Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Συνέντευξη Τύπου για το Powerman. Μια παγκόσμια διοργάνωση στο Λουτράκι

- Advertisement -

Κοινή συνέντευξη τύπου παραχώρησαν, σήμερα το πρωί ( Παρασκευή 22 Μαρτίου 2019), στην αίθουσα συνεδριάσεων του δημοτικού συμβουλίου, στο Λουτράκι,ο Δήμαρχος κ. Γιώργος Γκιώνης, ο Αντιδήμαρχος Αθλητισμού κ. Σάκης Παπαθανασίου, ο Πρόεδρος του Αθλητικού Συλλόγου Ολυμπιακό Τρίαθλο κ. Γερόλυμπος, ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενωσης Powerman κ. John Paadschelders.

To παρών έδωσαν επίσης ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής Powerman κ. Gael Le Bellec και η Αυστριακή δεύτερη παγκόσμια διαθλήτρια, 1η στην κατάταξη, κ. Melanie Maurer.

Επίσης ο Διευθυντής Powerman Greece κ. Σκουλαρίκης Γρηγόρης.

Ο Δήμαρχος και ο Αντιδήμαρχος αναφέρθηκαν στην παγκόσμια αυτή διοργάνωση, όπου αθλητές από 30 χώρες έχουν δηλώσει συμμετοχή. Οι αγώνες θα διεξαχθούν την Κυριακή στις 24 Μαρτίου 2019.

Ο Δήμος μας, και το Λουτράκι ειδικότερα είναι πλέον ένας αθλοτουριστικός προορισμός, κάθε χρόνο γίνονται περισσότερες αθλητικές διοργανώσεις και κάθε χρόνο ο πήχης μπαίνει ψηλότερα, τόνισαν.

Ο κ. Γερόλυμπος έδωσε συγχαρητήρια στο Δήμο Λουτρακίου για την διοργάνωση όλων των μεγάλων αθλητικών δρώμενων και τόνισε πως όντως το Λουτράκι αποτελεί πλέον σημείο αναφοράς για τον αθλητισμό.

Αυτό που προκάλεσε αίσθηση είναι ότι ο κ. Γερόλυμπος είπε ” κάποιες “διεργασίες” δεν αφήνουν να χαρούμε τη διοργάνωση. Αλλά ο χρόνος είναι κοντός και τις επόμενες μέρες θα πούμε περισσότερα…..”

Τελευταίος μίλησε ο Πρόεδρος της Παγκόσμιας Ενωσης Powerman κ. John Paadschelders, ο οποίος είπε ότι αισθάνεται ιδιαίτερα χαρούμενος που βρίσκεται στο Λουτράκι για τους αγώνες.

Οι δύο παγκόσμιοι διαθλητές,αφ΄ενός μεν ο πρώτος είπε ότι είναι ευτυχής που βρίσκεται στο Λουτράκι. Είναι από τα ομορφότερα μέρη που έχει επισκεφθεί και έχει επισκεφθεί πάρα πολλά μέρη στον κόσμο, ελπίζει να ευχαριστηθεί και την παραλία μετά τους αγώνες ,αφ΄ετερου η δεύτερη, ότι ελπίζει να ευχαριστηθεί τους αγώνες και την πόλη όσες μέρες μείνει εδώ..

 

Δείτε ολόκληρη τη συνέντευξη τύπου

 

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog