Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Αναγνώστρια για τις απεργίες των καθηγητών

- Advertisement -

Πενθημερη απεργια εχουν οι καθηγητες.Ουτε τριημερη,ουτε δεκαημερη.Ετσι αποφασισαν,ετσι κανουν.Μαλλον,ετσι λενε πως θα κανουν,γιατι απο οτι το κοβω,απο αυριο βλεπω το 80% της πρωτης μερας να γινεται 30 η και 20%…Ειναι και τα ρημαδια τα λεφτα που κοβονται,οποτε τι ειναι ο καβουρας,τι ειναι το ζουμι του….

Και θα ανοιξουν αλλη φαμπρικα τωρα.Ποια?  “Ελατε μαζι μας γονεις και παιδια,να αντισταθουμε στο επικυνδυνο Λυκειο που πανε να φτιαξουν”…
Τριαντα χρονια τωρα,εχεις μια αρρωστημενη κατασταση στην εκπαιδευση,αλλα για τους καθηγητες δεν ετρεχε καστανο.Τωρα που οι απολυσεις εφτασαν στην πορτα τους,ζηταμε την βοηθεια του κοινου!!! Και οι καταληψεις ειναι στο προγραμμα,παιζουν μπαλα κι αυτες,οπως καθε φορα που γινεται ενα “ντερμπυ” μεταξυ εκπαιδευτικων και κυβερνησης.Μιας κυβερνησης που ειναι της πλακας υποθεση εις τα βαθη των αιωνων,αφου δεν μπορει να προστατεψει την περιουσια του.Παραχωρει το κρατος το σχολικο συγκροτημα για εκπαιδευτικους λογους,οπως παραχωρει καθε δημοσιο καταστημα για τις συναλλαγες με το κοινο.Με λεφτα δικα μου,δικα σου,του καθενος χτιστηκε αυτο που σου παραχωρει η πολιτεια για να μαθουν να γραφουν και να διαβαζουν τα παιδια.Και για να δουλευουν οι δασκαλοι και οι καθηγητες φυσικα.Αρα,πρωτα απο ολα,αυτο που εχουν να κανουν οι εκπαιδευτικοι ειναι να πεισουν τα παιδια πως οι οποιες ζημιες γινουν κατα την διαρκεια της καταληψης επιβαρυνουν τους ιδιους και τις οικογενειες τους.Και επειδη ειναι δημοσιος χωρος,εσυ λεχριτη που θα “καταλαβεις” το κτιριο για την πλακα σου και θα το γεμισεις με οτι σκατα και σκουπιδια κουβαλας απανω σου,θα υποχρεωθεις να το “γλειψεις” μετα,Αυτο θελω να ακουσω απο τους εκπαιδευτικους ΠΡΩΤΑ,και μετα ολα τα αλλα. Πενθημερη, ειπατε, απεργια ?  Σας παρακαλω κυριε,μη με δουλευεις.Εδω δεν αντεχεις μια μερα,θες και πενθημερη? Της πλακας ιστορια ειναι οι απεργιες στην Ελλαδα τα τελευταια χρονια.Μην το κανεις τσιρκο το θεμα,ακου πενθημερη !!!!!!!!!

@je.suis

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog