Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Απίστευτο: Τρίχρονη κάνει την οδοντίατρο σε ένα τεράστιο φίδι (βίντεο)

- Advertisement -

Απίστευτο αυτό που συμβαίνει με ένα κορίτσι στην Ινδονησία αφού η μόλις 3 ετών Μαχαράνι αντί να παίζει με τις κούκλες της κάνει την την οδοντίατρο σε ένα τεράστιο φίδι .

Σε βίντεο που δημοσιεύτηκε την Τρίτη και καταγράφηκε στην πόλη Τανγκεράνγκ, η μικρή φαίνεται να βάζει φάρμακο στα ούλα ενός βιρμανικού πύθωνα μήκους 4,5 μέτρων στο πλαίσιο θεραπείας για στοματικό έλκος.

Το κορίτσι λέει ότι έχει μάθει να αγαπάει την άγρια φύση από τον πατέρα της, ο οποίος φροντίζει εξωτικά ζώα που έχουν τραυματιστεί και ξέρει να αλληλεπιδρά με επικίνδυνα ερπετά από τότε που ήταν 2 ετών.

Ερωτηθείς ο πατέρας για το αν ανησυχεί για την ασφάλεια της κόρης του, απάντησε: «Καταλαβαίνω τι αισθάνεται ο κόσμος. Είναι αλήθεια ότι μερικές φορές φοβάμαι αλλά αφού δω την σχέση της με το ζώο, η ανησυχία φεύγει.

Την πρώτη φορά που παίζει με ένα άγριο ζώο, πάντα είμαι παρών, βλέπω και δίνω οδηγίες τι πρέπει να κάνει. Αλλά πλέον καταλαβαίνει τι να κάνει, καθώς και τι απαγορεύεται».

Και συνέχισε: «Ποτέ δεν είναι εύκολο να χειριστείς έναν πύθωνα με έλκος στο στόμα. Το ερπετό στρεσάρεται και δεν θέλει να το αγγίζουν.

Όταν η μητέρα μου το άγγιξε, τυλίχτηκε πολύ σφιχτά στο χέρι της και την τραυμάτισε. Όμως όταν η Μαχαράνι το φρόντισε, ο πύθωνας χαλάρωσε».

Δείτε το βίντεο:

https://youtu.be/2jJldRo7qpI

 

Πηγή: tribune.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog