Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Καταγγελία Γιώργου Γκιώνη στο Δημοτικό Συμβούλιο

- Advertisement -

Μια σοβαρή καταγγελία, έκανε ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργος Γκιώνης. Δείτε τι ανέφερε…

“Χτες το βράδυ μας έγινε μια καταγγελία, ότι στο Πνευματικό Κέντρο πήγε ένα άσπρο βανάκι και πήρε κάποια πράγματα. Καταθέσαμε μήνυση αμέσως και όταν επικοινωνήσαμε με τον κύριο Μαυρόπουλο, μας είπε ότι μάζεψε τις παρτιτούρες, που όπως ισχυρίστηκε του ανήκουν. Η γνώμη μου, είναι ότι θα έπρεπε να μας είχε πάρει ένα τηλέφωνο να πάμε όλοι μαζί εκεί να του δώσουμε ότι νομίζει ότι του ανήκει.

Κατά πληροφορίες, επίσης, στη συνάντηση που είχαν στο ξενοδοχείο Μαντάς, αποφασίστηκε  να μην παραδώσουν τις στολές, τα όργανα κτλ. Θεωρώ ότι αυτά είναι απαράδεκτα πράγματα, αν όντως έχουν συμβεί έτσι”, ανέφερε μεταξύ άλλων.

- Advertisement -

107 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Ειστε για κλαματα. Σα δε ντρεπεστε. Συνεχιζετε να ρεζιλευεστε…διαβαστε τις δηλωσεις-αντιφασεις και θα καταλαβαιτε. Παραιτηθειτε τωρα

  2. Πόσο πιο κάτω θα πέσει αυτός ο Δήμαρχος…
    Όσον αφορά την συνάντηση, να μαζέψετε κύριε Δήμαρχε τα όργανα από την Περαχώρα και τους Αγίους Θεοδώρους και μην ανησυχείτε…του Λουτρακίου δεν χάνονται με τίποτα.
    Τα μέλη έχουν μεγαλώσει με ήθος πράγμα που πιθανώς δεν ξέρουν άλλοι το είναι!

  3. Ολοι στηριζουμε την αληθεια. Τα κομματια ανηκουν στον αρχιμουσικο. Αυτος τα ενορχηστρωνε. Ο δημος δεν εχει δωσει δεκαρα τσακιστη ουτε σε αυτον τον τομεα. Τι αξιωνει τωρα; σταματηστε το πριν ξεφτιλιστητε τελειως

  4. 12:02-12:08 μην καρφωνεσε φιλαράκο μην καρφωνεσε
    Είναι κλοπή η αν το θες διαφορετικά δεν πας σαν τον κλεφτη.
    Χρησταρα ποσό δίκιο είχες για τον Μαυροπουλο ποσό δίκιο…

  5. θα μας βγαλουν κλεφτη το μαεστρο μας; που τοσα χρονια κοπιαζε για μας; επειδη πηρα τα πραγματα του; ολοι στηριζουμε! Φτου σας δημοτικη αρχη! Ειστε αξιοι της μοιρας σας

  6. Διάβασα προσεχτικά τόσο τα σχόλια αλλά και την καταγγελία του δημάρχου Γιώργου Γκιώνη.
    Αυτό που συμπεραίνω είναι ότι.
    Όταν κάποιος παραιτείται είναι υποχρεωμένος παρουσία υπεύθυνου υπαλλήλου να παραδώσει σε ότι είναι χρεωμένος. Στην προκειμένη περίπτωση κλειδιά, όργανα και τα λοιπά και να πάρει τα προσωπικά του αντικείμενα. Αν θυμάμαι καλά ο κος. Μαυρόπουλος μαζί και με άλλους μουσικούς έχουν παραιτηθεί εδώ και 3 μήνες τουλάχιστον.
    Για αυτό μην τα ρίχνετε στους άλλους. Όποιος δήμαρχος και να ήταν το ίδιο θα έλεγε. Προς Θεού δεν έχω τίποτα με τον μαέστρο ίσα ίσα είναι πάρα πολύ καλός μουσικός και του αξίζουν πολλά μπράβο για το έργο που έχει προσφέρει και συνεχίζει να προσφέρει εδώ και τόσα χρόνια στον Δήμο μας.

  7. Τη δουλειά του πήρε ο άνθρωπος τις παρτιτούρες του .Σαν δεν ντρέπεστε λιγο και του κανατε καταγγελία.Δηλαδη αυτός τι πρέπει να σας κάνει που τον δουλεύετε τόσα χρόνια ; Είστε για τα πανηγύρια

  8. 1.19πμ και βέβαια τα κλειδιά τα είχε παραδώσει και είχαν αλλάξει και οι κλειδωνιές.Περίμενε το Δήμαρχο να κάνει δεκτη την παραιτηση πράγμα που δεν έγινε ποτε. Τα κομμάτια ειναι ιδιοκτησία του .Και βέβαια δεν πήγε σαν τον κλέφτη .Αμα δεν ξέρεις μη μιλας

  9. Αλλα οταν δουλευε τοσα χρονια σαν το χαμαλη και διδασκε τα παιδια του τοπου ηταν καλος. Τον καμαρωνατε. Τωρα που αντεδρασε τον λετε και κλεφτη. Ντροπη! Αρμοζει δημοσια συγγνωμη

  10. 6 χρόνια δεν εχει πληρωθεί και πάτε να το κατηγορήσετε για κλοπή που πήρε τις δημιουργίες του φτου σας και ξανά φτου σας

  11. Ησουν εκει φιλε μου και λες πως πηγε σαν τον κλεφτη; ο καθενας σε αυτον τον τοπο ανοιγει το στομα του και λεει οτι θελει…!!!!!!

  12. Τους ρουφιανους που έβαλες μα παρακολουθούν τις κινήσεις όλων εμάς στο σώμα της φιλαρμονικής κάτι λάθος σου λένε για ψαχτω λιγο

  13. Τι έγινε για να καλύψετε τα δικά σας λερωμένα αρχίσατε τις καταγγελίες για τον Μαυρόπουλο και για τα παιδιά της φιλαρμονικής;

  14. Καταρχας εννοειται πως οτι ειχε να παρει επρεπει να το παρει παρουσια καποιου υπαλληλου καθως εχει παραιτηθει εδω και 3 μηνες αλλα μαλλον το εχει ξεχασει…Οσο αναφορα τα χρηματα που διεκδικουν ο κ.Μαυροπουλος και οι καθηγητες αφορουν προφορικες συμβασεις και ειναι τουλαχιστον γελοιο που τα διεκδικουν…Επισης κακως τοσο καιρο εχει στη κατοχη του κλειδια της Φιλαρμονικης καθως οπως προειπα εχει παραιτηθει…Ειναι λυπηρο που ο κ.Μαυροπουλος κανει ουσιαστικα ψυχολογικο εκβιασμο στα μελη της Φιλαρμονικης δημιουργωντας ακομα και ριξεις μεταξυ τους…η Φιλαρμονικη δεν ειναι πιονι του Αρχιμουσικου η της εκαστοτε Δημοτικης Αρχης…η Φιλαρμονικη πρεπει να ειναι ενωμενη γιατι ειναι στολιδι για την πολη μας…Δεν αμφισβητει κανεις το εργο του κ. Μαυροπουλου καθως και οτι ειναι σημαντικο κομματι στην ιστορια της Φιλαρμονικης..αλλα "ουδεις αναντικαταστατος".

  15. Ως γονεας που ημουν στην συναντηση επιβεβαιωνω πως ΟΥΔΕΠΟΤΕ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΔΕΝ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΟΡΓΑΝΑ ΚΑΙ ΣΤΟΛΕΣ. ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΠΡΟΕΤΡΕΨΕ ΝΑ ΤΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΝ. Ο δημαρχος προτου μιλησει καλα θα κανει μα συμβουλευεται τους σωστους ανθρωπους γιατι ο ιδιος βγαινει ψευτης και ειναι κριμα πραγματικα. Θα πρεπει να προσεξει ποιους εμπιστευεται.

  16. Και βέβαια καλά έκανε και πήρε τις παρτιτούρες του Έλεος πια που τα βάλατε με τον Μαέστρο που ξέρεις πολύ καλά πια εχει προσφέρει όλα αυτά τα χρόνια στα παιδιά του δήμου μας.Του χρωστάτε και μιλάτε από πάνω .

  17. Ότι είχαμε σε αυτήν την πόλη , την φιλαρμονική μας 60 χρόνια τώρα πας να την διαλύσεις…
    Ξέρουμε μας καταχρέωσες με το SPY για πολλά χρόνια ίσως εκατό + …. Το ίδιο και του καταρράκτες μας..
    Το πάρκο το έκανες μποστάνι -την παιδική χαρά-κούνιες της ξευτίλισες….!!
    Προχώρα νεαρέ μου μαέστρο Πελοπίδα-προχώρα δυνατά..
    Είσαι δυναμικός με φαντασία – ενέργεια..
    Προχώρα δυναμικά με άλλους δυναμικούς ανθρώπους, πάρε και την δημαρχία… πιστέψετο….!
    Η αντίθετη μετρήσει άρχισε για τον Γκιώνη…
    Το διαισθάνομαι μπορείς…!! ένας μέντιουμ

  18. Οι σχέσεις έσπασαν ….. Τώρα όλοι παραδώστε στολές και όργανα και Αφήστε τον να παίξει μόνος του.
    Μάθετε πρώτα πόσοι άνθρωποι ήταν μπροστά όταν πήρε τα πράγματα του και μάλιστα υπάλληλοι του Δήμου.
    Δεν θέλει πολυ μυαλό ο άνθρωπος είναι ΚΑΚΟΣ

  19. Όχι δεν τις έγραψε ο γκιώνης, αλλά ο γκιώνης ήταν η πηγή έμπνευσης του μαυρόπουλου, όπως ο στράους εμπνεύστηκε το γαλάζιο δούναβη σε στιγμές μεγάλης ερωτικής απογοήτευσης το ίδιο συμβαίνει και με τον αρχιμουσικό και τον δήμαρχο 1:23 π.μ.
    Άρα ο γκιωνης βοήθησε τα μέγιστα να γραφτούν οι παρτιτούρες αρα έχει δικαιώματα

  20. ΓΚΙΩΝΗ ΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ βλέπουμε τον άδικο πόλεμο που δέχεσαι.
    Γιατί για μας είσαι σωτήρας αφού με το κλείσιμο της φιλαρμονικής ησυχάσαμε και επήλθε η ησυχία στην περιοχή μας σε ευχαριστούμε δήμαρχε.

  21. Όλοι μαζι δίπλα στον δάσκαλο μας ,έτσι φέρονται οι κομπλεξικοι Δήμαρχος και αντιδήμαρχος.
    ΣΜαυροπουλε κοίτα μπροστά καντου μήνυση για δυσφήμιση
    Είμαστε δίπλα σου!!!!!!!!!

  22. Σοβαρά θα πηγαίνατε όλοι μαζί εκεί να του δώσετε ό,τι του ανήκει του κυρίου? θαυμάσια, του ανήκουν μισθοί έξι συναπτών ετών. Πότε πήγατε όλοι μαζί να τους του δώσετε? Έστω, μέρος αυτών? Συνεπώς, εκ του αποτελέσματος πολλά μπορεί να ισχυρισθεί κανείς. Όπως και εκ του αποτελέσματος έχουμε σχηματίσει γνώμη για την ανικανότητα σου, δήμαρχε.

    Τα έξοδα της μηνύσεως που του κάνατε ποιός θα τα καλύψει? Φυσικά οι δημότες Λουτρακίου. Και η μήνυση που θρασύτατα κατέθεσες αντικατοπτρίζει το μένος και εκδικητικότητά σου για το γεγονός του ότι παραιτήθηκε με τους υπολοίπους, ενώ θα έπρεπε να μείνει στο πόστο του και να σε υπηρετεί δωρεάν. Αυτό δεν είναι που τελικώς ήθελες, αυταρχικέ δήμαρχε? Και τώρα βάζεις όλους εμάς να πληρώσουμε τα καπρίτσια σου.

    Και μία διευκρίνιση: όπως βλέπεις, δεν χρησιμοποιώ πληθυντικό για να απευθυνθώ σε έναν ανορθόγραφο, τουτέστιν αναλφάβητο δήμαρχο, όπως απεδείχθη από την παλαιότερη ανάρτησή σου για το hacking που σου έκαναν. Έναν δήμαρχο που ξέρει αρίστως πως να φέρνει τις μπουκιές στο στόμα του και να τις καταβροχθίζει, ενώ δεν είναι σε θέση να διακρίνει την "αι" κατάληξη της παθητικής φωνής από το "ε" της ενεργητικής.

    Χωρίς καμία εκτίμηση – παρά απλώς έναν υποτυπώδη σεβασμό αυστηρά εντός των πλαισίων που ορίζει η νομοθεσία – προς τον αποδεδειγμένα ανορθόγραφο, τουτέστιν αναλφάβητο, επικεφαλής του δήμου μας, Νίκος Παπαγεωργίου.

  23. ΚΑΛΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ, ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΧΟΥΝ ΧΑΣΕΙ ΕΠΑΦΗ. ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ?!?! ΤΟΣΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟΝ ΜΑΝΤΑ. ΠΟΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ? ΙΣΑ ΙΣΑ! ΟΥΤΕ Ο ΜΑΕΣΤΡΟΣ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ. ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΙΛΤΡΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΡΟΥΦΙΑΝΙΕΣ ΠΟΥ ΣΑΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΓΙΝΕΣΤΕ ΕΣΕΙΣ ΡΕΖΙΛΙ.

  24. Λάθος που πήγε με πέντε ανθρώπους να πάρει την πνευματική του εργασία και καταγγέλλεται ο Μαυρόπουλος.
    Συσσωρευμένα λάθη του Γκιώνη και του Σακελαριου που καταγγέλλονται ούτε γάτα ούτε ζημιά.
    ΦΩΝΑΖΕΙ Ο ΚΛΕΦΤΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΟΙΚΟΚΥΡΗΣ
    ΜΑΥΡΟΠΟΥΛΕ ΣΤΟ ΥΨΟΣ ΣΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

  25. ΚΛΟΠΗ. ΕΙΣΒΟΛΗ ΣΕ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΚΤΗΡΙΟ.
    ΒΡΑΔΥ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ.
    ΤΟ ΑΡΧΕΙΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΟΤΑΝ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ.
    ΚΛΟΠΗ.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog