Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΚΟΡΙΝΘΙΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

- Advertisement -

Η    Μακεδονία μας ευρίσκεται στον έσχατο κίνδυνο.  Σε λίγες ημέρες κινδυνεύει να ανατραπεί για πάντα μέσα από ένα κουρελόχαρτο  που καλείται «συμφωνία των Πρεσπών»,
όλη η Ιστορία μας που γράφτηκε όχι με το μελάνι  τους,  αλλά με το αίμα των χιλιάδων Ελλήνων ανδρών και γυναικών που πολέμησαν επί τέσσερις χιλιάδες χρόνια να την κρατήσουν ελεύθερη και Ελληνική. Σε λίγο κινδυνεύει να  χαθεί     ότι κερδήθηκε μέσα από τους αγώνες και τις θυσίες του Ελληνισμού. Σε λίγο,  μέσα από την επαίσχυντη και κατάπτυστη συμφωνία των Πρεσπών,  οι Σκοπιανοί θα βαπτιστούν Μακεδόνες, η γλώσσα τους και η εθνικότητά τους Μακεδονική, αυτοί και μόνον θα δικαιούνται να μιλούν πλέον  για Μεγαλέξανδρο  και Μακεδονία και εμείς θα σιγήσουμε για πάντα προδομένοι, ταπεινωμένοι,  ανάξιοι της ιστορίας μας και των προγόνων μας. Την απόφαση αυτή δεν την πήρες εσύ,  αλλά κάποιοι άλλοι που δεν σε αντιπροσωπεύουν, δεν σε εκφράζουν,    δεν σε ρώτησαν  και   δεν πειθάρχησαν  στην δική σου βούληση αλλά στην ιδεοληψία   τους  και στα εθνομηδενιστικά τους  κολλήματα. Μπορεί όμως κανείς μας  να μην συναποφάσισε  με αυτούς, η αδράνεια μας  όμως και η απάθειά μας τους  δίνει δύναμη αλλά και την αναίδεια   να μας  εμφανίζουν  ως συνεργούς τους    και επαινέτες  των ανομιών τους  και τελικά θα μας καταστήσουν  συνενόχους  στο έγκλημα αυτό σε βάρος της Πατρίδος.

Αν δεν αντιδράσεις η συμφωνία θα περάσει και τότε δεν θα έχει καμία αξία ούτε το κλάμα σου, ούτε οι αφορισμοί  σου, ούτε οι κατάρες σου. Μην περιμένεις να ξεσηκωθεί ο άλλος για λογαριασμό σου. ΑΝΤΙΔΡΑΣΕ τώρα,   ΕΣΥ,  δημοκρατικά, ειρηνικά και Ελληνικά.

ΠΑΡΕ ΜΕΡΟΣ ΣΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ την Κυριακή 20-1-2019 στο Σύνταγμα και ΥΠΟΓΡΑΨΕ ΤΟ ΈΝΤΥΠΟ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ στο χώρο που έχει διατεθεί στο ισόγειο του Δημαρχείου Κορίνθου. Μην παρατάς τον αγώνα και μην πειστείς ότι χάθηκε. Χαμένος αγώνας είναι αυτός που δεν δόθηκε.

Σκέψου το χρέος σου απέναντι στα παιδιά σου, στους πατέρες σου,  στους αγέννητους και στους νεκρούς του τόπου αυτού και μην   αφήσεις να περάσει  η  προδοσία.

  Πρωτοβουλία  Κορινθίων Πολιτών για την Μακεδονία

  Πληροφορίες και κρατήσεις θέσεων  για την μετάβαση στο Σύνταγμα     στα ήδη ενήμερα ταξιδιωτικά πρακτορεία της περιοχής μας, ενδεικτικά   Diogenis Travel,  Μαρδίκης tours , Hραίον, Κολοκοντές κλπ 

- Advertisement -

2 ΣΧΟΛΙΑ

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog