Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Εργαζόμενος του Σπα Λουτρακίου για την σημερινή κατάσχεση

- Advertisement -

Η ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ!…

ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΠΟΛΥ ΚΑΚΗ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ΚΛΕΙΣΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ, ΜΑΖΙ ΜΕ 2-3 ΣΤΕΝΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΝ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΜΦΑΝΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΣΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ Ή ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΑΝ ΠΑΕΙ ΑΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΜΕ ΑΦΟΡΜΗ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗΣ ΝΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ!!!
ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ…

ΕΝΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΣΤΟ ΣΠΑ

- Advertisement -

31 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Η εν λογω εξελιξη ειναι ντροπιαστικη για την πολη και τον τουρισμο της γενικοτερα!
    ετσι θα ανοιξει η φετινη τουριστικη σεζον? με κατασχεσεις και πλειστηριαμους?
    γιατι δεν βγαινουν μπροστα οι τουριστικοι φορεις?
    χθες ειχαν υποτιθεται ημεριδα σρο Συνεδριακο Κεντρο για τον τουρισμο!
    που ειναι ο LTO?
    που ειναι οι ξενοδοχοι?
    γιατι κρυβονται?
    μετα τη σημερινη ξεφτιλα θα πρεπει να παρουν θεση και να απαιτησουν απο τον ανικανο Δημαρχο να λαβει αποφασεις ακομα και αν αυτες ειναι σκληρες για τη ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ!!!

  2. τΤ χειρότερο όλων, ίσως χειρότερο κα από την ίδια την κατάσχεση, είναι ότι άφησαν από τις 1 το μεσημέρι που άρχισε η διαδικασία τους υπαλλήλους μόνους τους να αντιμετωπίσουν την κατάσχεση και κρύφτηκαν όλοι, όλο το ΔΣ της ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ.
    Γιατί δεν πήγε από το Σπα ο Παυλου?
    Ο Γκιωνης?
    Ο Πετριτσης?
    ΝΑ δουν την κατασταση, να μιλησουν με τους υπαλληλους!
    Αλήθεια που είναι ο λαλίστατος Δήμαρχος?
    Γιατί δεν πήγε επί τόπου να συμπαρασταθεί στους εργαζόμενους και να πάρει την κατάσταση στα χέρια του?
    Προεδρος της εταιρειας ειναι!
    Αβουλοι, φοβισμένοι, ανίκανοι… ολοι τους!

  3. ΗΛΩΣΗ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΤΟΥ ΣΠΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ:

    «Δυστυχώς, τη μεγάλη μου ευγένεια και την ανοχή, κάποιοι τη θεώρησαν αδυναμία! Είχα όλες τις προθέσεις και γι΄ αυτό, τους πρότεινα μια σειρά λύσεων οι οποίες ήταν πάρα πολύ ευνοϊκές. Όμως, με εμπαίζουν. Πηγαίνοντας το θέμα από μέρα σε μέρα με αποτέλεσμα και εγώ ο ίδιος να αισθάνομαι ότι είμαι γραφικός. Δεν είμαι γραφικός και θα εισπράξω με κάθε τρόπο πλέον τα χρήματα που μου οφείλονται»…

    τον εσκασε ο Λογοθετης…

  4. ΣΗΜΕΡΑ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΚΡΙΣΙΜΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΧΕΣΗ ΣΤΟ ΣΠΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΞΕΤΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗ ΣΥΝΕΡΙΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ!!!

  5. Δήμαρχε, ο Δήμος δεν είναι ο πελάτης σου να τον κουμαντάρεις όπως ήξερες τόσα χρόνια σαν ελεύθερος επαγγελματίας. "Πήγαινε κι ….. έρχομαι"…

    Ο νοών νοείτο!!!

  6. ρημαδια ολα αφου δεν εχει λεφτα ο κοσμος μπανιο θα κανει με 12 ευρω.ωραιο business progressive management plan.PLANASTE PLANH OIKTRAN.

  7. Ο Δήμος μας να πάρει βαθειές ανάσες και να ξεκινήσει σιγά σιγά και με αξιοπρέπεια να λύνει τα προβλήματα του τόπου και των συμπολιτών μας, ξεκινώντας απο τα πιο μικρά.Η κριτική σε δύσκολους καιρούς δεν θα οδηγήσει πουθενά παρά μόνο σε μεγαλύτερα προβλήματα. Ωφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε το Δήμο μας να βρεί τα βήματα του. Το όνομα του δημάρχου δεν έχει καμία σημασία. Το όνομα που πρέπει να έχει σημασία είναι το όνομα "ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ"

    Με μεγάλη και βαθειά εκτίμηση στον τόπο που ζώ και εργάζομαι τα τελευταία 15 χρόνια.
    Γιάννης Αρέστης

  8. Ο Δήμος μας να πάρει βαθειές ανάσες και να ξεκινήσει σιγά σιγά και με αξιοπρέπεια να λύνει τα προβλήματα του τόπου και των συμπολιτών μας, ξεκινώντας απο τα πιο μικρά.Η κριτική σε δύσκολους καιρούς δεν θα οδηγήσει πουθενά παρά μόνο σε μεγαλύτερα προβλήματα. Ωφείλουμε όλοι να βοηθήσουμε το Δήμο μας να βρεί τα βήματα του. Το όνομα του δημάρχου δεν έχει καμία σημασία. Το όνομα που πρέπει να έχει σημασία είναι το όνομα "ΔΗΜΟΣ ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΥ – ΠΕΡΑΧΩΡΑΣ – ΑΓΙΩΝ ΘΕΟΔΩΡΩΝ"

    Με μεγάλη και βαθειά εκτίμηση στον τόπο που ζώ και εργάζομαι τα τελευταία 15 χρόνια.
    Γιάννης Αρέστης

  9. Η ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΗ. ΑΣ ΠΡΟΣΕΧΕ ΚΑΙ ΑΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΤΡΑ ΟΤΑΝ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΚΑΙ ΕΜΑΣ – ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΑΥΤΟΝΟΗΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΝΑ ΤΟ ΚΛΕΙΣΕΙ!! ΑΠΟΔΥΚΝΕΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΚΟΜΗ ΦΟΡΑ ΠΟΣΟ ΑΝΙΚΑΝΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

  10. Ο Λογοθετης συνεχιζει να ψευδεται!
    τι ειχες Κωστα, τι ειχα παντα…
    τον ακουσαμε πριν λιγο να λεει στο Δημοτικο Συμβουλιο οτι ο εργολαβος εφυγε χωρις λογο απο το τραπεζι των συζητησεων και αρχισε κατασχεσεις και μαλιστα χωρις μεχρι σημερα να του εχει καταθεσει προτασεις!
    οι ανακοινωσεις-εγγραφα του εργολαβου λενε ακριβως το αντιθετο, οτι δηλαδη ο Λογοθετης τον εμπαιζει πετωντας την μπαλα στην εξεδρα για να κερδιζει χρονο…
    μαλλον ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ δεν εχει ή δεν θελει να αντιληφθει ποσο σπουδαιο ειναι για τον τοπο το να κρατηθει το ΣΠΑ ανοικτο ποσο μαλιστα τωρα που αρχιζει το καλοκαιρι.
    τι να πω κριμα και παλι κριμα με αυτον που ψηφισαμε…

  11. Τελικά ο Δήμαρχος πρέπει να είναι πολύ άρρωστος.Βαθιά άρρωστος.
    Ζεί στην δική του εικονική πραγματικότητα..
    Ακόμα και τώρα που τα σκάτωσε τελείως στο ΣΠΑ λέει του κόσμου τα ψέμματα μέσα στο ΔΣ.!
    Είναι εξωφρενικό αυτό που συμβαίνει….Ο άνθρωπος δεν υπάρχει….

  12. εχει μεγαλη σημασια το πιος ειναι Δημαρχος οταν προεκλογικα εταζε λαγους με πετραχιλια ηταν καλα ειναι κριμα για τον τοπο μας να γινει αυτο στο ΣΠΑ εν οψη και τουριστικης περιοδου και ναι σημερα θα πρπεπει να δειξετε ζωντανα το Δ.Συμβουλιο

  13. Mia xara itan simera o dimarxos stin simerini sinedriasi tou dimotikou simvouliou.
    Afou to ekane gargara to 8ema kai i antipoliteusi.
    Ke perasame omorfa omorfa omorfa pou leei kai to tragoudi.

  14. ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΑΝΔΡΕΙΚΕΛΑ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ… ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ, ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ…ΚΑΙ ΦΤΑΙΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ…ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ…

  15. μακαρι να βγω ψευτης αλλα ενος κακου μυρια επονται! νομιζω οτι το Σπα τελειωσε για την πολη μας και αυτο που συνεβη σημερα ηταν απλα η αρχη! εξαιτιας του χειροτερου δημαρχου που περασε ποτε απο τον τοπο μας, ο ιαματικος τουρισμος θα ειναι σε λιγο καιρο απλα ιστορια για το Λουτρακι, αφου το Σπα θα κλεισει και αυτη η επενδυση θα αραχνιασει! κριμα και παλι κριμα! ηθελα να ηξερα πως αυτος και η παρεα του, μπορει και κοιμαται τα βραδυα… ντροπη τους!

    Ενας συμπολιτης 60 ετων

  16. ΤΗΝ ΥΣΤΑΤΗ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΒΟΥΛΙΑΖΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ!
    ΑΝΤΙ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΚΟΡΟΙΔΕΥΕΙ 3 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ, ΝΑ ΒΡΕΙ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΑ, ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΥ ΒΑΖΕΙ ΛΟΥΚΕΤΟ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΘΕΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ!
    ΤΟ ΣΠΑ ΘΑ ΚΛΕΙΣΕΙ, ΟΙ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ ΑΝΕΡΓΟΙ ΚΑΙ Η ΠΟΛΗ ΜΑΣ ΘΑ ΞΕΦΤΥΛΙΣΤΕΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΣΕΖΟΝ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΣΕ ΛΙΓΕΣ ΜΕΡΕΣ!
    ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΙΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ!
    ΓΙΑΤΙ ΣΙΩΠΟΥΝ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΜΠΡΟΣΤΑ?
    ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΝΙΚΑΝΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΛΥΣΗ?

  17. αν κανει και κλεισει το σπα θα γινει της κακομοιρας στο λουτρακι. λογοθετησ παυλου γκιωνης πετριτσης θα αλλαξουν πολη μας καταστρεψαν. τα ψεμματα τελειωνουν.

  18. Πρέπει η δημοτική αρχή να φύγει τώρα. Ας ξεσηκωθεί
    ο κόσμος του Λουτρακίου, να το πάμε στον εισαγγελέα
    και να φύγει. Είναι επικίνδυνος.

  19. Αλήθεια όλοι εσείς που λέτε ότι φταίει και η αντιπολίτευση, ας μας πείτε τι θα έπρεπε να κάνει ο Γκιώνης, ο Παύλου, ο Πετρίτσης, ο Ασημακόπουλος σε αυτή την περίπτωση?
    Καλώς ή κακώς ο Δήμαρχος είναι αυτός που χειρίζεται το θέμα του εργολάβου. Με ποιόν τρόπο φταίνε οι άλλοι?
    Φίλε μου 5,20 νομίζω ότι θα ήταν απλά καραγκιοζιλίκι να πάνε στο ΣΠΑ να πουν τί στους εργαζομένους? Ότι τους συμπονάνε και ότι αν ήταν αυτοί όλα θα ήταν τέλεια?
    Μη λέτε ανοησίες. Το πρόβλημα ξεκινάει και τελειώνει στο Λογοθέτη, όσο και αν θέλετε να πετάξετε το μπαλάκι στους άλλους, έτσι για να μοιράσετε τις ευθύνες!

  20. τωρα γίνεται κατάσχεση των πραγμάτων στο σπα.ΤΕΛΟΣ
    Αχρηστε Δημαρχε μας κατεστρεψες.
    θα κατατεθεί μήνυση στον εισαγγελέα εις βάρος του αχαραχτήριστου Λογοθέτη για τη συμφορά που βρήκε την πόλη μας,απο ομάδα δημοτών,,,,

  21. Μολις διωξαμε και τους τελευταιους πελατες απο το Σπα, το Σπα κλεινει για σημερα και μεχρι νεωτερας!
    Ηδη ακυρωσαμε και ολα τα ραντεβου για το ΣΚ και τις σχετικες εκδηλωσεις (γιογκα, κτλ.)!!!
    Αυτο ηταν ηρθε το τελος μας ως εργαζομενοι και κυριως του Λουτρακιου ως πολη ιαματικου τουρισμου!!!

    Ενας εργαζόμενος του ΣΠΑ

  22. τι εγινε ρε παιδια πριν μια δεκαετια ακουγα το Λας βεγκας της ελλαδας……Μα καλα οτι εγινε στο κρατος ανανακλα και στο λουτρακι ,μη που πειτε οτι εχετε και εκει λιστα λαγκαρτ

  23. Κάτι πρέπει να κάνουμε ΛΟΥΤΡΑΚΙΟΤΕΣ είμαι μια δημότης και εγώ . Δεν μπορούμε πια να πορευτούμε με ανθρώπους που τους ενδιαφέρει μόνο να δημιουργούν εντυπώσεις στα συμβούλια και από ουσία τίποτα.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog