Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα του το ΚΙΝΑΛ Κορινθίας (φώτο)

- Advertisement -

Στην εκδήλωση εκτός από τα μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής έδωσαν το παρών ο Γραμματέας της ΚΠΕ Μανώλης Χριστοδουλάκης ο Γιάννης Μπουντρούκας, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης και υποψήφιοι βουλευτές του κόμματος.

- Advertisement -

10 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Μήπως και η λα.ε. τους πέρασε σε προσέλευση κόσμου. Ένας ο Χουντής, δύο ο Δημήτρης, τρία η κυρά-Μαίρη, τέσσερα το πορτραίτο του Λένιν, πέντε του Στάλιν και…εννέα η αφίσα του Λαφαζάνη.

  2. Δεν προλαβαινει να πηγαίνει και στα κομματα ο Αλέξανδρος!!Θα του πιαστεί το χέρι έχει να κόψει αλλά ετοιμάζεται και για τις εκλογές!!

  3. Ωραίος αδερφε 238 !για το ΛΑΕ εννοώ !Σου είπα και σε άλλο άρθρο δες το βίντεο να δεις ποσά κομμάτια έκοψε η Κυρία μείον 2 του Χριστού και ένα του προέδρου Λαφαζανη και θα δεις το ακριβές κόσμο που είχαν 🤩🤩🤩🤩😎όσο για το Κίναλ έχουν δουλειές με φούντες τώρα που καιρός για πίτες 👍Καλησπερα φίλε

  4. 7:42 μ.μ. φίλε μου, το έγραψε κάποιος εκεί αυτό. Σωστός είσαι. Είδες εδώ πόσα άσπρα πλαστικά πιατάκια έφεραν? Για το θεαθήναι. Από αυτά, τα περισσότερα θα τα βάλουν πάλι σε σακουλίτσα να τα έχουν για του χρόνου. Στο ΛΑ.Ε., ούτε καν πιατάκια έδιναν. Σε μια κόκκινη χαρτοπετσέτα τα έβαζαν τα κομμάτια. Το φλουρί δεν θας είπαν όμως: ρούβλι ήταν?

  5. Βαράνε απελπισία και στο ΚΙΝΑΛ που πάει σύννεφο! Βλέπω να στρατολογούν και παλιούς αφισοκολλητές για να δείχνουν περισσότεροι. Κώστας

  6. Γράψτε το να το θυμάστε τι θα σας πω !Αμα ο Τσίπρας δεν βγει πάλι πρωθυπουργός δεύτερο κόμμα θα είναι η Φωφαρα 😮Ότι σας λέω 🤭Ο Αλέξης θα πάει στο 3%και οι υπόλοιποι πίσω στο Φωφακη 🤗😳😜🙄🤭😎!Ρε Να κάνουμε και εμείς Γυναίκα Πρωθυπουργό καλύτερη είναι η κολάρου η Μερκελ και η κοκαλιάρα η Μέι?Ενταξει για τη πρωθυπουργό της Κροατιας δεν λέω είναι στα «κυβικά «της Φώφης😍🥰😘Τα λέω καλά ρε Κώστα ?Ο Δικός μας θα μας πει μπράβο τώρα 🤭🔭

  7. Αντρέα μου, τολμάω να μιλήσω πρώτος εγώ, ένας απλός στρατιώτης, μπροστά σε κοτζάμ ανθυπίλαρχο? Εγώ έπομαι. Να δούμε τι έχει να μας πει.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog