Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Γιώργος Πετρίτσης: Tέτοια αλητεία είχε χρόνια να ζήσει η Πατρίδα μας

- Advertisement -





Τέτοια αλητεία είχε Χρόνια να ζήσει η Πατρίδα μας.δεκάδες δακρυγόνα και χημικά πέφτουν τώρα για να διώξουν τον κόσμο από την μεγαλειώδη συγκέντρωση στο Σύνταγμα για την ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΜΑΣ.
ΝΤΡΟΠΉ ΓΙΑΤΊ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΚΑΙ χιλιάδες παιδιά


 Εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος από όλη την Ελλάδα ήρθαν για φωνάξουν ότι η ΜΑΚΕΔΟΝΊΑ ΕΊΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΗ., έγραψε στην προσωπική του σελίδα στο facebook, Ο Περιφερειακός Σύμβουλος Πελοποννήσου κ. Γιώργος Πετρίτσης, που έδωσε το παρών στο συλλαλητήριο



- Advertisement -

50 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Πετρίτση μάλλον εείναι η πρώτη φορά στη ζωή σου που κατεβαίνεις σε συγκέντρωση δεν εξηγείτε αλλιώς.Βρε αυτό χάδι ήταν.Για να βλέπεις πως η κάθε κυβέρνηση χρησιμοποιεί κατά το δοκούν τους μπάτσους.Ειδες τώρα που βρέθηκες στην απέναντι πλευρά τι ωραία ειναι;

  2. Σωστά το είπατε κύριε Πετρίτση: αλητεία! Εγώ θα πω ακραιφνής φασισμός. Δεν είναι τυχαίο που ο τσίπρας μίλησε για χειραγώγηση του συλλαλητηρίου από ακροδεξιές ομάδες. Ουσιαστικώς προετοίμαζε τον κόσμο για αυτό που κατασκεύαζε παρασκηνιακά και είδαμε/βιώσαμε όλοι μας!

  3. Τι να κάνουμε κε Πετρίτση δημοκρατία έχουμε..
    Ότι θέλει ο καθένας λέει-κάνει….!
    Το θέμα για μένα είναι ο δικό σας μας λέει αυτή
    ΄΄ είναι μια κακή συμφωνία.. ΄΄
    Δεν μας λέει όμως πως- και ποια είναι
    η ΚΑΛΗ συμφωνία..??

    Ιδού η ερώτηση και σε εσάς όπου είστε πολιτικός..??

    Τα άλλα είναι περιττά για μερικά εθνικιστικά στοιχεία κ.α..…

  4. Γιώργο τη πατήσαμε ελπίζαμε να ήταν δέκα φορές μεγαλύτερη και ήταν η μισή από τη προηγούμενη και μάλιστα σε προεκλογική περίοδο δεν τραβάει ο Μητσοτάκης.τωρα για τα δακρυγόνα τι ήθελες να αφήνανε τον λαγό και τον Μπαρμπαρούσης να μπούνε στη Βουλή εσύ θα τους άφηνες?

  5. Αυτοί που ψήφισαν ΣΥΡΙΖΑ η Ανέλ το
    Μετάνοιωσαν οι περισσότεροι αυτοί που θα
    Ψηφίσουν ΠΑΣΟΚ η ΝΔ χρήζουν ιατρική
    Παρακολούθηση τόσα χρονια

  6. ΠΟΣΑ ΚΑΠΝΟΓΟΝΑ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΟ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟ ?? ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ?? ΠΟΣΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΕΡΓΑΤΙΚΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΤΗΣ ΔΕΞΙΑΣ?? ΘΥΜΑΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ??.ΕΓΩ ΒΛΕΠΩ ΕΝΑΝ 40 ΑΡΗ ΝΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΕΙΑΔΑ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΔΩ ΚΑΙ 40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ.

  7. Κύριε Πετρίτση γιατί δεν μας λέτε ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕ η ΝΔ αν ήταν στην Κυβέρνηση και έφερναν οι Αμερικάνοι αυτό το σχέδιο συμφωνίας???
    Εεεε???
    ΘΑ ΤΟ ΨΗΦΙΖΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ.

    Διαφωνείτε???

    Μην μας ταΐζετε κουτόχορτο λοιπόν!

  8. 9.48 ρωτάς τον Πετρίτση σαν άτομο να σου πει τη γνώμη του ή σαν εκπρόσωπος της Ν.Δ?
    Φαντάζομαι ότι αφού έχει διαγραφεί από το κόμμα θα μιλήσει μόνο σαν Πετρίτσης.
    Γραμμή πλέον δεν θα παίρνει!

  9. Ωραία αγαπητέ φίλε 9:19. Αποσύρω την ερώτησή μου από τον (συμπαθέστατο κατά τ' άλλα) κ.Πετρίτση…
    ΕΠΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ μήπως μπορείς εσύ να μας πει τι θα έκανε η ΝΔ αν ήταν Κυβέρνηση???

  10. 9,47 επειδή εγώ δεν απουσίαζα, μήπως θέλεις να μου πεις ότι έπεσαν χημικά επί εποχής ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΩΝ? Προσωπικά και με μικρά παιδιά στο Σύνταγμα δεν είδα κάτι τέτοιο, σε αντίθεση με χθες.

  11. 11,39 δεν σε είδα να ρωτάς τον κ.Δήμα να σου απαντήσει σε μία άλλη ανάρτηση περί του θέματος. Αυτός άλλωστε είναι και βουλευτής της Ν.Δούλας.

  12. Και για να τελειώνουμε με αυτήν την εμπρηστική ανάρτηση..
    Θα έλεγα ότι αυτά περί :
    ΄΄Τέτοια αλητεία είχε Χρόνια να ζήσει η Πατρίδα μας..΄΄
    Δεν βοηθούν σε τίποτα τον πολίτη-απλό πολίτη..
    Απλός λάδι στην φωτιά ρίχνετε τώρα…!!
    Και δεν μας εξηγείτε τεκμηριωμένα μερικά πράγματα…!
    Απλός είναι ευκαιριακά και κατά δοκούν..
    Για πέστε μας εσείς που ξέρετε γράμματα..
    Πως –γιατί-ωφελούν την πατρίδα-να μπουν μέσα στην βουλή κ.α και να τα σπάσουν..
    Όταν η υπόθεση είναι τελειωμένη…!?
    Εδώ σας θέλω κε Πετρίτση να μας τα εξηγήσετε…!????
    Αλλιώς ΟΧΙ τέτοια…. π.α

  13. 9,47 ήμουν και τότε παρών και τωρα. Τα ίδια ακριβώς έγιναν,απλά πήρε μεγαλύτερη έκταση λόγω των φιλοδοξιών ειδησεων,να αυξήσουν το ποσοστό του Κούλη…

  14. 4:16 μ.μ. άσε τον πολίτη-απλό πολίτη να βγάλει μόνος του συμπεράσματα και εσύ δώσε μας αυτά του χωριάτη-απλού χωριάτη για να είσαι μέσα!

  15. Από που κι ως που τελειωμενη η υπόθεση ρε μπαρμπα-χίππυ? Μάθε πρώτα γράμματα και μετά να εκφράσεις άποψη. Ο Πλάτων το είχε πει, ίσως για σένα: όλοι έχουν άποψη, αλλά πόσοι έχουν γνώση για να εκφράσουν άποψη?

  16. Αυτός που γράφει αυτές τις ασυναρτησίες πιο πάνω μιλώντας στον κύριο Πετρίτση σε δεύτερο πρόσωπο, θα πρέπει να έχει μείνει παλιά για κάποιο σεβαστό χρονικό διάστημα αναρρώσεως στην Πάρνηθα. Δεν δικαιολογούνται αλλιώς ή με λογική αυτά που πρεσβεύει.

  17. Από πέρυσι έχεις άποψη? Γιαυτό λέω πως κάτι δεν πάει καλά μέσα σου. Καθόλου καλά. Πέρυσι έκανε αυτήν την ανάρτηση ο κύριος Πετρίτσης αλλά αποφάσισες να την σχολιάσεις τώρα? Χρειάζεσαι κατεπειγόντως έναν πρακτικό γιατρό να σου ρίξει 4-5 βεντούζες στο κεφάλι μπας συνέλθεις. Μήπως σε πειράζει η υγρασία εσένα. Ακούς εκεί, από πέρυσι! Και δώσ'του κι ένα φακελάκι να σε περιποιηθεί καλύτερα.

  18. Ston 4:02 μ.μ
    Ο Πλάτων το είχε πει και αυτό..?
    εφόσον εγώ δεν δύναμαι τσοπάνη..!?
    Κοινή δήλωσή τους, με την οποία στηρίζουν τη Συμφωνία των Πρεσπών, υπογράφουν 214 άνθρωποι των Γραμμάτων και των Τεχνών. Όπως αναφέρουν σ' αυτή:
    https://www.reader.gr/news/koinonia/perissoteroi-apo-200-anthropoi-ton-grammaton-kai-ton-tehnon-yper-tis-symfonias-ton

  19. Γιαυτό λέω πως το μυαλό σου δεν λειτουργεί πλέον. Αν λειτουργούσε, θα θυμόσουν ότι κάποιοι από αυτούς βγήκαν δημοσίως τις επόμενες ημέρες και είπαν ότι η υπογραφή μας πλαστογραφήθηκε και ότι ποτέ δεν υπογράψαμε αυτό το κείμενο. Ενώ λέγεται ότι άλλοι από την λίστα απειλήθηκαν για να μην πουν τίποτα περί πλαστογραφίας. Μα πού ζεις εσύ ρε τσομπάνη? Στην Πάρνηθα ζεις ακόμη?

  20. Εγώ είμαι μέσα στο θέμα..!
    Διότι η διαδήλωση αναφέρεται για το ΄΄μακεδονικό΄΄
    Και οχι βεντούζες στον εγκέφαλό σου
    Και σήμερα το βράδυ θα καταλάβεις τι εννοώ.. Βλαξ..

  21. Ston 12:02μ.μ
    Xaxaxa Το ίδιο λένε και οι Σκοπιανοί δηλ. ότι δεν ψήφισαν στο δημοψήφισμα ΝΑΙ εκεί..
    και είχαν αποχή από αυτό κατά 60% περίπου…!!?
    Διότι για αυτούς αυτή η συμφωνία δεν είναι καλή για την πατρίδα τους ..!!
    Και ότι η Ελλάδα τα πίρε όλα…!!?
    Τώρα εσύ τι συμπέρασμα βγάζεις από όλα αυτά…??
    Αντε ρε κάθομαι και ασχολούμαι εδώ με σας…!!
    Αύριο θα δεις ποιος είναι ο ρεαλισμός μου ..
    και ρώτησε το εαυτό σου…!?
    Δηλαδή ο ΑΝΕΛ -ΚΚΕ – Χ,Α –
    κ.α χωρίς πραγματικά να το πιστεύουν……
    Είναι οι Πατριώτες…???? Όχι ρε πστμ…!!

  22. "Και ότι η Ελλάδα τα πίρε όλα…!!?" Όπως λέει και ο Στράτος, "τα πίρες όλα κι έφυγες…" Έτσι λέει, αλλά δεν γράφει έτσι! Άρα έχει δίκιο ο Πλάτων περί αμαθείας και αμορφωσιάς πολλών από όσους έχουν άποψη. Και τι σχέση έχει ρε μούργο αν είναι πατριώτες όσα μικρά κόμματα δεν την ψηφίζουν? Επειδή δηλαδή κάποιοι εξ αυτών δεν είναι όντως πατριώτες, αυτό δια της επαγωγής εσένα σε οδηγεί στο συμπέρασμα πως όσοι την ψηφίσουν σήμερα είναι πατριώτες? Από πού? Από την Πάρνηθα το βγάζεις εσύ αυτό το συμπέρασμα ρε λούστρε? Πού ζεις?

  23. χαχαχα Το γιώτα (ι) σε πείραξε εσένα…??
    χμμμ το καδρόνι όπου έχεις στον εγκέφαλο όχι..??
    ΥΓ κάνει και το πληκτρολόγιο λάθη…!
    Το ΄΄λούστρε΄΄ στον μπαμπά σου…
    Τον πραγματικό λούστρο όπου έβγαλε εσένα τον κοπρίτη…

  24. Έλα ρε Λούστρο, άρχισες πάλι; Όλοι σου φταίνε εσένα; Μα τι έχεις πια στο κεφάλι σου; Καλαμποκάλευρο για τηγάνισμα μπακαλιάρου; Καλά μου φαίνεται στα χώνουν οι άλλοι εδώ μέσα !

  25. Oύτε εγώ ούτε ο μπαμπάς μου είμαστε λούστροι, γιατί δεν αποδεχόμαστε την συμφωνία των Πρεσπών. Λούστρος είσαι εσύ που μαζί με όλους του σύριζα λουστράρετε τα παπούτσια των Αμερικανών και των Γερμανών εις βάρος της χώρας μας. Σε θυμάμαι από παλιά εγώ εσένα που έλεγες πως πήγαινες συχνά οδικώς στην Γιουγκοσλαβία και μόλις σου έλεγαν οι Σκοπιανοί πατριώτη και αδελφέ εσένα σε έπαιρναν τα ζουμιά και συμβούλευες εδώ να δεχτούμε όσα θέλουν οι γείτονές μας για να μην μας κάνουν πόλεμο. Κατάλαβες λοιπόν γιατί δεν σε συκοφαντώ που σε λέω λούστρο? Και μιας και είσαι τέτοιος, σκύψε να γυαλίσεις τα παπούτσια και εμένα και του μπαμπά μου. Έλα, τελείωνε, ξεκίνα από το βούρτσισμα!!!!

  26. Γράψε μας πάλι το όνομά σου, αλλά ολόκληρο, γιατί κάτι λείπει από το τέλος του επωνύμου. Σου ξέφυγε μήπως ή το ξέχασες λόγω ηλικίας? Και μετά ας μας γράψει κι εκείνος το δικό μου, ρε λούστρο, προδότη της Μακεδονίας. Καλά σε είπε το παιδί. Κώστας

  27. Δεν θα ασχοληθώ μαζί του αγαπητέ κύριε Κώστα. Αν θέλει, ας μου δώσει την διεύθυνσή του να έρθω με τον μπαμπά μου να μας βερνικώσει τα σκαρπίνια ο λούστρος που τόλμησε και σήκωσε κεφάλι. Και θα του δώσουμε και 1 ευρώ για το χαμαλίκι του. Και υπ'οψιν, ο μπαμπάς μου είναι Μακεδόνας από τις Σέρρες!

  28. Δεν μου λες, εσύ δεν είσαι αυτός ο "ώριμος" με το τηλεσκόπιο που σε παίρνουν νουμεράδα στα σχόλια όλοι εδώ μέσα?? Επιβεβαίωσε και μετά θα σου πω εγώ το όνομά σου πριν μάθεις το δικό μου.

  29. Μην τον παρεξηγείς αγαπητέ φίλε. Έχει τα δικά του κι αυτός. Είναι λίγο εκνευρισμένος και απελπισμένος συνάμα γιατί περίμενε τον διορισμό του στο δημόσιο από τον Κατσιφάρα, αλλά δυστυχώς δεν υλοποιήθηκε και γιαυτό σου μίλησε έτσι λίγο απότομα. Θα συνέλθει όμως. Είναι γερή κράση ο τηλεσκοπιάρχης. Κώστας

  30. Σωστά έγραψες αγαπητέ φίλε, αλλά το μυαλό του δεν βαδίζει με μοντέρνους ρυθμούς. Πολλάκις έχει αναφερθεί σε γεγονότα του '80 εδώ μέσα. Βλέπεις, η πίκρα του είναι ακόμα μεγάλη που δεν διορίστηκε.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog