Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Το public έρχεται στην Κόρινθο!

- Advertisement -

Όπως όλα δείχνουν, η Κόρινθος θα αποκτήσει ένα από τα γνωστά πολυκαταστήματα της εταιρείας Public…

Συγκεκριμένα, το κατάστημα θα στεγαστεί σε έναν από τους κεντρικούς δρόμους της Κορίνθου, Δαμασκηνού 45,  ενώ οι προετοιμασίες έχουν ήδη αρχίσει. Είναι μια ευκαιρία, συνεπώς, να δοθούν θέσεις εργασίες στους άνεργους της περιοχής, καθώς και να “αναβαθμιστεί” το κέντρο της Κορίνθου με ένα τέτοιο πολυκατάστημα, το οποίο δύναται να καλύψει τις ανάγκες των πολιτών σε πολλούς τομείς. (ηλεκτρονικά είδη, βιβλία κλπ.) 
Τα Public είναι η ελληνική αλυσίδα πολυκαταστημάτων ψυχαγωγίας, η οποία μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα –αφού ιδρύθηκε μόλις το 2005– κατάφερε να αλλάξει τις καταναλωτικές συνήθειες όλων. Διαθέτει σύγχρονους και ζεστούς χώρους με ευρεία γκάμα προϊόντων τεχνολογίας και πολιτισμού που καλύπτουν τις ανάγκες και των πιο απαιτητικών επισκεπτών–καταναλωτών κάθε ηλικίας, αφού μπορούν να βρίσκουν συγκεντρωμένες σε ένα πολυκατάστημα έμπνευση και ενημέρωση σε τομείς τόσο διαφορετικούς, όσο και συμπληρωματικούς μεταξύ τους όπως: μουσική και ταινίες, κινητά και ψηφιακά, ήχος και εικόνα, βιβλία και comics, gadgets και παιχνίδια, computers και gaming.
Όμως, στα πολυκαταστήματα Public οι επισκέπτες δεν είναι απαραίτητα μόνο πελάτες, έχουν περισσότερες δυνατότητες, καθώς μπορούν να ζήσουν μία ολοκληρωμένη εμπειρία δοκιμάζοντας τα προϊόντα της αρεσκείας τους πριν τα αγοράσουν. Οι νεαροί φίλοι του internet μπορούν να σερφάρουν δωρεάν. Όσοι αγαπούν την τέχνη μπορούν να παραστούν σε ενδιαφέρουσες εκδηλώσεις για μικρούς και μεγάλους, να γνωρίσουν από κοντά Έλληνες και ξένους δημιουργούς, να δουν live εμφανίσεις γνωστών καλλιτεχνών, να ακούσουν ελεύθερα τα καλύτερα cd, να δοκιμάσουν οι ίδιοι τα ολοκαίνουρια παιχνίδια για κονσόλες, ακόμα και να προμηθευτούν εισιτήρια για θεάματα, συναυλίες καθώς και για όλες τις ταινίες που προβάλλονται στο cinema. Επιπλέον, σε ειδικά διαμορφωμένους χώρους, οι μικροί φίλοι του Public μπορούν να παρακολουθήσουν κουκλοθέατρο, αφηγήσεις παραμυθιών, παραστάσεις με κλόουν και μάγους.
- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Σωστά αντί να παραμείνει το κτίριο ανεκμετάλλευτο και να μην έρθει κανένας να επενδύσει στην αγορά της Κορίνθου και το κυριότερο να βρούν δουλειά 20 άνθρωποι εμείς κοιτάμε μήπως καα ανόιξει κανένα εργοστάσιο.Ρε τι είμαστε εμείς ρε!!!20 οικογένειες ίσως και παραπάνω θα βοηθηθούν και εμείς θέλουμε 100000 με την μία!!!

