Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Λαϊκή Ενότητα : Η λύσσα της ΝΔ και των μαϊμού δημοσκοπήσεών της, κατά της ΛΑ.Ε

- Advertisement -

Ελάχιστοι γνωρίζουν ότι η δυνατότητα της ΝΔ να αποκτήσει αυτοδυναμία δεν εξαρτάται τόσο από τη διαφορά της με τον ΣΥΡΙΖΑ, όσο κυρίως από την παρεμπόδιση της εισόδου της Λαϊκής Ενότητας (ΛΑ.Ε) στη Βουλή.

Αν και εφόσον η ΛΑ.Ε μπει στη Βουλή, τότε η ΝΔ όχι μόνο χάνει, σχεδόν, κάθε δυνατότητα να αποκτήσει αυτοδυναμία, αλλά και αν συγκροτήσει κυβέρνηση συνεργασίας με το ΚΙΝΑΛ, δεν θα μπορέσει να συγκεντρώσει τον μαγικό αριθμό των 180 για να εκλέξει Πρόεδρο της Δημοκρατίας και επομένως εντός του έτους θα πειθαναγκαστεί να πάει σε εκλογές με την «απλή αναλογική».

Τζίφος, λοιπόν, οι σχεδιασμοί και οι φιλοδοξίες του Μητσοτάκη.

Γι’ αυτό, πέραν των πολλών άλλων, έχει λυσσάξει ο Κυρ. Μητσοτάκης και το επιτελείο του κατά της ΛΑ.Ε.

Γι’ αυτό και οι υπαγορευμένες και ελεγχόμενες και «πληρωμένες» από τον ίδιο και το γραφείο του ή για λογαριασμό του δημοσκοπήσεις, όπως αυτές που δημοσιεύθηκαν πρόσφατα, «θάβουν» στην κυριολεξία την ΛΑ.Ε, αφού αυτή είναι η μόνη που όπως φαίνεται μπορεί να κάνει εξακομματική τη Βουλή και να χαλάσει τα σχέδια της μητσοτακικής ΝΔ και του πολιτικού κατεστημένου για την «μεταμνημονιακή» κανονικότητα της λιτότητας και της λεηλασίας.

Λυσσάει, λοιπόν, η ΝΔ κατά της ΛΑ.Ε, όπως και ο μεταλλαγμένος ΣΥΡΙΖΑ, που μόλις ακούει για ΛΑ.Ε βγάζει σπυράκια.

Ευτυχώς, όμως, που οι «στημένες» δημοσκοπήσεις, όσο και αν επηρεάζουν, δεν βγάζουν μόνες τους τα εκλογικά αποτελέσματα. Όπως τα αποτελέσματα δεν τα βγάζει πάντα η Singular.

Η ΛΑ.Ε είναι η μόνη δύναμη στο πολιτικό σκηνικό που είναι ανεξάρτητη. Δεν διαθέτει χρηματοδότηση από κανέναν μεγαλόσχημο «κερατά» και δεν έχει χρήματα για να διαθέτει Μέσα Ενημέρωσης. Παλεύει με σφεντόνες για να σταθεί στο προσκήνιο όταν οι άλλοι διαθέτουν όπλα πέμπτης γενιάς και κυρίως παλεύει με το ήθος, την συνέπειά της, την αγωνιστικότητά της, τη τόλμη της, την ενωτική πολιτική της και το εναλλακτικό της ρεαλιστικό και ριζοσπαστικό πρόγραμμα.

Πολλοί μας λένε ότι επιδιώκουμε το ακατόρθωτο.

Μπορεί!

Αν όμως δεν πετύχουμε εμείς, θα πετύχουν οι άλλοι (!), με ό,τι αυτό με βεβαιότητα συνεπάγεται.

Και συνεπάγεται να συνεχιστούν η τραγωδία και η καταστροφή, αντί να υπάρξει ένα διαφορετικό πείραμα προς αρχική δοκιμή.

Μήπως πρέπει να αφήσουμε, λοιπόν, να λυσσάξει πραγματικά η ΝΔ και να πάθει «εγκεφαλικό» η ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ;

από iskra.gr

- Advertisement -

38 ΣΧΟΛΙΑ

  1. "Αν και εφόσον η ΛΑ.Ε μπει στη Βουλή". AMA ΜΠΕΙ Η ΛΑΕ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΗΚΩΘΕΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΡΙΛΑΟΣ ΤΡΙΚΟΥΠΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΦΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΟΡΚΩΜΟΣΙΑ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ ΤΗΣ. ΑΣΤΕΙΑ ΛΕΤΕ ΡΕ???????

  2. Και το Όσκαρ ✊🏽💦💦πάει στην ΛΑΕ!Λοιπον κάνω βαρύσημαντη δήλωση !Αμα το ΛΑΕ μπει στην Βουλή γυρίζω πίσω Ελλάδα 🤭🤡!Ρε αυτοί νομίζουν ότι όσοι φύγουν από ΣΥΡΙΖΑ θα πάνε Λαφαζανη ⚡️⚡️Πίσω στην «μαμα»θα γυρίσουν βρε νούμερα στην Φωφη μας 🌞

  3. Αμάν, δαγκώθηκε ο έρμος ο γραμματέας του πανίσχυρου αυτού κόμματος στο 12:02. Αλλά γιατί να δαγκωθεί? Ας δαγκώσει λίγη βασιλόπιτα. Τόση του έκοψε η κυρά Μαίρη. Του τελείωσε?

  4. Σπυρακια θα βγαλετε εσεις το βραδυ των εκλογων. Και θα φτιαχνετε απο του χρονου σπυροπιτες να κοβετε την πρωτοχρονια! καλεστε και τον Χουντη ομως!

  5. Το ''νούμερα'' του κ. Λέκκα είναι ένδειξη αβρότητας ή υβριστική φράση; Αν του δοθεί ανάλογη απάντηση θα αρχίσει να διαμαρτύρεται ο ξενιτεμενος;Τα υβριστικά σχόλια δεν δημοσιεύονται ,όπως λέει το Loutrakiblog.gr!Μια ανάλογη απάντηση θα δημοσιευθεί;

  6. Το "νούμερα" υποδηλώνει τον αριθμό των ψηφοφόρων σας. Τα νούμερα που μέχρι στιγμής σας δίνουν όλες οι σφιγ[γ]ομετρήσεις δεν ξεπερνούν το 1,8 με 1,9%. Εξ ου και το σφίξιμό σας σε όποια σχόλια διαβάζετε από τον Ουαλλό. Ελπίζω να έγινε κατανοητό τώρα για να ηρεμίσετε και να φάτε κι εσείς λίγο γλυκό ψωμάκι το μεσημέρι στο σπιτάκι σας.

  7. Το έχω γράψει 100φορεςκαι μια ακόμα 101!!Σας αποκαλώ «νούμερα»διότι δεν υπάρχει ένα όνομα αλλά ένα νούμερο της ώρας του σχολίου σας 😮Ο Αντρεας δεν λέει και δεν Βρίζει κανέναν!!Αμα κάποιος πονηρός μου κάνει «κόλπα»τότε θα του πάρει (δεν το λέω )το σόι 🤐Εντάξει 559 και αστά τα Κύριε !με τον Αντρεα μιλάς παιδί του αιώνιου όχι του σαλονιου🤠Αντε γεια

  8. Τί έγινε ρε παιδιά? Την φάγανε όλη την πίτα, καρδάμωσαν και "κελαϊδάνε" τώρα? Ας μαζευτούνε λίγο κι ας ασχοληθούνε με τα δικά τους, τα ενδοκομματικά, γιατί, όπως είπε και η κυρία Ρίσκα στο αξεπέραστο αυτό βίντεο, είναι χρονιά εκλογών και προβλέπονται αγώνες. Και συμπληρώνω εγώ, και προβλέπονται και εκλογικές (μαζί με τις δημοσκοπικές) πανωλεθρίες! Προμήνυμα? Η προσέλευση του κόσμου στο κόψιμο της Μαιρόπιτας. Άντε γεια, που λέει και ο φίλος ο Ουαλλός!

  9. Αντιλαμβάνομαι ότι η ''μοναξιά'' στη στην ξενιτιά είναι βαρύ φορτίο. Η έλλειψη κοινωνικών σχέσεων-επαφών εν γένει- είναι κάτι που πολύ δύσκολα αντέχεται.Μπορεί να μη τυφλώνει όπως πίστευαν παλιά αλλά σε κοινωνικό επίπεδο δημιουργεί παρενέργειες. Σαββάτου ξημερώματα και να είναι παίρνει σβάρνα το ''λουτρακι μπλογκ'' για να κάνει γνωστή την παρουσία του ακόμα και σε αγγελτήρια για βαφτίσια,δείχνει …αδιέξοδο. Μια συμβουλή,επειδή το ΚΙΝΑΛ θα χειαστεί και την τελευταία ψήφο,ας του βάλουν τα εισιτήρια να έρθει. 350 εκ χρωστούν, ένα ''δωρεάν΄΄ για τον ταλαίπωρ-α τον ''γκασταρμπαϊτερ'' δεν είναι τίποτα.

  10. Φίλε Ουαλλέ, αυτά στα γράφει λόγω του σχολίου σου πως αν μπουν αυτοί στη βουλή, εσύ θα επιστρέψεις. Αν όμως έγραφες "ζήτω ο Λαφαζάνης", τότε όχι μόνο θα σου επέτρεπε να τον αποκαλείς όπως σου κάνει κέφι, αλλά μέχρι που θα σου προσέφερε και ένα από τα μπόλικα κομμάτια που του έδωσε απλόχερα η χρυσοχέρα συντρόφισσα μετά το φαντασμαγορικό συμβάν της κοπής πρωτοχρονιάτικης πίτας του ΛΑ.Ε Κορινθίας.

  11. Για την Φώφη έρχομαι και τσάμπα αδερφε!!Συγκινήθηκα τώρα με αυτά που έγραψες για την ξενιτιά!Πώς δεν μου αφιερωσες και κάνα τραγούδι του Στελαρα?!Αντε να σου τα εξηγήσω πάλι γιατί μόνο "μασημενα"και νιανια πρέπει να σου τα κάνω γιατί και στην ηλικία σου δεν θα έχεις και δοντια!Και στο Λουτράκι να ζούσα το ίδιο θα σχολίαζα στο loutrakiblog! 25 χρονια στο εξωτερικό αδερφε από την Πρώτη μέρα που πήγα φρόντισα να μην ξεκοψω από την Ελλάδα!Βρήκα Ελληνική Εκλησια Ελληνικό σχολείο,κοινότητα Έβαλα δορυφορική τηλεόραση για να βλέπω τα Νέα και τον Ολυμπιακό!Τότε δεν υπήρχαν τα κινητά τα Internet τα loutrakiblog και τέτοια!Τώρα το loutrakiblog μου δίνει την δυνατότητα να μαθαίνω τα νέα του τόπου μας και για αυτό ασχολούμαι!και που θα σχολιάσω ακόμα και για βαπτισια που λες και εσύ είναι επειδή τα παιδιά εκεί στο μπλοκ βάζουν ένα άρθρο για εμάς τους υπόλοιπους να σχολιάσουμε!Έτσι για τα μάτια του κόσμου τα "πιασαρικα"που λέω και εγώ!!Αλλά άμα είναι για Γκιωνη Παντελεου Καζίνο καιπολιτικα γίνετε χαμός.Ποσες φορές σε άρθρο που δεν σχολιασατε έχω γράψει κάτι για να γίνει παιχνιδι με τα σχόλια.Να είστε χαρουμενοι και κεφατοι ρε αδερφε αφήστε την μιζέρια και την γκρίνια. Δεν είναι μόνο στην Ελλάδα τα άσχημα. Και στην Αγγλία και αλλου στο εξωτερικό δεν είναι όλα "ρόδινα"!Στα δίνουν αλλα στα περνούν αλλιος αλλά σηκώνει πολύ κουβέντα και δεν θα καταλάβεις!!Να είσαι καλά αδερφε εγώ κακίες δεν κρατώ και δεν έχω εχθρούς μόνο φίλους!Καλησπέρα

  12. Για μοναξιά του δεν σε παίρνει να μιλάς, γιατί έχει σύζυγο και δύο παιδιά. Αυτά εσύ να τα βλέπεις. Γιαυτό πάρε την κυρά Μαίρη και πηγαίνετε σε κανα σινεμά να δείτε την επιχείρηση Μπαρμπαρόσα για να ανέβει και το ηθικό σας. Και που ξέρεις; Ίσως καταφέρει να απομνημονεύσει επιτέλους και το όνομά σου, ή έστω να μάθει πως δεν λέγεσαι Παναγιώτης. Έλα μπράβο.

  13. Ούτε εγώ κρατώ κακίες! Αλίμονο! Καλό είναι να μη χάνεις την επαφή με την πατρίδα!Το κακό είναι να ερμηνεύεις αυτό που έρχεται βασιζόμενος σε ''εργαλεία΄΄ του παρελθόντος!Τέλος πάντων, αφιερώνω το ''ψωμι της ξενητιάς'' κ' εύχομαι να καταλάβεις ότι η ΛΑΕ αντιπροσωπεύει μια πολιτική που πράγματι έχει ανάγκη η χώρα μας.

  14. Αστεία λέμε τώρα? Ποιός αντιπροσωπεύει αυτήν την πολιτική που έχει ανάγκη η χώρα? Η κυρία Ρίσκα με τις πίτες της, ή μήπως ΚΑΙ η κυρία Ρίσκα με τις πίτες της? Η χώρα δεν έχει ανάγκη από κόψιμο πρωτοχρονιάτικων πιτών, αλλά από υπεύθυνους πολιτικούς με σοβαρό μακροοινομικό σχέδιο. Αυτός δεν μπορεί να είναι ο Λαφαζάνης που μάζεψε ό,τι περίσσεψε ή πετάχτηκε από τον σύριζα για να το κάνει νέον κομματικό φορέα. Σε απομεινάρια θα επενδύσει η χώρα το μέλλον της?

  15. φίλε μου 1032,αναρωτήθηκες ποτέ αν έχει την δυνατότητα η χώρα να καταρτίσει προϋπολογισμό χωρίς την έγκριση των δανειστών;
    Έχει χάσει την κυριαρχία της.Δείξε μου τον σοβαρό και υπεύθυνο πολιτικό χώρο !!!

  16. Οι δανειστές θέλουν τα λεφτά τους. Συνεπώς καταθέτει το κράτος έναν προϋπολογισμό επί τη βάσει του πως θα μπορέσει πρωτίστως να εκπληρώσει τις δανειακές του υποχρεώσεις, έναν προϋπολογισμό που φυσικά περνάει από τον έλεγχο της τρόϊκας, που δεν την λέμε τρόϊκα πλέον, όπως σωστά ειρωνεύτηκε ο Σόϊμπλε, αλλά θεσμούς. Αν το κράτος δεν προβαίνει σε μειώσεις προσωπικού, αλλά αντιθέτως αυξάνει τους δημοσίους υπαλλήλους κατακόρυφα προς τέρψιν των ημετέρων, τότε φυσικά από κάπου αλλού πρέπει να καλυφθεί το έλλειμμα. Και αυτή η κάλυψη προέρχεται κατ'αποκλειστικότητα από οριζόντια και κάθετη αύξηση των φόρων. Όσο για το ποιος είναι ο σοβαρός και υπεύθυνος πολιτκός χώρος, σου απαντώ αφαιρετικά: εσείς όχι. Και το αιτιολογώ: διότι στα ίδια σχολεία εκπαιδευτήκατε με τα στελέχη του σύριζα. Απάντησα?

  17. Όχι φίλε μου.Δεν έδωσες απάντηση.Το χρέος της χώρας δεν είναι βιώσιμο κ΄η ελληνική οικονομία δεν έχει καμία προοπτική.Δεν το λέει μόνο η ΛΑΕ αυτό.Αν ήσουν παρών στην ημερίδα που διοργάνωσε το Εργ Κεντρ Κορίνθου με θέμα τις προοπτικές της,θα μάθαινες από τις έρευνες του ΙΝΕ-ΓΣΕΕ οτι η ώρα έχει τελειώσει.Η πληρωμή των τοκοχρεωλυσίων ενός παράνομου χρέους δεν επιτρέπει να σηκώσει κεφάλι. Χωρίς επίσης παραγωγικές επενδύσεις,δεν υπάρχει περίπτωση να κυλήσει η οικονομία της,Όχι βεβαια τύπου ΦΡΑΠΟΡΤ-είναι επένδυση του κρατιδίου της Έσσης και έγινε με δικά μας λεφτά,ΟΧΙ ΔΙΚΑ ΤΟΥΣ- και Χαλκιδικής.Οι πλεονασματικοί προϋπολογισμοί που απαιτούνται επί σειρά ετών θα επιτευχθουν μόνο απο περικοπή κοινωνικών δαπανών.Μην επιχαίρεις γιαυτό διότι αύριο θα μείνουν τα σχολεία χωρίς δασκάλους,τα νοσοκομεία χωρις προσωπικό και ολη η κρατική δομή με τους τελευταιους στρατηγικούς τομείς οικον. ανάπτυξης στα χέρια ξένων.Σύμφωνα με τα στοιχεία του ΟΟΣΑ, ο αριθμός των δημ υπαλλήλων στην χώρα ειναι από τους πιο μικρούς αναλογικά.Σύμφωνα με τα ίδια στοιχεία οι υψηλές αμοιβέςτων εργαζομένων ειναι η 17η-ναι 17η-στη σειρά αιτία που οι εταιρείες δεν έχουν κέρδη. Προηγούνται η διεθνης οικον, συγκυρία,το κάκιστο μάνατζμεντ,οι μη επένδυση κερδών στον εκσυγχρονισμό τους ,το κακό φορολογικό καθεστώς-θυμίσου ποιός επιβάλλει τον εξοντωτικό ΦΠΑ, αναλογίσου ότι μια απο τις αιτίες του ξεσηκωμού των κίτρινων γιλέκων-δεν τα λες και αριστερής απόκλισης-είναι η μη μείωση της φορολογίας των χαμηλών εισοδημάτων,σκέψου ποιός επιβάλλει το χαμηλό αφορολόγητο όριο κοκ. Το σύστημα ΗΛΙΟΣ-πληρωμες συντάξεων- με τα στοιχεία που έδωσε τον Σεπτέμβρη 2018,η Ελλάδα παγκοσμίως είναι απο τις χώρες που έχουν τους περισσοτερους ηλικιωμένους συνταξιούχους και τους λιγοτερους νέους.Πινακας 10 σελ 14 κ' πινακας 19 σελ 26.Αυτά τα λίγα για να σου καταδέιξω ότι εν έτει 2019 κινέισαι με μύθους που σου έχουν επιβάλει άλλοι με την παραπληροφόρηση τους. Για να σε προλάβω σου τονίζω ότι ομιλητης στο ΕΚΚ ήταν ο καθηγητης Γ.Αργείτης ,του ΕΚΠΑ.Όχι φυσικά μέλος της ΛΑΕ.Επειδή αντιλαμβάνομαι ότι προέρχεσαι απο τον χώρο της ΝΔ, σε παραπέμπω στις αναφορές του ευρωβουλευτή Νότη Μαριά-οχι του Χουντή- και σε προτρέπω να διαβάεις τα βιβλια του Κώστα Κόλμερ: η μεγαλειωδης απάτη του ευρω,η λαφυραγωγία των ταμείων,ευρωγενοκτονια.Εκδ ΛΙΒΑΝΗ. Του Βασίλη Μαρκεζίνη :νέοι προσανατολισμοί σε συνθήκες κρίσεις,η οικονομια της αγοράς και το κράτος δικαίου,μια νεα εξωτερική πολιτική για την ελλάδα. τα δυο πρώτα εκδ ΣΙΔΕΡΗΣ,το τρίτο εκδ ΛΙΒΑΝΗΣ. Μόνο μαρξιστές δεν τους λες αυτούς. Δεν θα αναφερθώ στην δημογραφική συρρικνωση της χώρας και κατα πόσο έχει επηρεάσει η δανειακή κρίση. Θα σε παρακαλέσω να δεις τα πράγματα σε βάθος και όχι τόσο επιφανειακά.Το ζητούμενο είναι να σχηματίσεις άποψη τεκμηριωμένη και ΔΙΚΗ ΣΟΥ. Η ΛΑΕ,ας μην εκπληρώνει τις προσδοκίες σου. Αρκεί να έχεις όμως.

  18. Τώρα έγινε παράνομο το χρέος? Τόσα χρόνια που ο Λαφαζάνης είναι πολιτικός ήταν νόμιμο? Αφού λοιπόν δεν ικανοποιήθηκες με την απάντησή μου, πήγαινε την κυρά Μαίρη μια βόλτα να σας χτυπήσει καθαρός θαλασσινός αέρας για να ικανοποιηθείς.

  19. Εγώ αγαπητέ φίλε δεν σου μιλώ σάυτό το ύφος. Είναι προφανές ότι δεν ξέρεις κάποια πράγματα.Πότε ο Λαφαζάνης ισχυρίσθηκε ότι το χρέος είναι νόμιμο;Γνωρίζεις τι έγινε με την επιτροπή της Βουλής για τον έλεγχο της νομιμότητας του χρέους;Αν θεωρείς τον εαυτό σου υπεύθυνο πολίτη,καλό θα είναι να ενημερωθείς. Αλλιώς,όταν ζορίζεσαι, θα καταφεύγεις στο υφάκι του ψευτοζόρικου.Είναι πολύ δύσκολο να πείσεις κάποιον με αυτά που λες.

  20. Πότε ισχυρίστηκε πως ΔΕΝ είναι νόμιμο? Χρονολογικώς εννοώ. Έγινε βουλευτής με τον Συνασπισμό το 2000, αλλά η πολιτική του καριέρα ξεκινάει σαφώς νωρίτερα. Δείξε μου λοιπόν μια δήλωσή του κατά το 2000 που λέει πως το χρέος είναι παράνομο. Αν μου δείξεις, θα ανακαλέσω. Αν όχι, αυτό σημαίνει ότι οι δηλώσεις και χαρακτηρισμοί του έχουν πολιτικές σκοπιμότητες είτε προς ίδιον όφελος είτε κομματικό.

  21. Και ποιός σου είπε πως προσπαθώ να σε πείσω? Άσε το γενικόλογο "κάποιον", διότι σε σένα απευθύνομαι. Να πείσω ορκισμένο, λυσσασμένο, παθιασμένο, εμπαθή λαφαζανολόγο να αλλάξει? Δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, αλλά ούτε και αναλαμβάνω. Μόνος σου πρέπει να καταλάβεις τι και πως. Και για να τα καταλάβεις, χρειάζεσαι καλόν συνομιλητή. Ουδεμία καλυτέρα της κυρα-Μαίρης, διότι ο Χουντής ήλθον, έφαγον, και απήλθον, ενώ η κυρα-Μαίρη μένει. Διαφωνείς?

  22. Επειδή είσαι εντελώς ,μα εντελώς άσχετος με την πολιτική, δεν θα ασχοληθώ άλλο μαζί σου. χάνω τα λόγια μου και το χρόνο μου.Στην στερεομετρία μιάμε για ''ασυμβατες'' ευθείες. Εδω προκειται για ασυμβατη λογική.Επειδη επιμενεις:ναυτεμπορικη 21/4,2010 δηλωσεις λαφαζανη ως κυβερνητικου εκπροσωπου,δηλωσεις λαφαζανη 12ιουλ2013 βαλε λαφαζανης:μιλαμε για διαγραφη ολου του χρεους,κοιτα να πληροφορηθεις μη μενεις τυφλος. για να σε διευκολυνω…στο newsbomb θα το βρεις.new post 22 δεκ 2014 λαφαζανης :διαγραφη χρεους και εθνικοποιηση τραπεζων,στο ιδιο 21 σεπ 2014. δηλωσεις λαφαζανη 17/5/2010-σου φτανουν; Αν λοιπον εισαι συνεπης,θα ανακαλεσεις! συνεχιζω:26/10/2010 ερωτηση λαφαζανη στη βουλη για το ελλειμα κ' την εκτοξευση χρεους,πρωτο θεμα 12 ιουλ 2013 :δεν τολμαμε να μιλησουμε για ευρω κ'πτωχευση,23 ιαν2014 πρωτο θεμα:τελικα ποιος εχει δικιο ο σταθακης ή ο λαφαζανης;ναυτεμπορικη 13/10/2010 δηλωσεις λαφαζανη. Πιστευω να εχεις στοιχειωδες φιλοτιμο και να αναθεωρησεις!

  23. Αν θελεις βρες την ημερησια πεμπτη 16/03/2000.διαφορετικα ψαξε την ισκρα 12/3/2017 με τιτλο ενα επικαιρο παρελθον κειμενα 1998,1999,2000 για ευρω και κριση. Ειμαστε οκ τωρα;

  24. Για ολοκληρο το κειμενο του ΛΑΦΑΖΑΝΗ το 1998 ,ψαξε:κινημα λαου ενα προφητικο κειμενο του Π.Λαφαζανη.Για την ιστορια του Αριστερου Ρευματος contramee 23 δεκ 2012.

  25. 9/12/2003 π λαφαζανης:ουδεις γνωριζει ποσο θα στοιχησουν οι ολυμπιακοι αγωνες -βαλε http://www.skai.gr-8δεκ 2003 συνεντευξη τυπου για το ποσο θα στοιχησει η ασφαλεια των ολ αγωνων.27/4/2014 απαντησηστον δ κουτσουμπα για τις θεσεις πλατφορμας-αρ ρευματος για εε -μααστριχτ real.gr-φτανουν;

  26. Είσαι σίγουρος ότι κατανοείς την ελληνικήν? Είπα 2000 και εσύ μου παραθέτεις συνεντευξή του από το 2010, 2013, 2014, δηλαδή πολύ κατόπιν της κρίσεως! Επίσης, τι σχέση έχουν οι Ολυμπιακοί αγώνες? Πάλι καλά που δεν αναφέρθηκες στους Ολυμπιακούς της Μόσχας δηλαδή. Μα τόσο πολύ σου κόβει πια? Η κυρά Μαίρη δεν μπορεί να σε κάνει πιο έξυπνο? Αν έχουν εσέναν γραμματέα, σκέψου οι άλλοι που δεν πήραν το πόστο.

  27. Ρε μάγκες μας τα έχετε κάνει πεπόνια με τον Λαφαζανη 😮ποιος είναι ο Λαφαζανης ρε στο κάτω κάτω της γραφής !!!Ασχοληστε με κάποιον που ο Λεβέντης ο φραπεδάκιας του ρίχνει τα δίπλα ποσοστά και λίγα λέω Αντε γεια 🤚✊🏽💦💦☁️☁️

  28. επειδη περιμενα την αντιδραση αυτη,γιαυτο σου παρεθεσα διαχρονικα στοιχεια απο το 1998 εως σημερα. αν δεν ξερεις -που δεν ξερεις απ'οτι φαινεται- στο 2001 τελος που η ελλαδα μπηκε στο ευρω μονο το 25% του χρεους της ηταν σε συναλλαγμα,το υπολοιπο 75 ηταν σε δραχμες.σε μια νυχτα το χρεος εγινε στο συνολο του συναλλαγματικο. οσο για τα υπολοιπα στοιχεια δειχνουν πως διαμορφωθηκε η πορεια του μεσα στα χρονια. δεν θα ανφερθω στις αλχημειες της ΕΛΣΤΑΤ,ουτε στις ''προσπαθειες'' του καραμανλη να τις ''προσεγγισει''.θυμηθειτε τα ''μαξιλαρακια'' του παπαθανασιου κ' τα αυξημενα επιτοκια δανεισμου. καταλαβαινω οτι αυτα τα πραγματα σας ειναι λιγο δυσνοητα. δεν εχω μεγαλες απαιτησεις. μολις γυρισα απο μια μαγικη βραδυα σε λαικο κεντρο κ' δινω μια απαντηση ετσι στα γρηγορα. για τον φιλο τον κ λεκκα που βρισκεται στην ξενητεια κ' ακουει στελαρα αφιερωνω το ''η καμπανα σημαινει'' του μανωλη χιωτη. ειμαι σιγουρος οτι δεν το ξερει γιατι αφορα μονο λιγους. εγω του το χαριζω με αγαπη. οι ξενιτεμενοι εχουν προτεραιοτητα. για τον αλλο φιλο που του εδωσα στοιχεια απο 1998,1999,2000,2003 κ' δεν τα προσεξε,ισως να φταιει η κουραση ή κατι αλλο,δεν ξερω αν αγαπα το λαικο τραγουδι να του κανω μια αφιερωση. παιδια, μιλησα κ' για απαντησεις στον δ κουτσουμπα γιατι αφορουν παλαιοτερες θεσεις ωστε να ξερετε τι πραγματι συμβαινει. καλο ειναι να μαθετε. καλο ξημερωμα κ' να εισαστε παντα δυνατοι.

  29. Το έχω ακούσει το τραγούδι φίλε !Του Μανώλη είναι και το τραγούδησε ο Στέλιος αλλά πολύ βαρύ τραγούδι και δεν ταιριάζει με τα σχόλια εδώ στο μπλοκ !Τελος πάντων ευχαριστώ γι α την αφιερώσει και ακούω από όλα τα είδη ελληνικά τραγούδια όχι Μόνο Στέλιο δεν είμαστε και εργάτες στην Γερμανία 😉Καλημερα και καλό μήνα και ετσι γιατί έχω μια απορία πριν τον Λαφαζανη και το ΛΑΕ με ποιο κόμμα ήσουν 😮😲😀😉😎

  30. "Για ολοκληρο το κειμενο του ΛΑΦΑΖΑΝΗ το 1998, ψαξε: κινημα λαου ενα προφητικο κειμενο του Π.Λαφαζανη". Αυτά ονοματίζεις εσύ στοιχεία? Επαναλαμβάνω, αυτό εσύ χαρακτηρίζεις παράθεση αποδεικτικών στοιχείων? Είσαι σοβαρός ή σου πήρε η κυρα Μαίρη τα μυαλά τελείως? Συγκεντρώσου γιατί επέρχονται εκλογές. Σου ζήτησα τεκμήρια και εσύ μου λες: ψάξε εκεί να δεις το προφητικό κείμενο, ποιανού? Του Λαφαζάνη. Θα σώσει την Ελλάδα, ποιός? Ο Λαφαζάνης, έχων εξ ευωνύμων την κυρα Μαίρη. Αυτό το ονομάζεις σοβαρότητα? Αν ναι, τότε ανταποδίδω την καλοσύνη σου και σου εύχομαι κι εγώ ολόψυχα, τώρα στις 11:00 το πρωί, καλό σου ξημέρωμα, γιατί το έχεις απόλυτη ανάγκη!! Υπό την προϋπόθεση ότι όντως τα άνωθεν τα χαρακτηρίζεις σοβαρότητα. Αν αστειεύεσαι, τότε αλλάζει το πράγμα. Ίσως να θέλεις να παριστήσεις τον εκλυστικό χιουμορίστα στην κυρα Μαίρη. Αυτό είναι δικό σας εσωτερικό θέμα, αλλά εγώ δεν σου ζήτησα αυτό.

  31. Σύριζα ήταν φυσικά! Μετά τα τσούγκρισαν, του έταξε ο Λάφας λαγούς με πετραχήλια, το έχαψε το παραμύθι και τον ακολούθησε η κοροϊδάρα.

  32. KKE ήταν, είτε Κίρκος είτε Φλωράκης. Φίλε Ουαλλέ, εδώ σ'έχω. Για να δει πως δεν του κρατώ καμία κακία ο γραμματέας της κυρίας Μαίρης, του κάνω αφιέρωση από τον Έλληνα gipsy king, Μανώλη Αγγελόπουλο: όσο αξίζεις εσύ (Λαφαζάνη) και η καρδιά σου η χρυσή, δεν αξίζουν μαζί ο ουρανός κι όλη η γη.

  33. μια κ' μιλησαμε για ασυμβατες κουλτουρες ας ανφερουμε ενα περιστατικο με τον γιωργο δεληκαρη κ' οποιος καταλαβει θα εχει λυσει κ' τις αποριες του:καποτε ενας παραγοντας πολυ -παρα πολυ-επαρχιακης ομαδας εβριζε σε παιχνιδι κυπελλου εκτος εδρας.''που…δες αθηναιοι εδω θα γινει ο ταφος σας''. σε καποιο πλαγιο αουτ ο γιωργαρος του λεει ''πειραιωτες παρακαλω''! ο …παραγων τρελαινεται κ' αρχιζει να βριζει ακομα περισσοτερο.κ' απαντα ο δεληκαρης''δεν πειραζει που εισαι λιγο χαζουλης,δεν εισαι ο μονος.πως τα βγαζεις περα στη ζωη,απο που κανουν πιπι ξερεις;''.κατι λεγαμε για ασυμβατες κουλτουρες!που να εξηγω τωρα;καλο σ/κ!!!!!!

  34. Μαύρα μαντάτα ήρθαν σήμερα στο κόμμα, φίλε Ουαλλέ: τη νέα δημοσκόπηση της Metron Analysis. Εκεί που έπαιρναν τα πάνω τους αγγίζοντας περίπου το 2%, η τελευταία τους ρίχνει στο 1,5%. Θα καταγγείλουν δημοσκόπους σε διατεταγμένη υπηρεσία, να το δεις, γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογήσουν τα "φάσκελα" του κόσμου στον ηγέτη Λαφαζάνη. Άντε, μιαν ακόμη αφιέρωση στον στεναχωρημένο φίλο μας, επειδή έγραψε εδώ για τον τρόμο του Κούλη για την ΛΑ.Ε.! Πάρε μια Δούκισσα λοιπόν και: "σου μιλάω για μεγάλη τρέλα". Πιο τρελή δήλωση δεν σηκώνει ο ελληνικός λαός!

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog