Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024

Από τους Αγίους Θεοδώρους ξεκινά την προεκλογική εκστρατεία ο Βασιλείου

- Advertisement -

Κάλεσμα στην πρώτη προεκλογική συγκέντρωση τους απευθύνουν ο Δημήτρης Βασιλείου και ο συνδυασμός «Ώρα για Δράση» σε όλους τους δημότες.
Το ξεκίνημα του προεκλογικού αγώνα του Δημήτρη Βασιλείου και του συνδυασμού «Ώρα για Δράση» για την διεκδίκηση του Δήμου Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγίων Θεοδώρων θα γίνει την Τετάρτη 23 Ιανουαρίου στις 7μ.μ. στο ξενοδοχείο Siagas στους Αγίους Θεοδώρους.

Στο ερώτημα γιατί ξεκινάει την προεκλογική του εκστρατεία από τους Αγίους Θεοδώρους ο κ. Βασιλείου απάντησε:

«Για να γίνει σαφές ότι επί δημαρχίας μου οι Άγιοι Θεόδωροι θα έχουν πρώτη προτεραιότητα. Μέχρι σήμερα οι Άγιοι Θεόδωροι ήταν ο φτωχός συγγενής του δήμου. Εμείς έχουμε σχεδιάσει ειδικό πρόγραμμα για την ανάπτυξη των Αγίων Θεοδώρων σε αρκετούς τομείς, και λέω σε αρκετούς διότι η οικονομική κατάσταση του δήμου μας δεν επιτρέπει να κάνουμε όλα αυτά που θα θέλαμε και δεν πρόκειται να υποσχεθώ τα πάντα στους πάντες.»

Ο κ. Βασιλείου τόνισε πως ελπίζει την Τετάρτη οι πολίτες των Αγίων Θεοδώρων θα δώσουν μαζικά το παρών για να μπορέσει να ακούσει και από τους ίδιους τους κατοίκους τα προβλήματα τους.

- Advertisement -

26 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Έχει Ολυμπιακός Ξάνθη την Τετάρτη και ΑΕΚ Κισαμμικος για το κυπέλο Ελλάδας 🤗😳🤭Πρέπει να τα προσέχουν αυτά τα επιτελεία τον υποψήφιων Δημαρχον μην ψάχνονται μετά γιατί είμαστε εμείς και εμείς 🤩🤩🤩🤩🤩😎

  2. Ολοι ετσι λετε στην αρχη στις προεκλογικε ςομιλιες σας και μετα τι κανετε κοιτατε τον ευατουλης σας και πως θα γεμισει η τσεπα επιτελους φτανει πια να βγει Δημαρχος ενας νεος μια φορα 45 χρονων που να νοιαζεται πραγματικα για το Δημο τουλαχιστων ολο γεορυσια βγαινει ελεος πια

  3. Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΦΤΑΣΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΨΑΧΝΕΤΑΙ,ΕΧΕΙ ΔΕΙΞΕΙ ΟΤΙ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΑΞΙΟΛΟΓΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΥΠΟΛΟΙΠΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ. Η ΑΛΛΑΓΗ ΕΠΙΒΑΛΕΤΑΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ

  4. Ο Γκιώνης έχει νέους με μεράκι και όρεξη για δουλειά συνεργάτες που γνωρίζουν τα «κακός κείμενα»και προσπαθούν να τα λύσουν !Τωρα ειδικά που «φύγανε «και τα καλομαθημένα από τον Γκιώνη μια χαρά το πάει για ακόμα μια Δημαρχεία 👍!Καλησπερα πέρα ως πέρα 😜

  5. 12:45 το μόνο που δεν έχει ανάγκη ο γιατρός είναι τα χρήματα έχει πολύ απόθεμα.
    Ο Γκιώνης είναι μεγάλος;
    Ο Λογοθέτης;
    Το Μαράκι;
    Μάλλον δεν τα ξέρεις καλά…

  6. αλλος ένας γραφικός, που θέλει να γίνει Καίσαρας στη θέση του Καίσαρα, αλλά δε γνωρίζει τα προβλήματα των πολιτών και θέλει οι ίδιοι να του πουν τι συμβαίνει γύρω του. Απ΄ότι μαθαίνω δε, οι υποστηρικτές του έχουν ήδη λακίσει και κατεβαίνουν με άλλους συνδυασμούς. Οπως και να είναι, έχει κάθε δικαίωμα να δοκιμάσει και να φάει τα μούτρα του.

  7. Φιλε πολυξερε απο την ουαλια μαλλον εισαι νυχτωμενος μηπως εχεις χρονια να ελθεις στο λουτρακι? Ποιοι εφτασαν στην κατασταση αυτή το δημο που πρεπει να πάρουν και αλλη ευκαιρία επείγοντος γιατρος και μάλιστα νευροχειρουργος νυστερι…

  8. Ρε παιδιά νομίζω κατ' αρχήν ότι είναι προς τιμή μας που επιτέλους ένας πετυχημένος άνθρωπος αποφασίζει (χωρίς να το έχει ανάγκη) να διαθέσει χρόνο και χρήμα για να συμμετέχει στον προεκλογικό αγώνα . Είναι από εκείνες τις περιπτώσεις που εκλεγεί δεν εκλεγεί είναι θετική και μόνο η συμμετοχή του.
    Ας περιμένουμε να δούμε το πρόγραμμά του ,τις ιδέες του και τους υποψήφιους πρίν τον καταδικάσουμε. Μπορεί να είναι η ευχάριστη έκπληξη που έχει ανάγκη ο Δήμος μας.
    Τώρα κάτι περίεργοι τύποι σαν τον 12:45 τον 1:33 και τον άλλο τον "πανσοφο" Ανδρέα από Ουαλλία μας δείχνουν γιατί καταντήσαμε εδώ που είμαστε σήμερα με δήμαρχους για "φτύσιμο".

  9. Κάτσε ρε φίλε 10.23. Ο άνθρωπος είναι απείρως σοβαρότερος από καποιους άλλους μπισμπίκηδες, μαρίες, και συριζοσυντονιστές που επιθυμούν να γίνουν δήμαρχοι και δεν ξέρουν, άλλοι να αρθρώσουν, άλλοι να αρθρώσουν και να γράψουν λέξη.

  10. 11:41 είμαι ο 7:56 το να βγάζεις τον γιατρό σαν τον καλύτερο είναι λάθος ότι δεν έχει ανάγκη δεν έχει
    Όμως ήταν με Πρωτόπαπα με Γκιώνη και Παύλου άρα δεν είναι αμόλυντος και οι άλλοι για φτύσιμο.
    Κοίτα ποιοι θα είναι σήμερα ,συμβούλους δεν έχει ,το παλεύει αλλά δεν τα καταφέρνει.

  11. Εσείς που λέτε για μένα να μας πείτε ποιοι είστε να σας βάλουμε εσάς για υποψηφιότητα !εγω έχω το θάρρος της γνώμης και επώνυμα την λέω και σε όποιον αρέσει!Εσυ που δεν έχεις το θάρρος να βάλεις το όνομα σου τη να μας πει ρε Τρεχαντιρι 🐒🖐🏼Άμα δεν σου αρέσει οΓκιωνης μην τον ψηφίσεις εμένα που μου αρέσει θα τον ψηφίσω !Που ζορίζεστε ορισμένοι ,!ΥΓ Από τα μυαλά που έχουν ορισμένοι εδώ μέσα έχουμε «φτασει»όπως λέτε το Λουτρακι εδώ που βρίσκετε !Εγω όσο θυμάμαι όλοι οι Δήμαρχοι κάτι έφτιαξαν άλλος λίγο άλλος πολύ αλλά οι ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΓΛΥΦΤΕΣ ΓΥΡΟΛΟΓΟΙ που έχουμε στο Λουτρακι μας έχουν καταστρέψει !Αντε ρε Καραγκιόζηδες που σας φτάιει ο Γκιώνης και ο κάθε Γκιωνης κοιτάξτε λίγο τον Καθρέφτη να δείτε τα χάλια σας που θα μου πείτε εσείς για το Λουτρακι

  12. Κάτσε ρε φίλε 2.53. Επειδή ήταν με αυτούς τι σημαίνει? Γιατί δηλαδη να απορρίψουμε οτι πλέον δεν είναι μαζί τους γιατί κατάλαβε ότι οι προθέσεις τους δεν ήταν αγνές? Μα προφήτης είναι να μπορεί να τους ξέρει πως σκέφτονταν?

  13. Ο γιατρος ως επιστημονας ειναι πετυχημενος.
    εχει ξανα ασχοληθει με τα κοινα πριν 3 δεκαετιες…στα πολυ νιατα του, κ ξαναθυμηθηκε τωρα στα "προχωρημενα" του να ξανα ασχοληθει…
    κατι δεν μου καθεται καλα…
    επισης να θυμισω, οτι κ το 14 ειχε ανακοινωσει οτι κατεβαινει, οπως κ η κυρια Κοτσωνη τοτε, αλλά στο τελος εβαλε την οπισθεν κ καθησε στην ακρη, μιας κ καταλαβε οτι οδευει προς γελοιοποιηση.
    Η πιατσα λεει οτι θα κατσει ησυχος στα αυγα του ή στην καλυτερη θα συνεργαστει ως ανεξαρτητος με καποιον "δυνατο".
    αρεσει δεν αρεσει σε καποιους ο Γκιωνης θα ειναι για μια ακομα τετραετια Δημαρχος, γιατι αγαπαει τον τοπο, κ εχει καλη δυνατη ομαδα σε ολες τις περιοχες του δημου μας.
    η εκκαθαριση που εγινε, ειναι υπερ του κ δε θα ειναι εκπληξη να καθαρισει τις εκλογες απο την πρωτη κυριακη, μιας κ δεν εχει αντιπαλο.

    Jole7

  14. Σωστος ο jole 7!Εχει καλούς συνεργάτες φύγανε όπως είπα και παραπάνω τα «καλομαθημένα «και δεν υπάρχει απέναντι κάποιος καλύτερος !Απλα είναι τα πράγματα !Αδερφε jole 7 η ομάδα PlayStation παίζει ⚽️Να δούμε μπαλίτσα θελουμε και ας το πάρει ο Πόντιος από κούπες έχουμε πολλές !Αυτος ο τέρμας της Ξάνθης όταν παίζει με εμάς είναι σαν τον Μπουφον !Με τον ΠΑΟΚ τα τρώει όρθιος σαν τον Ατμανζιδαρο τον Ηλία της κουλας!Ακουσα θα τους βάλει πρόστιμο ο Σαβιδης🤭🤭😮Σήμερα παίζει και η Παναθα του Δωνηνιο και έχει εκτός τον Μουνιε διάβασα 😀😀😀
    ΥΓ είδατε άλλαξα την κουβέντα γιατί έχουν αρχίσει τα τρέλα τους μερικοί και θα άρπαχτουμε στο τέλος όπως το συνηθίζουμε !🤭Θα φτιάξουν όλα ρε πατριωτάκια μην αγχωνόμαστε και χαλάμε τις καρδιές μας 👍

  15. Άντε πάλι αυτός ο Αντρέας από την Ουαλλία.

    Φίλε το όνομα είναι ΑΝΔΡΕΑΣ. Ξεκίνα από αυτό πρώτα και μετά πές μας για τον Γκιώνη.
    Έχουμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ράμματα για τη γούνα του Γκιώνη σου αλλά τα blog δεν τα δημοσιεύουν από φόβο μηνύσεων.
    Λέγοντας το όνομά σου δεν σημαίνει ότι έχεις δίκιο.
    Κάτσε λοιπόν στ' αυγά σου εκεί στην Ουαλλία και ζήσε στη κοσμάρα σου παραλληλίζοντας τις εκλογές στο Δήμο με το ποδόσφαιρο γιατί μάλλον είναι ο μόνος τρόπος που το μυαλό σου μπορεί να σκεφτεί.

  16. Γιατί ρε φίλε Jole7? Ο γιατρός δεν ασχολήθηκε όλα αυτά τα χρόνια λόγω της δουλειάς του. Το αποκλείεις? Γιατί μετά είτε το δήμο θα άφηνε κάπως στο περιθώριο είτε την δουλειά του. Ίσα-ίσα, τώρα έχει και την ωριμότητα. Στην σύνταξη πλησιάζει. Δεν λέω όμως ότι ο Γκιώνης είναι κακός, παρά τα όποια λάθη του. Ουδείς τέλειος. Μαζί σου κι εγώ. Άλλο το ένα, άλλο το άλλο. Απλώς δεν αμφισβητώ την επιθυμία του γιατρού να προσφέρει έργο. Δεν τον βγάζω σκάρτο και άχρηστο πριν τον ακούσω και τι σκοπεύει να κάνει.

  17. Ρε φίλε 1:12 να σου κάνω μια ερώτηση?Εισε παντρεμένος ?Μηπως με την γυναίκα σου πηγαίνατε φαντάροι μαζί ?!Για να εισε παντρεμένος με γυναίκα αποκλείεται !Αντε ρε επειδή είμαι ωραίος θα σου πω ένα ανέκδοτακι για την περίπτωση σου (είναι ένας έξω από ένα οφθαλμιατρειο και περνά ένας γνωστός του και τον ρωτάει τη κάνει εκεί) «Μπας και μου κάτσει καμία στραβή» απαντήσει!Να περάσει παρακαλώ γιατί πρέπει να απαντάμε σε οποίους δεν ξέρουν την διαφορά Αντρέα -Ανδρέα Άντρα -Άνδρα !ΥΓ φοβάσαι μην σου κάνει ο Γκιωνης μυνηση για αυτό δεν βάζεις όνομα η φοβάσαι μην κανείς κανα μπάνιο στην θαλλασα χειμερινό!Απο κάτι σαν και σένα αναρωτιέμαι γιατί να χαλάω την διάθεση μου εδώ στο μπλοκ αντί να κάθομαι στην κοσμάρα( εδώ έχεις δίκιο )μου!!θα σου ξανα απαντήσω άμα βάλεις κανα όνομα οι κόψεις την «βραδινή»

  18. Μπούλη Αντρέα πώ πω τι πνεύμα !!!!!
    τι ορθογραφία!!!! Τι σύνθετες σκέψεις!!! Πραγματικά θρύλος της αυτοικανοποίησης πρέπει να είσαι ( με αι όχι ε).
    Ζηλευτή προσωπική προσέγγιση στα θέματα του Δήμου που περιλαμβάνει το αν είμαι ( με αι οχι ε)παντρεμένος ,συμβουλές για την "βραδινή" που σημαίνει ότι είσαι ειδικός επί του θέματος και πραγματικά φαίνεται.
    Κάτσε τώρα στην Ουαλλία και παίξε το πο..λί σου με το internet μπερδεύοντας Γκιώνη- ποδόσφαιρο- ανέκδοτα και ότι άλλο παράγει η τρικυμία εγκεφάλου που δυστυχώς σε διακατέχει.
    Εμείς εδώ στο Λουτράκι θα σκάσουμε στο ….κλάμα που χάσαμε στα ξένα τέτοιο υπόδειγμα παλιμπαιδισμού.

  19. Αντρέα, δυο καρπούζια κάτω από την ίδια μασχάλη δεν χωράνε. Είπε ο άνθρωπος μια γνώμη, μην επεκτείνεσαι, γιατί η γνώμη του έχει και κάποια βάση στο τέλος-τέλος. Αλλιώς βλέπει κανείς τα πράγματα ζώντας στο Λουτράκι, αλλιώς από απόσταση. Οι γνώμες όμως του ανθυπιλάρχου, είναι για τα πανηγύρια από κάθε άποψη. Αυτός είναι για μυριάδες φάσκελα, διότι βρίζει κιόλας. Όχι το παιδί εδώ. Κώστας

  20. Εγώ 1216 μπορεί να είμαι ανορθόγραφος αλλά εσυ δεν βλέπεις τι γράφω η είσαι τόσο κομπλεξικός που δεν καταλαβαίνεις !Παμε από την αρχή μπας και το καταλάβεις !Γραφω στοΥΓ.(βλέπετε ότι άλλαξα την κουβέντα γιατί έχουν αρχίσει τα τρέλα τους μερικοί και θα αρπαχτουμε στο τέλος όπως συνηθίζουμε )Εγώ φίλε χωρίζω και ελαφρύνω την ατμόσφαιρα στο μπλοκ αν έχεις καταλάβει !Αλλα και να μαλώσω δεν έχω πρόβλημα! Εγώ όπως και εσυ θα πούμε την γνώμη μας !Εγω δεν κριτικάρω την γνώμη σου όπως κανείς εσυ για μένα !αυτο λέγετε κόμπλεξ! Είπα την γνώμη για τον Γκιώνη τον κάθε Γκιώνη πες εσυ την δικιά σου ! Γιατί μου κανείς υποδείξεις τι θα πω πως το γράφω με ορθογραφία με λάθος!ποιος είσαι Ρεεεεεε?Δεν έχεις α……α να γράψεις πως σε λένε και κανείς κριτική σε άλλους!Επιδη έχω επίπεδο δεν σε αποκάλεσα «αδέρφαρα»αλλά έγραψα κομψά τα αλλά για παντρεμένους κλπ!Λοιπον Αντε γεια και ασχολησου με τα υπόλοιπα και άσε εμένα εδώ στην Ουαλλια στην Κοσμάρα μου !

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog