Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Πτώμα κρεμόταν επί 4 μέρες σε αεροπλάνο που εκτελούσε πτήσεις

- Advertisement -

Ένα απίστευτο και μακάβριο γεγονός αποκαλύφθηκε σε ένα αεροδρόμιο της Μόσχας. Οι υπεύθυνοι του αεροδρομίου κατά τη διάρκεια ενός ελέγχου ρουτίνας ενός αεροσκάφους βρήκαν σφηνωμένο στο σύστημα των τροχών προσγείωσης το πτώμα ενός άνδρα…

Σύμφωνα με το ειδησεογραφικό πρακτορείο RT το πτώμα άνηκε σε έναν Γεωργιανό άντρα, ο οποίος βρισκόταν σφηνωμένος στο σύστημα τροχών του αεροπλάνου επί τέσσερις ημέρες.

Ο θάνατος του άντρα φαίνεται ότι προήλθε λόγω του ψύχους στην πρώτη απογείωση του αεροπλάνου, ωστόσο συνέχιζε να βρίσκεται εκεί σφηνωμένος για τέσσερις μέρες, ενώ το αεροπλάνο εκτελούσε κανονικά πτήση. Ο άντρας είχε παγώσει και ξεπαγώσει τουλάχιστον επτά φορές!

Οι άνδρες του αεροδρομίου της Μόσχας που επιτηρούσαν το αεροπλάνο που μόλις είχε προσγειωθεί, προερχόμενο από το Ρίμινι, παρατήρησαν κάποιες ύποπτες κηλίδες αίματος στο στη μηχανή του αεροπλάνου και ψάχνοντας έφθασαν μπροστά σε αυτή τη μακάβρια ανακάλυψη.

Τώρα, έχει ξεκινήσει έρευνα ώστε να βρεθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες βρέθηκε ο άτυχος άνδρας εκεί, αλλά και γιατί πέρασαν τόσες μέρες για να τον ανακαλύψουν.

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog