Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΑΠΟ 23-7-2013

- Advertisement -

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΥΔΡΟΔΟΤΗΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΘΕΟΔΩΡΟΥΣ ΑΠΟ 23-7-2013….

ΑΝΩ ΚΑΛΥΒΙΖΕΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΓΙΟΣ ΦΙΛΙΠΠΟΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΝΕΑ ΠΟΛΙΤΕΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ – ΤΕΤΑΡΤΗ –ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ
ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ –ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΝΩ ΑΓΙΟΙ ΘΕΟΔΩΡΟΙ
ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ –ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΑΛΥΒΙΖΕΣ
ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ-ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΝΩ ΚΟΥΛΑΤΖΙΚΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ – ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΩΡΗΑΣ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΕΣΙ
ΤΡΙΤΗ- ΠΕΜΠΤΗ- ΣΑΒΒΑΤΟ

ΜΑΣΣΙΑΡΙ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΜΠΕΣΚΑΚΙ- ΓΕΡΑΝΕΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ- ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ

ΣΚΥΡΩΝΙΔΑ
ΤΡΙΤΗ –ΠΕΜΠΤΗ –ΣΑΒΒΑΤΟ

ΚΟΚΚΙΝΟ ΛΙΘΑΡΙ
ΤΡΙΤΗ –ΠΕΜΠΤΗ –ΣΑΒΒΑΤΟ

ΤΣΟΠΑ –ΛΙΑΝΤΡΟ – ΚΟΥΛΑΤΖΙΚΙ- ΑΛΩΝΙΑ
ΔΕΥΤΕΡΑ- ΤΕΤΑΡΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΙΑΚΟΠΗ ΝΕΡΟΥ ΑΠΟ
18:00 Μ.Μ . ΕΩΣ ΚΑΙ 7:00 ΠΡΩΙΝΗΣ

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ Δ. Κ ΑΓ.ΘΕΟΔΩΡΩΝ 

ΣΩΤΗΡΗΣ ΛΗΜΝΙΩΤΗΣ

 Ο Δ/ΝΤΗΣ ΤΗΣ Δ.Ε.Υ.Α.Λ-ΑΓ.Θ.
ΤΑΣΟΣ ΜΑΣΤΡΑΝΤΩΝΑΚΗΣ
- Advertisement -

12 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Αν κυριε Μαστραντωνακη δεν μπορειτε να υδροδοτησετε τους Αγ,Θεοδωρους τοτε καλυτερα να παραιτηθειτε.Αυτη δεν ειναι η δουλεια σας?Τι σοι διευθυντης ειστε?Ειναι συνταγματικο δικαιωμα μας να εχουμε νερο.που ειμαστε στη Ζιμπαμπουε?

  2. Μπροστα πηγαινουμε και οχι πισω.Εκτος και αν εσεις εκπροσωπητε την οπισθοδρομηση.Καποια στιγμη ομως καποιος πρεπει να ασχοληθει σοβαρα με το φαινομενο ΔΕΥΑΛ αλλα ειστε τυχεροι που δεν υπαρχει δημαρχος.

  3. ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΤΕ ΜΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΑΡΑΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΑΝΟΗΤΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΤΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΜΕ ΑΠΡΟΒΛΕΠΤΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ.

  4. ΕΝΩ ΑΛΛΕΣ ΠΟΛΕΙΣ ΠΡΟΟΔΕΟΥΝ Η ΔΙΚΗ ΜΟΥ ΜΕ ΤΟΣΟΥΣ ΠΑΡΑΘΕΡΙΣΤΕΣ ΚΑΝΕΙ ΒΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΤΑ ΠΙΣΩ!ΚΡΙΜΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΩΣΤΟΣ ΚΑΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΣ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΕΝΑ ΤΕΛΟΣ ΣΤΗ ΚΑΤΡΑΚΥΛΑ.ΚΑΙ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 64 ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΘΗΝΑ!

  5. ΤΟ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΧΡΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟΙ ΚΑΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΥΔΡΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΜΕΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΕΡΟ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΝΤΩΝ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΑΤΙΚΑ ΤΟ ΘΕΩΡΩ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΟ!ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΑΓΕΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ?

  6. Δεν πέρασαν παρα μονο λιγοι μηνες που ο κύριος Δημήτρης Δέδες στην εκπομπή δημοτικό καφενείο δήλωνε με βεβαιότητα και περηφάνια πως φετος δεν θα υπάρξει πρόβλημα με την υδροδότηση.η λύση όμως δεν έρχεται με ευχολόγια αλλά με εργα και πολύ θα ήθελα να μάθω τι ακριβως πραξαν τα τελευταία 2.5 χρόνια σχετικά.θα ήταν πιο τίμιο κύριοι να ενημερωνατε εξ αρχής βία τις ελλείψεις ώστε ο κοσμάκης να έκανε τα κουμαντα του και όχι τωρα τελευταία στιγμη να βρίσκετε προ τετελεσμένων, αλλά είπαμε πως στους Αγίους και οχι μόνο, για να βγεις πρέπει να τάξεις νερο. Θυμηθείτε το αυτό φίλοι σε λίγους μήνες που θα τάζουν πάλι αφθονία νερού και λύσεις στο προβλημα .εσεις έχετε τον τρόπο να τους δείξετε πως η κοροϊδία τελείωσε
    Χαρα Πολύζου

  7. ΚΑΛΩΣ ΤΗΝ Κ. ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ!ΜΟΝΟ ΚΡΙΤΙΚΗ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ!ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΥΡΑ ΜΟΥ ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΕΣΥ ΣΑΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠΟΡΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΚΑΙ ΕΛΑ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ'ΟΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΑΚΙΑ ΚΑΙ ΕΡΓΟ ΜΗΔΕΝ!ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΜΥΤΕ ΤΡΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΒΡΑΔΥ!

  8. κυρία ή κύριε δυστυχώς κρυφτήκατε πίσω από την ανωνυμία σας εγώ σίγουρα δεν έταξα νερό δεν είναι αλλωστε αυτή η δουλειά μου ,και δεν αμφισβητώ ότι ο κύριος Δημήτρης Δέδες τρέχει.Σχολιάσα το γεγονός ότι πολύ ευκολα τάζει και καλά κάνει γιατί προφανώς πιάνει και του βγάζω και το καπέλο (δε θα μπορούσα άλλωστε να κάνω διαφορετικά απέναντι σε ένα κύριο που είνια στη πολιτιή 25 χρόνια τώρα ).Επίσης όπως θα είδατε δε χρησιμοποίησα τίτλους πρόεδρος ή προεδρίνα παρά μόνο την ιδιοτητα μου σαν δημότης (άλλωστε είμαι γραμματέας και όχι πρόεδρος ενημερωθήτε πρώτα .περιμένω τουλάχιστον αν απαντήσετε να απαντήσετε επώνυμα.
    χαρα πολυζου

  9. ΡΕ ΤΙ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ ΚΑΝΕΙ Η ΠΡΟΕΔΡΙΝΑ ΜΑΣ!ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΓΑΠΗΣΕ ΤΟ ΜΥΤΕ!ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΓΙΟΥΣ ΤΙ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΤΕΛΙΚΑ?Η ΟΤΙ ΤΗΣ ΛΕΝΕ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΓΡΑΦΕΙ!?ΚΑΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ ΚΥΡΙΟΙ!!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog