Σε αποκαλύψεις για τη ζωή του Μανώλη Πετσίτη και για τον ρόλο που είχε εντός του Μεγάρου Μαξίμου, προχωρούν, σήμερα, κυριακάτικες εφημερίδες….

Όπως αναφέρει σήμερα ο “Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής”, ο Μανώλης Πετσίτης, στενός φίλος του Νίκου Παππά, που ήρθε στο προσκήνιο, λόγω της εμπλοκής του με τον επιχειρηματία Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και το σκάνδαλο της ΔΕΠΑ, είναι ένας από τους κρίκους της αλυσίδας που συνδέουν το Μέγαρο Μαξίμου με “περίεργες” επιχειρηματικές δραστηριότητες και ροές χρήματος.

Σύμφωνα με επίσημα στοιχεία, στα οποία είχε πρόσβαση ο “Ελεύθερος Τύπος”, ο Μανώλης Πετσίτης συνδέεται άμεσα με το δικηγορικό γραφείο του Αρτέμη Αρτεμίου, καθώς λειτουργούσε στην Ελλάδα ως φορολογικός εκπρόσωπος των -μέχρι πρότινος- συνεταίρων του Λάμπρου Πιερή και Σωτηράκη Παναγιώτου. Με τον τρόπο αυτό ο παιδικός φίλος του Νίκου Παππά συνδέεται και με την εταιρεία Maze Media, που από το 2015 κατάφερε να κλείσει δουλειές με ΔΕΚΟ, όπως τα ΕΛΤΑ και την ΕΥΔΑΠ, την οποία είχε δημιουργήσει ο Λάμπρος Πιερή.

Η εταιρεία Maze Media δημιουργήθηκε στις 3 Ιουνίου του 2015, δηλαδή σχεδόν έξι μήνες μετά την εκλογική νίκη του ΣΥΡΙΖΑ. Υπενθυμίζεται πως ο Λάμπρος Πιερή υπήρξε αντιπρόεδρος της Συνεργατικής Τράπεζας Κύπρου, που αυτή τη στιγμή βρίσκεται στο στόχαστρο των δικαστικών Αρχών, λόγω των άκριτων δανειοδοτήσεών της.

Η ακριβή ζωή
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εφημερίδας “Βήμα της Κυριακής”, ο Μανώλης Πετσίτης που μεγάλωσε στην Καισαριανή, “κινήθηκε με άνεση τόσο στο Κολωνάκι, όπου σύχναζε σε γνωστά μπαράκια της περιοχής, όσο και στο ακριβό σπίτι της Βαρυμπόμπης, για το οποίο ακούγονται… πολλά. Διότι είναι αν μη τι άλλο αξιοπερίεργο ένας σερβιτόρος μέχρι το 2013 με εισοδήματα ούτε 5.000 ευρώ ετησίως να λαμβάνει 377 χιλ, ευρώ τη διετία 2016-2017 και να μένει σε ένα εντυπωσιακό σπίτι σε μια περιοχή όπου υπάρχουν άλλα τέσσερα τέτοια σπίτια και τα δύο από αυτά να ανήκουν σε ζάμπλουτους Έλληνες επιχειρηματίες με μακρά θητεία στο επιχειρείν”.

Την ίδια ώρα, η εφημερίδα “Πρώτο Θέμα” αναφέρει: “Κυκλοφορεί με Range Rover των 130.000 ευρώ, φορά συλλεκτικά ρολόγια Frank Muller, διαθέτει σωματοφύλακες και προκαλεί “ζημιές” στις μεγάλες πίστες, όπου του παραχωρείται πάντα το καλύτερο τραπέζι, ακόμη κι όταν εμφανίζεται χωρίς να έχει κάνει κράτηση”.

Με πληροφορίες από ΒΗΜΑ, Πρώτο Θέμα, Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής