Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Σε 8 σχολεία της Κορινθίας θα φιλοξενήσουν παιδιά προσφύγων

- Advertisement -

37 τμήματα σχολείων στην Πελοπόννησο θα φιλοξενήσουν παιδιά προσφύγων και μεταναστών, σύμφωνα με το Φύλλο της Εφημερίδας της Κυβερνήσεως της 11ης Οκτωβρίου…..

Τα τμήματα θα λειτουργήσουν άμεσα σε 3 σχολεία της Αργολίδας, 7 της Αρκαδίας, 8 της Κορινθίας, 5 της Λακωνίας και 14 της Μεσσηνίας.

ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΤΟ ΦΕΚ

korinthostv.gr

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. ΟΙ ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ, ΤΡΑΒΑΝΕ ΤΟ ΣΚΟΙΝΙ ΜΕΧΡΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΕΙ! ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΝΑ ΑΛΛΟΙΩΣΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ, ΠΡΩΤΑ ΓΕΜΙΖΟΝΤΑΣ ΚΑΘΕ ΣΠΙΘΑΜΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΗΣ, ΜΕ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΑΘΩΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ "ΕΥΑΛΩΤΑ" ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΛΛΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ, ΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΣΧΟΛΕΙΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟ ΕΠΙΘΥΜΟΥΝ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥΣ, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ! ΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΑΦΑΝΙΣΜΟΥ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΥ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΟΔΕΥΕΙ ΦΟΥΛ ΟΛΟΤΑΧΩΣ! ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ, ΛΟΓΑΡΙΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΤΟΝ ΞΕΝΟΔΟΧΟ…

  2. Γιατι να μην πανε στα σχολεια ποσα παιδια εχουμε στα σχολεια στην αυστραλια.στην αμερικη και στην ευρωπη; στην αμερικη μεχρι παρελαση κανουν.ηρεμια αδελφια.

  3. 9.01 και που ξερεις αν δεν τους εχουν μιλησει για τις 100 παρθενες ? ασε μας ανθρωπε μου .. που θα συγκρινεις τωρα πολιτισμους ?

  4. Τα ελεγε το εγγραφο της υπατης αρμοστειας του ΟΗΕ κε Δημαρχε να ενταξετε τους μεταναστες στις τοπικες κοινωνιες…. οσοι φωναξαν ομως αποδειχτηκαν ρατσιστες….

  5. τους τριτοκοσμικους??
    αυτοι ειναι περα απο τον κοσμο..για τι πολιτισμο μιλατε??
    αχαριστοι …
    χωρις ιχνος ευγνωμοσυνης για τη χωρα που τους φιλοξενει..
    καινε hot spot πετανε φαγητα απαιτουν κλεινουν δρομους..
    εχουν απαιτησεις απο αυτη τη χωρα..τι θελουν επιτελους αντι ν πουν ευχαριστω κανουν οτι περναει απο το χερι τους να δημιουργουν προβληματα.
    Με δικα τους εξοδα πληρωνουν στρωματα σκεπασματα φαγητα??
    εμεις τα πληρωνουμε..
    στην πατριδα τους τι ετρωγαν ??
    χαβιαρι και αστακο?
    και πολυ τους ειναι.
    οικογενειες ελληνικες πεινουν.παιδακια δεν εχουν ουτε μισο ευρω στο σχολειο..
    και τωρα τους επιασε ο πονος για φαγητο στο σχολειο..σταχτη στα ματια μας ριχνουν..
    γιατι δεν το εκαναν απο την ημερα που ηρθαν στην κυβερνηση??
    αλλα επειδη ταιζουμε τους μςταναστδς ας κανουμε και στα σχολεια για τα ματια του κοσμου.αυτοι μονο κακο κανουν στην Ελλαδα …,

  6. Αλίμονο σε όλους μας , να μην βρεθούμε ΠΟΤΕ στην θέση τους!και πόσο μάλιστα όταν μιλάμε για παιδικές ψυχές…σίγουρα δεν επέλεξαν να γεννηθούν πρόσφυγες και κυνηγημένα!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog