Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ANGELINA JOLIE: Η ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΚΑΙ ΠΟΡΝΗ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΠΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΤΙΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΕΣΤΡΑΜΜΕΝΗ ΔΙΠΛΗ ΜΑΣΤΕΚΤΟΜΗ …

- Advertisement -

Τα Νεοταξικά πιόνια Angelina Jolie και Μπράντ Πίτ, είναι δύο απο τα πρόσωπα που κατασκεύασαν οι Πεφωτισμένοι προσφέροντας τους δόξα και χρήμα για να περάσουν τα σατανικά τους μηνύματα στο αγελαίο πλήθος των ανυποψίαστων γκοίμ…. Δηλωμένη λεσβία η Jolie, και για όσους δεν το γνωρίζουν, να θυμίσουμε ότι στο παρελθόν είχε ομοφυλοφιλική σχέση επί αρκετά χρόνια με την ηθοποιό και μοντέλο Jenny Shimizu.

Η Angelina Jolie ανακοίνωσε ότι είχε και τα δύο της στήθη και τα αφαίρεσε χειρουργικά . Ακόμα κι αν δεν είχε καρκίνο του μαστού, φέρει το γονίδιο BRCA 1, και έχει εξαπατηθεί στο να πιστέψει ότι ο γενετικός της κώδικας είναι κάποιο είδος απόλυτου σχεδιαγράμματος για την έκφραση της νόσου – – το οποίο σίγουρα δεν είναι. Αμέτρητα εκατομμύρια γυναικών φέρουν το γονίδιο BRCA1 και δεν παρουσιάζουν καρκίνο του μαστού.

Ο αντικαρκινικός τρόπος ζωής βασίζεται στην έξυπνη διατροφή, την άσκηση, την λογική έκθεση στον ήλιο και την αποφυγή καρκινογόνων χημικών ουσιών. Η Jolie, όπως και πολλές άλλες γυναίκες που έχουν εξαπατηθεί από την αγυρτεία του καρκίνου, αποφάσισαν ότι ο καλύτερος τρόπος για την πρόληψη του κινδύνου του καρκίνου του μαστού δεν ήταν να ακολουθήσουν έναν υγιή, αντικαρκινικό τρόπο ζωής, αλλά μάλλον να αφαιρέσουν χειρουργικά το στήθος τους.

Δεν μπορείτε να είστε πολύ προσεκτικές αυτές τις μέρες, διότι με τη βιομηχανία του καρκίνου τρομάζουν οι γυναίκες κατά το ήμισυ ότι θα πεθάνουν. “Το στήθος μου θα με σκοτώσει!” φαίνεται να είναι το σύνθημα πολλών γυναικών αυτές τις μέρες, και όλες τους είναι θύματα της σκανδαλώδους προπαγάνδας της βιομηχανίας του καρκίνου και φοβούνται. Η βιομηχανία του καρκίνου είναι πολύ πιο πιθανό να σας σκοτώσει παρά το στήθος σας.

Σαν πιστό τσιράκι των παγκοσμιοποιητών, και ενα απο τα πιο ξακουστά ονόματα παγκοσμίως η Angelina Jolie, πείστηκε να αφαιρέσει και τα δυο της στήθη και να προωθήσει την προπαγάνδα να ακολουθήσουν την διεστραμμένη πρακτική της και άλλες γυναίκες. Ο παραλογισμός σε όλο του το μεγαλείο! Λες και ο καρκίνος δεν μπορεί να εμφανιστεί κατα την διάρκεια της ζωής ενός ανθρώπου σε άλλα σημεία του σώματος….

Τότε τι γίνεται; κάθε φορά που έχουμε μια νέα ιατρική ανακάλυψη για πρόληψη, αφαιρούμε προληπτικά όλα μας τα όργανα που έχουμε την υποψία ότι μπορει να δημιουργηθούν στο μέλλον κακοήθεις όγκοι; 

Επιμέλεια άρθρου Vagedim
atheatignosi.gr
15 Μαίου 2013 

- Advertisement -

16 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΡΕ ΟΥΣΤ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΟΥ ΒΛΕΠΕΤΕ ΝΕΦΕΛΙΜ, ΑΦΕΙΣΤΕ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΡΤΗΝ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΡΑΞΕΩΝ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΡΕΒΑΤΟΚΑΜΑΡΑ ΤΟΥΣ

  2. Για όνομα του Θεού έχετε ξεφύγει σε αυτό το blog?! Ποιος τα γράφει αυτά?! Σοβαρευτείτε κ γράφτε γεγονότα κι αφήστε τις συνομωσίες για τους κλειστόμυαλους, για να μην πω τελείως άμυαλους!

  3. Εκτιμώ πως η ερώτηση θα έπρεπε να είναι αν υπάρχει κάτι πίσω από μια τέτοιας διάστασης ανακοίνωση σχετικά με την γνωστή ηθοποιό και όχι αν υπάρχουν νεφελίμ, συνομωσίες και ποιός γράφει τα σχετικά.
    Ανάρτησα το παρόν άρθρο διότι η τοποθέτηση του συντάκτη με κάνει να αναρωτιέμαι αν θα πρέπει ή σε λίγο θα επιβληθεί μια ανάλογη προληπτική εφαρμογή παρόμοιας λύσης. Τι λέτε λοιπόν; Θα συνεχίζετε να θυμώνεται με ότι δεν σας κάνει ή θα αρχίσετε να αναρωτιέστε για ποιό λόγο συμβαίνει ότι συμβαίνει γύρω μας;;; Ποιός παίζει με τα μυαλά μας;;

  4. αν καποιος παθει καρκινο ας παει στο γιατρο.το να πηγαινει για να μην βγαλει καρκινο ειναι ανωφελο γιατι ο καρκινος δεν ξερεις που μπορει να βγει.δεν μου φαινεται λογικο αυτο που εκανε μαλλον φοβια στα ορια της ψυχοπαθειας.

  5. Επειδη δεν είμαστε ανεγκέφαλοι όπως νομίζει ο rou,ακούσαμε πολύ προσεχτικά τους γιατρούς που ξεκαθάρισαν ότι η συγκεκριμένη γυναίκα είχε τεράστιες πιθανότητες να νοσήσει από καρκίνο εφόσον ήταν κληρονομικό και ότι αυτές οι αποφάσεις είναι προσωπικές καισίγουρα δεν αφορουν το συνολο του πληθυσμού.Aφήστε τις τρομολαγνείες,δεν πρόκειται να μας επιβάλλει κανείς μαζικές μαστεκτομές.Μάλλον όμως ο κόσμος κάνει μαζική εθελοντική λοβοτομή μιας και δεν βλέπει από που έρχονται τα δεινά του.Πάντως συμφωνώ ότι η ανάρτηση είναι εξωφρενική

  6. σχετικα με το αρθρο, δηλαδη τι πειραξε το συντακτη του περισσοτεροι το οτι ηταν λεσβια ή επειδη αποφασισε να κανει μαστεκτομη φοβουμενη τις πολυ μεγαλες πιθανοτητες που ειχε να εμφανισει καρκινο;
    και στο φιναλε βγηκαν καποιοι γιατροι και εξηγησαν σε ποιες περιπτωσεις χρειαζεται να κανει καποια το τεστ αυτο.
    θα ηταν καλυτερο να το κρατουσε μυστικο; και αν με αυτη την κινηση που εκανε καταφερει να ξυπνησει και να σωσει εστω και μια γυναικα θα ειναι επιτυχια τεραστια, σε αντιθεση με αρθρα που δεν λενε τιποτα και ανακοινωσεις τυπου παμε που δεν ξερουν που παμε, αλλα εχουν αποψη για ολα…
    και κατι ακομα οταν οι πεφωτισμενοι αποφασισουν να μας βαλουν στο τρυπακι να κανουμε χρηση ορισμενων φαρμακων για να κερδισουν , θα το κανουν οπως εγινε και με τη γριπη των χοιρων που αγορασαμε εμβολια και εμειναν στο ραφι, γιατι ετσι επρεπε να κανοιυν οι ευκολοπιστες κυβερνησιες!!!

    H N@XTER;IDA

  7. Πραγματικα οτι να να.Ελεος.Οτι και αν γινεται θα πειτε την μ…..@ σας.Καταρχην ειχε παρα πολλες πιθανοτητες να εμφανισει καρκινο και ποσο μαλλον οταν υπαρχει ακποιος απο την οικογενεια που επασχε απο καρκινο.Και εγω το ιδιο θα εκανα στην θεση της αν μου το προτεινε και ο γιατρος μου.Κια τι θα εκανε να περιμενε με το καλο να ερθει και μετα ας εβλεπε τι θα εκανε.

  8. γιδια ελεος με τις μπουρδες που λετε.μια χαρα εκανε και εγω στην θεση της το ιδιο θα εκανα.ειχε παρα πολλες πιθανοτητες να εμφανισει καρκινο και ποσο μαλλον οταν ειχε και καποιο αλλο ατομο απο την οικογενεια.καιεγω το ιδιο αθ εκανα αν μου το προτεινε και ο γιατρος μου.Δεν θα περιμενα να μου χτυπησει την πορτα και μετα να αντιδρασω.απλα οτι ακι να γινει παντα πρεπει να σκεφτομαστε μαλακιες

  9. ΟΙ ILLUMINATI KAI OI ALLUMINATI…
    Νά η απόδειξη..
    Η συνδικαλιστική οργάνωση που πρόσκειται στο ΚΚΕ, το ΠΑΜΕ, ένιωσε την ανάγκη να εκδώσει ανακοίνωση προκειμένου να σχολιάσει τη διπλή μαστεκτομή της αμερικανίδας ηθοποιού, Αντζελίνα Τζολί.
    Ο τόνος είναι εξαιρετικά επιθετικός…
    Ολόκληρη η ανακοίνωση:

    «Απ΄ αφορμή την προσπάθεια των αστικών μέσων μαζικής αποβλάκωσης να παρουσιάσουν την ηθοποιό Αντζελίνα Τζολί ως πρότυπο γυναίκας αγωνίστριας και με αφορμή την αποκάλυψη ότι έχει κάνει προληπτικά διπλή μαστεκτομή, το Γραφείο Τύπου του ΠΑΜΕ έχει να κάνει το εξής σχόλιο:

    Αν οι αστοί δημοσιογράφοι, και όχι μόνο, θέλουν να προβάλουν καρκινοπαθείς αγωνίστριες και αγωνίστριες με μαστεκτομή που συνεχίζουν να δίνουν τη μάχη, ας έρθουν σε εμάς. Έχουμε να τους δείξουμε εκατοντάδες εργάτριες, άλλες λαϊκές γυναίκες που εξακολουθούν, παρά την αρρώστια, να δίνουν τη μάχη του μεροκάματου, τη μάχη του μεγαλώματος και της ανατροφής των παιδιών χωρίς νταντάδες, τη μάχη συμμετοχής στους καθημερινούς κοινωνικούς αγώνες. Αυτές οι γυναίκες που όλοι εσείς αστική τάξη και κολαούζοι, νιώθετε μίσος για αυτές, είναι τα αληθινά πρότυπα άξια θαυμασμού και είναι χιλιάδες τέτοιες ανώνυμες γυναίκες στη χώρα μας και διεθνώς».Δεν παίζονται οι άνθρωποι…..X.A.

  10. Σας παραθετω το σχολιο του Ιατρου κυριου Αντωνιου ως αυτο ελήφθει κατόπιν ερώτησής μου σχετικά: "Ο ΜΥΘΟΣ ΤΟΥ ΓΟΝΙΔΙΑΚΟΥ ΝΤΕΤΕΡΜΙΝΙΣΜΟΥ (θα ακολουθήσει αργότερα αναλυτικότερο άρθρο). Η στατιστική συνύπαρξη και συσχέτιση ενός γονιδίου, με συγκεκριμένη φυσικοχημικη (αρχιτεκτονική) δομή, με την παρουσία ενός καρκίνου, ΔΕΝ σημαίνει ότι το γονίδιο αυτό ειναι η αιτία του καρκίνου. Γιατί κάθε γονίδιο (με μια φυσικοχημική δομή) παρουσιάζει ΠΟΛΛΕΣ λειτουργίες κι είναι η μια (η περισσότερες) λειτουργίες που προκαλούν τον καρκίνο. ΟΜΩΣ, οι λειτουργίες αυτές του κάθε γονιδίου, προκαλούνται και τροποιούνται από άπειρους, ακαθόριστους κι αδύνατο να εντοπιστούν παράγοντες, τόσο ενδογενείς-δηλ. από αλλα γονίδια και φυσικοχημικούς παράγοντες-όσο και εξωγενείς του περιβάλλοντος. Τότε ποιό είναι το πραγματικό αίτιο του καρκίνου, εφόσον ο overdetermination (πληθωρα καθοριστικών και τελικών αιτίων ενός φυσικού φαινομένου) δεν ισχύει στην Επιστήμη?…δενμπορούμε να βρούμε. Ο καρκίνος είναι ΠΟΛΥΓΟΝΙΔΙΑΚΟΣ και λειτουργικά εξαρτώμενος (is reduced over the functions rather over the chemical structures of the genes) και γι αυτό αδύνατο-στην παρούσα φάση του ανθρώπου-να καθοριστεί το αίτιό του. Γι αυτό η παρουσία ενός γονιδιου "του καρκίνου του μστού", η παρουσία του οποίου να δικαιώνει τον ακρωτηριασμό των μαστών, ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΑ ΚΑΙ ΠΟΙΝΙΚΑ ΚΟΛΑΣΙΜΗ και δεν Διενεργειται από κανέναν ιατρό στον κόσμο."

    Α.Ρ. Οι αποφασεις ζωής είναι προσωπικές. Σας ενημερώνω πως δεν θα έμπαινα στον κόπο να αναρτήσω οτιδήποτε αν η εκτίμησή μου ήταν πως οι αναγνώστες είναι ανεγκέφαλοι! Αν ο συντάκτης ενός άρθρου είναι καταιγιστικός είναι δικαίωμά του. Εμείς κάνουμε αναδημοσιεύσεις χωρίς να πρσβάλλουμε κανέναν κι ευχαριστούμε για την πολύτιμη γνώμη σας.
    Είστε Εσείς οι μόνοι που μπορείτε να εκτιμήσετε το αποτέλεσμα και την εφαρμογή των συμπερασμάτων σας αναγιγνώσκοντας ένα άρθρο και αυτό στο επίπεδο που αλληλεπιδρά με την ζωή σας.
    Ευχαριστώ
    Με εκτίμηση προς τους αναγνώστες

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog