Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024

ΣΟΚ: Μητέρα έσπασε στο ξύλο το ενός μηνός μωρό της! Δίνει μάχη για τη ζωή του (ΦΩΤΟ)

- Advertisement -

Σοκ προκαλεί το θέαμα του ενός μηνός βρέφους που η 19χρονη μητέρα του το έσπασε στο ξύλο μαυρίζοντάς του το μάτι και προκαλώντας του σοβαρά τραύματα από τα οποία παρ’ ολίγο να πεθάνει.

Η γυναίκα από επαρχία στα δυτικά της Ουκρανίας αφού ξυλοκόπησε το ανήμπορο νεογέννητο, στη συνέχεια το άφησε μόνο του και βγήκε ραντεβού.

Σύμφωνα με μαρτυρίες,ο γείτονας που εντόπισε το μωρό. λιποθύμησε μόλις είδε τη φρικτή κατάσταση του μικρού Μικίτα. Οι δυο τους ζούσαν μαζί σε κοινωνική δομή. Στις 15 Οκτωβρίου, η μητέρα που δεν κατονομάζεται παράτησε το βρέφος μόνο του και βγήκε ραντεβού.

Έλειπε σχεδόν όλη τη μέρα και οι γείτονες που ήξεραν ότι ο Μίκιτα ήταν μόνος στο δωμάτιο, άρχισαν να ανησυχούν και αποφάσισαν να πάνε να τον τσεκάρουν. «Όταν μπήκαμε στο δωμάτιο τον είδαμε στην κούνια του. Το δεξί του μάτι ήταν μαυρισμένο. Η μύτη του ήταν φραγμένη από ξεραμένο αίμα και με το ζόρι ανέπνεε. Τον αλλάξαμε και είδαμε τους μαύρους μώλωπες σε όλο το κορμάκι του. Μία γυναίκα δεν άντεξε και λιποθύμησε».

 

Οι γείτονες κάλεσαν ασθενοφόρο και την αστυνομία. Το παιδί εισήχθη στην Εντατική όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση και οι γιατροί δίνουν μάχη να τον κρατήσουν στη ζωή. Οι γιατροί θεωρούν ότι το μωρό φέρει βαριά κατάγματα στο κρανίο του αλλά δεν μπορούν να εξεταστούν ακόμη λόγω της σοβαρής κατάστασής του.

Η μητέρα εικάζεται ότι είχε παραμελήσει εντελώς το βρέφος, δεν του είχε αλλάξει ποτέ ρούχα ούτε του φορούσε πάνα. Μόλις εμφανίστηκε η γυναίκα οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα για ανάκριση.

Η αστυνομία ξεκίνησε ποινική έρευνα για ξυλοδαρμό και για παραμέληση ανηλίκου.

Η ψυχολόγος των κοινωνικών υπηρεσιών ανέφερε ότι δεν μπορούσε να σταματήσει να κλαίει όταν είδε το βρέφος και αφού συζήτησε με τη μητέρα. η οποία αρνήθηκε ότι το είχε κακοποιήσει και ισχυρίστηκε ότι τα τραύματά του ήταν από το ψυχρό ρεύμα αέρα.

Ο πατέρας του Μικίτα, ένας 27χρονος άνδρας, δεν ενδιαφέρεται καν για την τύχη του μωρού. Ο διευθυντής του κέντρου φιλοξενίας είπε ότι η γυναίκα έχει άλλον έναν γιο τριών ετών, τον οποίο γέννησε στα 16 της. Το παιδί βρίσκεται σε κέντρο αποκατάστασης λόγω ενδοοικογενειακής βίας.

 

 

 

piraeuspress.gr

- Advertisement -

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

εισάγετε το σχόλιό σας!
παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ
Captcha verification failed!
Η βαθμολογία χρήστη captcha απέτυχε. Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας!

Δείτε ακόμα

Σχετικά άρθρα

loutrakiblog