  2. ψωμι-τυρι δεν ειχαμε ραπανακια γιατην ορεξη θελεμαε .η ψυχολογια της καταναλωσης υα χτυπησει γιατι ολος τυχαιως ολα τα παιδια θα χρειαστουν ενα καινουργει τηλ και τι λες ενα γκατσετακι δεν ειναι χρησιμο την εποχη που ζουμε ??Οποια ευτυχια θα ερθει αλλο ενα πολυκαταστημα το οποιο απο την μια θα δωσει δουλεια σε 9 -10 νεους με 460 ευρω και απο την αλλη θα κλεισουν 10 μικρες επιχειρησεις και θα αποληθουν και αλλοι τοσοι απο καταστηματα κινητης τηλεφωνιας γιατι θα πεσει η δουλεια.
    Καλα θα εινα να γνωριζετε οτι οποια μεγαλη αλυσιδα ερχετε στην πολη τα χρηματα απο τις εισπαξεις φευγουν και δεν ανακυκλωνονται στην τοπικη κοινωνια .Εχουν ερημωσει ολα τα μικρα καταστηματα 3 μεγαλες εταιριες ενδυματων εχουν παρει τα χρηματα σας μακρια,τωρα συνεχιζουν και με αλλα ειδη εμποριου.Ενα μικρο καταστημα προσφερει ψωμι σε μια ολοκηρη οικογενεια ,εισφορες σε ασφαλιστικα ταμεια,χρηματα στα ταμεια των δημων και προπαντως ολα αυτα γυριζουν σε σενα που αν και φουρναρης η μαναβης σε εσενα θα τα δωσουν για την διατροφη τους ,σε σενα θα επιστρεψουν σε εργα αναπλασης ,σε σενα υπαλληλε καθαριοτητας που θα συνεχιζεις να εχεις εργασια .ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΑΣ ΒΑΛΟΥΜΕ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΚΑΠΟΤΕ ….ΜΟΝΟ ΤΟΤΕ ΙΣΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΩΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.

  3. Θα συμφωνησω με τον χρυσαυγιτη, ειναι πολλα τα 450 για ολη μερα ορθοστασια, στα στρατοπεδα συγκεντρωσης δεν ειχε μισθο.
    Εκτος εαν το εγραψε για πλακα γιατι ειναι αληθεια οτι το χιουμορ δεν του λειπει.

  4. Ρε ελληνες μη τσιμπατε, ποσοι απο σας ψωνιζετε στα jampο, να ξερατε τι εκγλημα κανετε, κλεισαν ολα τα βιβλιοπολεια, και τα καταστηματα με παιχνιδια, και εχει εργαζομενους συγχρονους σκλαβους για 350 ευρω!!! ΓΙΑ συγκεντρωθειτε λιγο!!!!

  5. Να πάει να δουλέψει ο χρυσαυγίτης, αν του φαίνονται πολλά τα 450 ευρώ, αλλά ρε συνΕλληνες δεν σκέφθεσθε ότι αυτού του τύπου η ανάπτυξη συνεπάγεται την σκλαβοποίηση του κάθε λαού όπου κι αν εφαρμόζεται;

  6. ΦΕΥΓΩ ΕΓΩ ΑΠΟ ΕΛΛΑΔΑ…ΠΑΩ ΑDALOYSIA ETHELOYSIA…ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΑ ΤΟΝ Α.Μ.Π. ΝΑ ΜΕ ΦΕΡΕΙ ΣΕ ΕΠΑΦΗ…ΕΤΟΙΜΑΖΩ ΒΑΛΙΤΣΕΣ…Χ.Α.

  7. Και πολυ καλα κανει και θα ανοιξει
    Καθε φορα αθηνα περα δωθε για κατι που θελουμε να αγορασουμε,διοτι δεν μπορουμε να το βρουμε στην κορινθο

  8. 16 Μαΐου 2013 – 8:52 π.μ. είσαι εκτός θέματος.
    όσο για τις αναφορες σου να σου πω, ότι είδαμε πόσο μας στήριξε ο φούρναρης της γειτονιάς μας, όταν απο 100 δρχ το κουλούρι θεσσαλονίκης το πήγε στα 1 ευρώ και τώρα στα 0,60 λεπτά. Είδαμε και τον μανάβη της γειτονιάς που είτε απο παραγωγό παίρνει ντομάτες ή απο έμπορο, την ίδια τιμή πουλάει.
    ΌΛοι πληρώνουν ασφαλιστικές εισφορες εκτός απο κατι περίεργους.
    όσοι μιλάνε για φτώχεια και για παρακμή…κοιταξτε όλες τις μικρές ηλικίες τι τηλε΄φωνα έχουν;;
    Τουλάχιστον των 300€. Ξέρετε τι σημαίνει 300 ευρώ;
    340.000 δρχ!!!!!!! για ένα τηλε΄φωνο που θα το παρουν είτε εδώ είτε στο ΜΑΛΛ που πηγαίνουν συνέχεια τα μικρά παιδιά ή δεν το ξέρετε αυτό?
    ότι τα χρήματα που φεύγουν απο τις πόλεις μας πάνε στο ΜΑΛΛ με την σέσουλα;
    Καλύτερα να μαζευτούν τα χρήματα ξανά στην Κόρινθο ή σε όποια πόλη μπορεί να γίνει επένδυση.

  9. Τα public άνοιξαν νύχτα στην Κόρινθο κυριολεκτικά όμως και το ωράριο είναι 6 ώρες απ ότι ακούγεται (3 πρωί – 3 απόγευμα)..και μισθός?καθίστε καλά.. 380 ευρώ και εις υγείαν!!!Με τέτοιους μισθούς μπορούμε να γίνουμε όλοι επιχειρηματίες (αντί να ψάχνουμε για δουλειά) και να προσλάβουμε άτομα ως "δούλους" γιατί αυτό είναι η κατάντια μας σήμερα..Κρίμα στα παιδιά και καλό κουράγιο και υπομονή που δουλεύουν εκεί..

  10. Ρε 'σεις και σε πολιτικό γραφείο(που έμαθα εκ των έσω)που ήρθε η σύμβαση εργασίας-πρόταση της public(την στέλνουν εκεί για να βολέψουν πρώτα τα δικά τους "παιδιά" οι πολιτικοί) την στείλανε πίσω γιατί ήταν μη αποδεκτά και κατακριτέα τα δεδομένα εργασίας.Εγώ προσωπικά που έχω κάνει σύγκριση τιμών,θεωρώ ότι είναι απο τα πιό ακριβά καταστήματα.Φάτε στη μάπα "πολιτισμό" και ανάπτυξη Κορίνθιοι.Ετοιμάζεται και το καζίνο για καινούργιες απολύσεις…πσσσσ…ποιός σας πιάνει τώρα….Μεγαλώνει το αγγούρι,απο Αθήνα αρχίζει και φτάνει Κόρινθο.Έκτος από κάτι εξαιρέσεις παιδιών εκεί χάμω που έχω γνωρίσει,οι υπόλοιποι που παρατηρώ στις καφετέριες, όταν και αν περάσω , είναι λεζάντες.Κάποιοι άλλοι που συνομιλώ,δεν έχουν πάρει καν χαμπάρι τι παίζει ακόμα.Τρώνε απο τα έτοιμα.Μόλις τελειώσει το λίπος,έχει ανώμαλη προσγείωση.Και προσέξτε,δε κατακρίνω γενικά και αόριστα.Ααπευθύνομαι πιό πολύ προς αυτούς που θεωρούν τα πολυκαταστήματα του είδους Public,Mall κτλ.,ανάσα ζωής στην Κόρινθο.Που το i-Phone και η επίδειξη στο π.χ. deja-vu είναι τρόπος ζωής(και μάλλον αυτοί θα τρέξουν πρώτοι στο public).Ξυπνάτε, καταρρέει αυτό το μοντέλο.Κοιτάξτε και λίγο πιό πέρα..(συγκεκριμένα 80 χλμ πιό πέρα).Τελος πάντων,εγώ θα συνεχίζω να ψωνίζω απο τα τοπικά σας μαγαζιά(αμα ψαχτείς και καλές τιμές υπάρχουν και ποιότητα).Πόσο μάλλον τώρα που ξέρω ότι προσλαμβάνουν "σκλάβους".

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog