Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024

Λαϊκή Ενότητα:Ανεπιθύμητος ο Πομπέο στην Ελλάδα

- Advertisement -

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει την επίσκεψη του υπουργού εξωτερικών των ΗΠΑ Μάικ Πομπέο στην Αθήνα, και καλεί σε μαζική συμμετοχή στα αντιϊμπεριαλιστικά συλλαλητήρια  που διοργανώνονται από συλλογικότητες και δυνάμεις της Αριστεράς.

Η επίσκεψη του Πομπέο στην Αθήνα έχει στόχο την υπογραφή νέας συμφωνίας για τις αμερικάνικες  βάσεις για αόριστο χρόνο και ουσιαστικά, την μετατροπή της Ελλάδας σε ένα απέραντο αμερικανοΝατοϊκό ορμητήριο  που δημιουργεί τεράστιους κινδύνους για την χώρα μας και την εμπλέκει σε μεγάλο βαθμό σε επικίνδυνους ιμπεριαλιστικούς σχεδιασμούς και ανταγωνισμούς.

«Η συμφωνία αμοιβαίας αμυντικής συνεργασίας» που πρόκειται να υπογραφεί από την σημερινή κυβέρνηση έχει ήδη αρχίσει από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Ενισχύεται και αναβαθμίζεται με  τη Ν. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ και προβλέπει την διεύρυνση των δυνατοτήτων της βάσης της Σούδας, την παγίωση της βάσης στη Λάρισα, στην Αλεξανδρούπολη, στο Στεφανοβίκειο Μαγνησίας

Συνολικά η συμφωνία για τις βάσεις εξυπηρετεί μόνο τα συμφέροντα του ΝΑΤΟ και των ΗΠΑ και καθιστά την Ελλάδα, ορμητήριο για επεμβάσεις και πολέμους.

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει την επίσκεψη του αμερικανού υπουργού και την συμφωνία που προωθούν και καλεί σε μαζική συμμετοχή στα αντιιμπεριαλιστικά συλλαλητήρια διαμαρτυρίας.

 

Όλες και όλοι στα συλλαλητήρια το Σάββατο 5 Οκτώβρη 2019 στις 12 μ.

Αθήνα:                        Προπύλαια 12 μ

Θεσσαλονίκη :           Άγαλμα Βενιζέλου 12 μ

 

Γραφείο Τύπου

ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ

4.10 2019

- Advertisement -

5 ΣΧΟΛΙΑ

  1. Το ΚΚΕ διαλεξε το δρόμο της Χρυσής Αυγής. Έτσι δενθα το έχουμε μετά τις επένες εκλογες όποτε αυτές γίνουν.

  2. Συμφωνοι, αλλα λιγοτερο ανεπιθυμητος απο εσας ή περισσοτερο απο εσας; μιλαω παντα βαση των εκλογικων αποτελεσματων στις προσφατες βουλευτικες εκλογες. Δηλαδη οι ανεπιθυμητοι κρινουν καποιον ανεπιθυμητο; με ποια ιδιοτητα; αυτην του ανεπιθυμητου απο τον ελληνικο λαο;

  3. Η ΛΑ.Ε απέχει παρασάγγας του πολιτικού φορέα. Διασκεδαστές και πιερότοι της δραχμής είναι οι άνθρωποι. Κάθε δήλωσή τους θα ήταν το σούπερ τρολ του twitter.

  4. Ας περιμένουν τον σύντροφο Χουντή για να κόψουν πίτα την πρωτοχρονιά και να γεμίσει λίγο το στομάχι τους, αφού δεν κατάφεραν να τσεπώνουν τα 6,5 χιλιάρικα του βουλευτή.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog