρχισε να την ξυλοκοπεί. Με ένα δυνατό χτύπημα την τίναξε στον αέρα και εκείνη πέφτοντας στο έδαφος χτύπησε το κεφάλι της στον προφυλακτήρα του αυτοκινήτου και έμεινε αναίσθητη. Τη μετέφερε ο ίδιος στον Ερυθρό και όταν οι γιατροί ζήτησαν συγγενή της εκείνος ειδοποίησε την αδελφή της.

    Σύμφωνα με την εφημερίδα, η αδελφή της ενώ γνώριζε τι είχε συμβεί, δεν αποκάλυψε ποιος τη χτύπησε και μαζί με τον πατέρα της πήγαν στο Α.Τ. όπου ανέφεραν ότι τους ειδοποίησαν από το νοσοκομείο αλλά δεν γνώριζαν το δράστη. Το τι είχε συμβεί αποκαλύφθηκε από την έρευνα και σε βάρος του 25χρονου σχηματίστηκε δικογραφία σε βαθμό κακουργήματος για βαριές σκοπούμενες σωματικές βλάβες. Ακολούθησε η έκδοση εντάλματος σύλληψης., στις 8 Απριλίου. Ο 25χρονος, μέχρι χθες πάντως διέφευγε της σύλληψης.

  3. Γιατί πολεμούν με νύχια και δόντια τον Παπανδρέου;

    Είναι φανερό και κατανοητό σήμερα, γιατί η χρυσή αυλή προσπαθεί με όλους τους ανέντιμους τρόπους να ‘’εξαφανίσει’’, ει δυνατόν, τον Γιώργο Παπανδρέου. Φοβούνται οι δειλοί κατακτητές της νύχτας των παρανομιών και των εγκλημάτων, την ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και την νομιμότητα. Γνωρίζουν ότι ο Γ. Παπανδρέου είναι ο πολιτικός που θα συντρίψει κυριολεκτικά κάθε παράνομη δραστηριότητα τους. Γνωρίζουν ότι ο Γ. Παπανδρέου, δεν θα επιτρέψει τον χαφιεδισμό και την καταπάτηση των νόμων της ισότητας , της ευνομίας, της ισοπολιτείας για όλους όσοι βρίσκονται στην Ελλάδα. Είναι ο πολιτικός που θα κτυπήσει το τέρας του ναζισμού και του φασισμού κατακέφαλα.
    Γνωρίζει ότι στις τάξεις της χρυσής αυλής συνυπάρχουν ΧΡΥΣΑΛΗΤΕΣ φονιάδες, φυγόδικοι και μη, θρασύδειλα υποκείμενα που χτυπούν γυναίκες, που μαχαιρώνουν (νόμιμους ή μη) μετανάστες, που τραμπουκάρουν αστέγους, που κοροϊδεύουν απόρους, που πωλούν ναρκωτικά έξω από Γυμνάσια και Λύκεια, που εκβιάζουν ιδιοκτήτες καταστημάτων, που διαπράττουν ληστείες και διαρρήξεις, που πραγματοποιούν κατά παραγγελία εμπρησμούς και ξυλοδαρμούς, που ασκούν ψυχολογική βία για εξαγορά συνειδήσεων, σε μαθητές και γονείς με ..κάθε τρόπο !
    Αυτό το ‘’κύκλωμα’’ της βρωμιάς, της παρανομίας και της δυσφήμησης της Ελλάδας ξέρουν ότι θα σταματήσει ΑΜΕΣΩΣ να υπάρχει .
    Ο Αντωνάκης τους προστατεύει , τους συντηρεί γιατί τους χρειάζεται, αφού είναι οι παλιοί συναγωνιστές του.
    Ο Παπανδρέου δεν έχει καμία σχέση μαζί τους, τιμά και σέβεται το δημοκρατικό πολίτευμα και θα τους συντρίψει προκειμένου να προστατέψει την Ελλάδα και την Δημοκρατία μας.

  4. τα χρυσαλητάκια που κάνανε μπούκα στον φούρνο¨και ψηρίσανε το ταμείο, αφήνοντας και μια σβάστικα ενθύμιο, θα είχανε πρόβλημα να κτυπήσουν γυναίκες αν τις πετυχένανε μέσα;

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog