Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Λουτράκι:Περικλής Μπαλοδήμος εναντίον Αλέξανδρος Τεχνική ΑΕ!

- Advertisement -

Ευχαριστούμε τον αναγνώστη @Bill για την αποστολή του εγγράφου…

- Advertisement -

19 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αυτο δεν ειναι κακοδιαχείριση, ειναι ηθική καταδίκη όλων όσων ενεπλακησαν σε αυτο το φαγοπότι, μακάρι να τους καταδικάσουν και να λάμψει η αλήθεια!!!

  2. Αλλη μια ΦΟΥΣΚΑ του Μπαλοδημου, οπως τοσες αλλες που αποδειχτηκαν ζουφιες…
    Ο "σωτηρας" του τοπου ας κοιτα πρωτα την καμπουρα του!
    (ελπιζω να δημοσιευτει και να μην λογοκριθει).

  3. Μόνο τυχαία δεν ήταν τελικά η αναβολή του προχθεσινού δημοτικού συμβουλίου για τα θέματα της Τουριστικής ΑΕ
    Μπαλοδήμος+Λογοθέτης πάνε τελικά χεράκι-χεράκι και με προφανές σχέδιο
    Εύγε Κώτση, να δω πως θα δικαιολογηθείς τώρα στον Πιστωτή σου

  4. "ΕΡΓΟΛΑΒΟΣ" ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΣΩΣΤΟ ΤΙΤΛΟΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ.

    ΑΝΤΙ ΝΑ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ ΕΥΘΕΩΣ ΤΗΝ ΟΦΕΙΛΗ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ, ΑΝ ΦΥΣΙΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟΘΕΤΗΣΕΙ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΜΕ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ, ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΣΤΥΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΣΤΟ "ΕΡΓΟΛΑΒΟ" ΤΕΤΟΙΩΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΩΝ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΕΤΕ ΔΙΕΡΩΤΗΘΕΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ "ΣΤΟΙΧΕΙΑ" Ο ΚΟΣ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ?
    ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΕΜΠΙΣΤΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΔΕΝ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΑ ΠΟΣΑ ΣΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ.
    ΤΟ ΠΙΟ ΑΣΤΕΙΟ ΟΛΩΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΦΟΥ ΕΒΑΛΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΤΟΝ ΕΡΓΟΛΑΒΟ ΣΕ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΝΕΑΣ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗΣ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΩΡΑ ΤΟΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΑΠΟ ΑΔΙΚΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.

  5. Μπράβο στο κ. Μπαλοδήμο, μιλάει επί της ουσίας και με στοιχεία για πεπραγμένα Δημοτικών Διοικήσεων και Δημοτικών Επιχειρήσεων, που πρέπει άμεσα να διερευνηθούν από τις Αρμόδιες Αρχές και Υπηρεσίες, μια και αυτά έχουν συμβάλει σε μεγάλο βαθμό στη χρεωκοπία του Δήμου μας.
    Ελπίζω και άλλοι δημότες, που, πιθανόν, έχουν στοιχεία κακής διαχείρισης Δημοτικών Πόρων, να συνταχθούν με το κ. Μπαλοδήμο και να τα καταγγείλουν, με σκοπό να επιστραφούν στους Δημότες τα χρήματα, που κάποιοι τους χρέωσαν αδικαιολόγητα ή και παρανομώντας.
    Είναι πάντως λυπηρό, σε τέτοιες δύσκολες, για τη πλειοψηφία των Δημοτών στιγμές, κάποιοι, ευτυχώς ελάχιστοι, αναγνώστες του "Blog" να συνεχίζουν να μιλούν αόριστα όπως "… άλλη μία φούσκα του κ. Μπαλοδήμου …" ή " … Μπαλοδήμος+Λογοθέτης πάνε τελικά χεράκι-χεράκι …" αποφεύγοντας συστηματικά να μιλήσουν επί της ουσίας των καταγγελιών του κου Μπαλοδήμου και αν έχουν στοιχεία να τις αντικρούσουν και να αποδείξουν ότι είναι αβάσιμες.
    Διαφορετικά κινδυνεύουν να χαρακτηριστούν στη καλύτερη περίπτωση ανόητοι ή στη χειρότερη ότι είναι διαπλεκόμενοι με αυτούς που έχουν κάνει τη κακοδιαχείριση.

  6. KYRIOI TOU D.S THS DAET GNORIZETE THN EFTHINI SAS? GNORIZETE TIS POINES GIA APISTIA AE??? GIATI DEN KANETE DIETHNI DIAGONISMO? PIOI EINAI OI DIAPLEKOMENOI POU TO DINOUN STON ASXETO ME TA SPA ERGOLAVO GIA 20 XRONIA KAI VLEPOUME? GIATI DEN APADISATE KAI KRYPSATE THN PROTH EPISTOLH MPALODHMOU APO THN GENIKH SYNELEFSI?? MALON GIA KAPOIOUS POU YPOTIMISAN NOOIMOSYNES KAI XASANE THN AISTHISI TOU XRHMATOS TORA EINAI ARGA…EIXANE PROIDOPOIITHI..VAGELIS

  7. ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΕΣ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΥ ΠΟΥ ΤΟΥ ΔΙΝΟΥΝ ΧΙΛΙΑ ΜΠΡΑΒΟ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕ, ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΜΕ ΤΟ ΑΛΛΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ "ΣΚΑΝΔΑΛΟ" ΠΟΥ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΕ Ο ΙΔΙΟΣ ΜΕ ΠΑΡΟΜΟΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΤΟΥ ΑΡΕΙΟΥ ΠΑΓΟΥ, ΣΤΟ ΣΔΟΕ, ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ, ΚΤΛ ΚΑΙ ΑΦΟΡΟΥΣΕ ΤΟ ΚΑΖΙΝΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΚΡΥΨΗ ΕΣΟΔΩΝ [ΡΟΣ ΤΗ ΛΟΥΤΡΑΚΙ ΑΕ, ΚΤΛ!
    ΜΗΠΩΣ ΒΓΗΚΕ ΑΠΑΛΛΑΚΤΙΚΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΡΜΟΔΙΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (ΠΕΚ, ΚΛΠ)? ΜΗΠΩς ΤΟ ΕΔΩΣΕ ΑΥΤΟ Ο ΡΕΜΑΝΤΑΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΟΘΕΤΗ? ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΕΙΤΑΙ?
    ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΓΑΡΓΑΡΑ ΑΥΤΟ?
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΕΣ ΤΙ ΕΣΤΙ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ ΤΟΥ ΔΑΧΡΟΝΙΚΑ!

    ΚΑΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΙ Ο ΛΟΓΟΘΕΤΗΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΚΟΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΣΠΑ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΠΑΛΟΔΗΜΟ ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΚΑΝΕΙ!
    ΙΔΟΥ Η ΡΟΔΟΣ ΙΔΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΗΔΗΜΑ ΚΕ ΔΗΜΑΡΧΕ!
    ΕΣΥ ΠΑΡΕΛΑΒΕΣ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΜΕΤΑΚΛΗΤΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΟΧΙ Ο ΓΚΙΩΝΗΣ.
    ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΕΛΟΤΑ ΓΙΑ ΦΤΗΝΟ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΜΟ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΠΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΤΟΥ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΟΜΗΡΙΑ.
    ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΠΟΝΑΕΙ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ!
    ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΞΥΔΑΚΙ!

  8. Πολιτικη ομηρια κυριως του Γκιωνη κρυβεται πισω απο τη νεα εργολαβια Μπαλοδημου.

    Οι δημοτικες εκλογες ερχονται και το παρεακι της παραγκας του Σχοινου, ξεκινησε να υλοποιει τα σχεδια του.

    Ισα ισα για να τσαλακωσουν υποληψεις, αφου ξερουν οτι οσα γραφουν ειναι αστεια και καταριπτονται σε μια σελιδα (ο Μπαλοδημος ως νομικος το ξερει ηδη αυτο), να πεταξουν λασπη με τον ανεμιστηρα, να κερδισουν τις εντυπωσεις του λαουτζικου που πειναει και ειναι εξαθλιωμενος και μολις οι δημοτικες εκλογες περασουν να ενταχθουν και αυτοι στη νεα ταξη πραγματων και στο συστημα που δημιουργειται με τις γνωστες συνεργασιες των τοπικων πολιτικων συνεταιρων, δειγματα της οποιας εχουμε ηδη δει στο δημο μας.

    Τζαμπα ειναι γι αυτους και δεν τους κοστιζει να γραψουν 2-3-4-5 ανακριβειες σε ενα κομματι χαρτι και να το αποστειλουν σε ολες τις Υπηρεσιες και Αρχες.

    Αληθεια γιατι επελεξαν να το αποστειλουν ειδικα στο ΣΔΟΕ Καλαματας?

    Μαυριστε τους ολους, και αυτους που διαχειριστηκαν μεχρι σημερα τη δημοτικη εξουσια και τους σωτηρες τυπου Κουτμου Παπαγεωργίου, Πετριτση, κτλ. που θα παρουσιασθουν ως νεα και φρεσκα προσωπα τη στιγμη που ειναι μια απο τα ιδια, παλαια και φθαρμενα πολιτικα υλικα!

    Ο λαος ειναι ο μονος κυριαρχος και θα πρεπει να ειναι ενωμενος, μακρυα απο μνημονιακα ψηφοδελτια και κυριως στο πεζοδρομιο!

    ΑΓΩΝΑΣ+ΠΑΛΗ μεχρι το τελος!

    Ο κορμορανος

  9. Γι΄αυτό κάποιοι θέλουν να επανέλθουν στα πράγματα, μπας και σώσουν ότι σώνεται, μήπως και σωθούν και οι ίδιοι !!!!!!!!!!

  10. Ολοι βιαζονται να το δωσουν για να το παρει ο γνωστος επιχειρηματιας….και για να μη βγει σε διαγωνισμο…θελει και ερωτημα;και μη ρωτησετε ποιον εννοω….

  11. TIS SYNEPOIES TON PRAXEON TOUS THA YPOSTOUN OLOI OI KATA FADASIA MAGES..AFTOI POU EKMETALEFTIKAN TIN THESI TOUS ENADI TON KATOIKON TOU TOU LOUTAKIOU KAI INE YPEFTHINOI GIA TO SKANDALO SPA KAI KOLYMVITIRIO.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog